Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Маєте на увазі ось цеhttp://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=42976&highlight=%C1%E0%E1%B3%E2%F9%E8%ED%E0?
    В моєму розумінні, то не та Бабівщина, яку "розвели" не офіційно на ДП)))

2. Orman

Orman Модератор-бомба

3. Mammy

Mammy Well-Known Member

4. Orman

Orman Модератор-бомба

і? адміністратору поскаржтесь. Він не баба.

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

))Ви не вловили інтонацію

буде потреба- поскаржусь

Фух, хоть хтось не баба

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

розсмішили)
    переходячи на червоне світло потрібно свідомо розуміти ризики, щоб потім не жалітись комусь про те що збила машина. ну і як завжди такі люди скажуть що шофер винен. ніхто ж про себе не скаже що от я дура пішла на червоне:girl_bye2:
    вибачте за таке, але інколи є біле і є чорне і непотрібно шукати сіре а робити конкретні висновки і жаліти про скоєне

7. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Так згідна, зрада це свідомий вибір - не вірю в то, якщо це один раз, миттєва пристрасть, п"яна голова - не вірю, якщо партнер зрадив, то значить він про це вже раніше думав, він був налаштований на зраду і такий негідний крок так само важко пробачити, як і носіння рогів 3 роки. Але справа в тому, що зрада, не ваш свідомий вибір. є ще й інша сторона- яку зрадили. Саме ця людина не застрахована. Можливо я категорична в своїй наївній вірі, але знаю, що поступати з людьми потрібно так, як ти хочеш щоб до тебе відносилися і зрада відноситься до негідних вчинків і від цього ніхто не застрахований: ваша мама. брат, сестра та й ви самі. Взагалі в житті немає впевненості, дуже мало речей від яких ми застраховані.

8. Artemida

Artemida Well-Known Member

Не зовсім згідна. Якраз тут є і світло-сіре, і темно-сіре і ще купа відтінків сірого. Бо всі ми люди, німбу на головах не маємо.
    От Ви такі категоричні. Це не є зле. Тому що Вам, мабуть, пощастило в житті, що маєте хорошого чоловіка, спокійне і щасливе сімейне життя. І я маю класного і дуже коханого чоловіка. І думок про зраду не маю. І вважаю, що мені також пощастило (і не тому, що я така прекрасна-розпрекрасна, просто така Божа воля).
    Але у всіх різні життєві ситуації.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

категорична в темі зради)
    я не зарікаюсь що буду жити з своїм чоловіком все життя і вмру в один день
    просто я вважаю
    поставити крапку в тих стосунках, а тоді розпочинати інші
    власниця теми не писала що в неї поганий чоловік який бє, вбиває, а що вона закохалась! і не знає кого вибрати, а це вже трошки інше

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

от цікаво, якщо хтось напише що вбив людину, також шукати світло-сіре чи темно-сіре?

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а виновницю розборок чоловік бив? принижував? сама ж написала - все добре було, аж нудно. Ну є такі люди, яким не вгодиш, ніколи і ніяк, і завжди їм хтось буде винен що чогось не вистачає. І зауважте - все було добре, поки чоловік не взнав, а до того 3 роки (!!!) вона якось про це не думала.
    Я розумію що в житті всяко буває, часом закрученіше ніж в мильних операх, але давайте вернемось до конкретної ситуації - жінка 3 роки крутила роман на стороні, їй було файно - і чоловік є, і коханець, раптом лафа скінчилась, їй стало себе шкода, написала на форум, отримала як підтримку, так і засудження, вирішила що її немає за що судити бо то всьо "происки судьбы", і звалила, через 2 роки знову вирішила нагадити (не було що робити?), а ми ще тут обговорюємо міру безгрішності одна одної. Сенс? Була б інша ситуація, де жінка дійсно жертва обставин, або хоч визнає свою вину і готова щось виправити - було б по іншому, а тут....ай, про що говорити.

11. Artemida

Та причому тут вбивство, не перегинайте палку)

В жодному разі не бажаю вам такої ситуації, але цікаво як би ви ставили ту крапку з двома дітьми, без грошей та житла. Ставити крапку і йти жити на вокзал. І тоді вже починати нові стосунки. На грані фантастики.
    Ще раз повторюся - я розумію вашу категоричність. Вам просто, на щастя, не довелось потрапити в таку ситуацію.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

дуже влучно. І взагалі дивна дискусія-тут про висловлення своєї думки йде мова, чи про те, що не так вже й погано мати і чоловіка, і коханця нараз? ;) бо направду не розумію, чого так всі взялися захищати дівчину, яка мало того , що обплювала тут все і всіх, при чому абсолютно без причини, ну бо сорі, так прийшла написала про наболіле. Але є різне то наболіле і коли то таке, що аж дивно читати, ну то радити кого обрати , співчувати і співпереживати якось дивно. Мені було шкода тоді насправді чоловіка (тільки не треба писати, що ще невідомо який чоловік. То не до теми, бо тут йде мова про зраду в сім'ї). Бо для мене сім'я-то найбільша цінність і тут власне нема якогось сірого. Або ти і твій чоловік дві половинки, або розлучайся з ним і дай тій людині побудувати своє життя щасливо з кимось більш достойним.

13. Artemida

На рахунок автора теми. ( не можу цитувати)
    Не вітаю вчинку тої особи, оскільки їй мабуть просто скучно жити було, але дискусія тут вже давно вийшла за межі тої конкретної ситуації.

