Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Рідко таке роблю для "розборок", але скористаюся своїми модераторськими можливостями.
    Я не вважаю, що вас принизила. І перепрошувала вас не за це. Я написала, як на форумі, так і в ПП, те, що написала би знову, бо і далі вважаю гасло, на яке я відреагувала, негативним та демотиваторським. Я вибачилася за гостре слово (зачепити за живе й принизити - різні речі, принаймні я то все диференціюю, коли йде в мій бік), бо в темі тоді все роздули так, що я навіть подумати не могла, що таке можна повичитувати й так перекрутити. Ну, забула, що дискусії часто міняють русло, бо диспутанти приміряють слова на себе, а не розмовляють по темі. І аргументи тоді зникають, а з'являються сентименти.
    У ПП нема тих зайвих очей, котрі можуть щось перекрутити, відреагувати швидше, ніж той, до кого пишеш, і доведеться відповідати на 10 дописів, замість одного. Саме тому вияснити відносини чи прояснити ситуацію в ПП легше, ніж на форумі. Правда, тут мусить бути готовність двох сторін на це. Якщо людина на ПП не відповідає, а лише пише голосні заяви на форумі (чи поза форумом) діалог неможливий.

Статус теми:
Закрита.