14. Olka Sherolka

в СонечкоРоми були діти? не було грошей? не було куди податись?
    дітей нема, заробляла більше чоловіка і коханця, втекла від того всього до мами

дівчата! є конкретна ситуація, нащо звалювати всі відомі вам випадки на купу? кожен випадок різний, і той, що є в цій темі - аж ніяк не зразок безвиході жінки

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

і нащо? щоб пересваритись? хочеться поговорити про моральність і засудження зради - здається в нас є відповідна тема

15. Vittoriya

а як заміж виходила, то певно бабоси в очах були, нє? Ті історії абсолютно недоречні, бо всі ми троха творці своєї долі-заміж виходимо не з закритими очима, а одже маємо знати на що йдемо. І не треба писати, що люди змінюються. Не настільки кардинально, якщо людину дійсно добре пізнати до одруження, то сюрпрайзів не буде.
    Не буду казати, що кожна жінка може мріяти про щось краще, бо не знаю. Але от за себе ж можу сказати-я йшла до одруження цілком свідома всіх мінусів свого чоловіка. Вони були і є і я з ними зживаюся, бо плюсів більше. А могла ж би теж собі шукати кращого, ну бо наприклад я полюбила спорт всією душею, а мій чоловік зовсім ні. Ні плавання, ні фітнес, ні тренажерний зал-не його взагалі. От чого мені не найти спартсмєна на стороні? Я ж теж можу притворитися нещасною, бідною і незадоволеною у сім'ї. Але я роблю навпаки, я находжу те, що буде нас об'єднувати-от зараз це ровери. І спорт, і чоловік це дуже любить. Всі щасливі-ми проводимо час разом, з користю, з цікавістю і ще багато чого іншого. Тому треба просто працювати над своїми відносинами, а не шукати кращого-легшого і спихати на те, що просто нещасна у своїй сім'ї.

16. Artemida

Вітторіє, ви вже в енному дописі пишете, що вас обплювали, обізвали і тому подібне. Ви мене звичайно вибачте, але особисто я нічого такого про вас особисто не знайшла ( та і взагалі не розумію про яке таке об...ня йдеться).
    П.с. Допис сонечкароми перечитала вже разів десять)

17. Vittoriya

відмазки....

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

покажіть мені, де я тут себе маю на увазі? те, що дівчина висловилася некоректно-це так, хочете заперечити? Я не є якась пароноїчка, просто я знаю про кого йшла мова у словах, які цитувати не буду, бо зрештою їх вже видалили, але ну якщо я одна з тих, хто не схвалював отої створеної теми з питанням кого обрати і я про те писала тут, то ясно, що і мене в тому числі ( я ж не кажу що тільки мене :D) мала на увазі авторка теми. Тому і реакція відповідна. Але зараз то вже не до теми, я просто дискусії не дуже розумію. Про що йдеться? Тема має чітку назву. То що тут захищають?

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

звичайно, її допис відредагували модератори :)

18. Olka Sherolka

нуу, якби поіменно було, то модератори б зразу видалили:)
    - от людина думає що краще за неї лише святенниці, яких одиниці, а всі решта - гірші за неї. Дівчина без комплексів :)
    до речі, дійсно відредагований.

19. Nana11

Nana11 аспіранточка

А я не вірю в життєві ситуації, ми творці своєї долі, і от тут кажуть шо на Дп всі накидаються на новачків, ну але коли людина пише бздури? Ну прийшов би хто новенький і написав наприклад шо зробив ЕКЗ, на форумі теж є різна думка на то але чи посмів би хто над тим насміхатися, агресивно реагувати? НІКОЛИ. А коли тема типу цієї, то вибачте, але нам не по 17 років шоб
    Ну, але так було завжди? ну як можна йти на двох дітей і знати шо ти не любиш людину, де ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, як можна залишити людину, поламати їй життя?

От уявіть що моїй сестрі чоловік зраджував так шо знало вже півмістечка, коли в них була вже одна дитина і вона вагітна вдруге..як результат, через нерви малий народився зі страшним діагнозом, шо пережила та мама і всі її рідні, як не впала в депресію, взагалі знайшла сенс жити? це так страшно коли молода жінка чахне на очах, не через його зраду як таку, чи страх залишитися самій, а через глибоке розчарування...у всьому.

Про шо тут говорити? Ми несемо відповідальність за тих хто біля нас, за тих кого приручили, тому не кажіть мені про сіро-буре-малинове, його немає, є зрада і це чорне.
    Створити сімю - це не купити спільний диван, це спільна відповідальність один перед одним, тому думати треба головою.

Я не говорю шо треба жити в нелюбові до останнього вдоху, але якось полюдськи все вирішувати, подумати за ту людину яка біля нас, і все-таки завершити перші стосунки і перейти в другі, бо як в Вашому прикладі мамі двох дітей як мінімум не пасує бігати як школярці по закутках з чужим мужиком.

20. Neverland

Neverland Well-Known Member

Ждіть)))) Там мались на увазі ті дівчата, котрі в темі писали що "аяй, фу як встидно, ньо-ньо", а ПП "да самі такі, просто при всіх говорити не хочем". Ви себе туди не записуєте, пра?:girl_haha:

---------- Додано в 00:00 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:51 ----------

От зайшла Сонечкорома і всьо - пропала. Злякали певне:girl_haha: Ех, не внаєм тепер кого вибрали: коханця чи чоловіка врезультаті і що сі там творе за 2 роки:connie_pull-pigtail

Статус теми:
Закрита.