Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Furore

Furore New Member

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Аякже. Для того форуми й потрібні. Чоловік же не розуміє твоїх страждань. ;-)

2. TesTanya

TesTanya New Member

Якщо такі чоловіки не розуміють своїх дружин/коханок, то нащо з ними мати стосунки??? Може треба було відразу знайти такого, хто зрозуміє?

3. -Erebus-

-Erebus- New Member

Це такого, як головний герой фільму "What Women Want"? ;) Ось він під кінець гарно почав розуміти всіх жінок...

4. TesTanya

TesTanya New Member

Якщо буде розуміти, що для жінки важливо і першочергово, можливо, навіть не до кінця розуміючи, на його думку, зайві деталі і нюанси, то так.

5. airy_cat

airy_cat New Member

6. Bambook

Bambook New Member

Та ше би ці козли розуміли ваші страждання :)

7. Furore

Furore New Member

Так в тому й проблема, що не всі ж заміж з розрахунку виходять, дехто з великого кохання. Спочатку ніби розуміли і все було тіп-топ, але потім потихеньку...
    Ото й знаходять тих, хто ніби-то розуміє. :girl_wink:

8. TesTanya

TesTanya New Member

Я чогось не розумію, як таке "велике кохання" може таким чином трансформуватися, щоб стосунки людей кардинально помінялися...
    Навпаки - якщо кохання взаємне, то обоє будуть мати бажання зрозуміти своїх обранців...
    Так, у шлюбі бувають деякі періоди розхолодження стосунків, але ж замість спроби повернути їм довіру (що вимагає певних зусиль) простіше "переключитись" на іншого мужчину...

9. Furore

Furore New Member

Я теж не розумію, але таке трапляється на жаль, дуже часто.

Чи часто вам трапляється взаємне кохання до гробової дошки?
    Так має бути, але так не є... На жаль.

З чого Ви взяли, що замість?
    А може вже були ті спроби і не раз?
    Тоді що?

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Так буває на жаль. От моя подруга живе з чоловіком, але в той час серйозно підшукує йому заміну. І то так робить це майстерно і не помітно для нього, що він бідаха і не здогадується, що ходить "рогатий". Сто разів просила її, щоб спробувала спочатку чоловіка поміняти в кращу сторону, бо старань в цьому плані з її сторни було прикладено мінімум, а вона ніяк, каже розлюбила, бо забагато болі було з його сторони, тай щось в душі перегоріло. Чому живе з ним? Бо жити більше немає де, до батьків іти не хоче, каже загризуть.
    Я вважаю, що майже в багатьох сім"ях бувають важкі моменти, але якщо при тому є взаємне кохання, то все можна змінити, правда на це треба потратити багато зусиль, але це можливо. Суджу в деякій мірі по собі. Але коли один одному так доплювався в душу, що на фоні цього перегоріли почуття, тоді все набагато складніше. Тоді часто попадається замінник, тобто коханець. А причин при цьому не йти з сім"ї море. Хоча я не випрадовую такого. На мою думку краще розійтись і тоді вже займатися особистим. На брехні щастя не побудуєш.

11. TesTanya

TesTanya New Member

Саме так, спочатку треба зробити якесь логічне завершення попереднім стосункам, а тоді пробувати будувати інші, бо інакше, то щонайменше - непорядно з боку жінки. Якщо той коханець знає, що та жінка ще перебуває у шлюбі і його таке влаштовує - теж досить підозріло...

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Та власне, що може влаштовувати через відсутність у коханця намірів будувати з тою жінкою сім"ю:)

13. TesTanya

TesTanya New Member

В такому випадку, коли одна з сторін сприймає стосунки як тимчасові, без зобов'язань, то для чого їх підтримувати іншій стороні?

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це як мінімум не чесно. Вона просто використовує його в корисних цілях, жити нема де, грошей принесе. Запасний варіант, типу якщо кращого не знайде, то і той "сойдьоть". Бридко якось.
    А може та друга сторона(тобто жінка) думає, що це лямур, що прийде, впаде на груди і потішить "Нафаня! Я ваша навєкі!"

15. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А я почала міняти стосунки, підхід ще коли любила, а от коли на ці всі старання плюнула, то фактично не мала вже ніяких почуттів, крім огиди.

А ще глубокого переконання, що мені від цих стосунків потрібно звільнитись.
    Погоджуюсь, але розумію.

Не всім дано взяти на себе відповідальність за своє життя.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я про те ж, але їй так добре, тому що я так зрозуміла получає неабиякий кайф від помсти власному чоловікові за всьо харошеє. І ще вона живе надією, що от-от знайде свого принца і з"їде від ненависного чоловіка. Тільки от як можна жити з людиною, яку ти ненавидиш під одним дахом я геть не розумію. Вже напевно краще в такому випадку повертатися додому і жити з батьками, які наїжджають і колупають, ніж так. Тож треба йому і їсти зварити і разом з ним у ліжко лягти. Нещодавно вони разом з дитиною їздили в Болгарію на відпочинок. Странно... І все таки я надіюсь що рано, чи пізно вона вибере чоловіка, але коли я їй це говорю дуже злиться. В хмарах літає.))

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

З одної сторони підозріло, а з іншої буває і таке, що коханці розбивають сім"ї не бажаючи більше ділити кохану жінку з кимось іншим.

17. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Знаю таку ситуацію - двоє одружені, мають діти, закохались один в одного і просто неможуть бути разом, тому що шкода другу половинку і врешті-решт саму сімю...

18. Provans

Provans New Member

Можливо, це і звучить грубо, але мені здається що Ви любите тільки саму себе!!!
    І вам дуже імпонує увага чоловіків до вашої персони!!!!
    Дивіться, не залишіться біля розбитого корита!!!

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

:girl_bye:
    А чого плакати???? Вас ніхто не підштовзував в обійми до іншого!!!!
    І не про сімейне життя ви шкодуєте, а про добробут який ви мали біля чоловіка!!!!

Розумію, що мої слова неприємні, не думайте, що хочу вас образити. Просто хочу щоб ви зробили правильні висновки і виправили те, що ще можна виправити!!!!
    Бажаю вам успіхів:girl_bye:

19. oksumoron

oksumoron Active Member

я також завжди задумуюсь над позицією (в даному випадку) коханця! він вириваючи жінку з її середовища, хіба ж не задумується, як будувати подальші відносини!
    продовжуючи це ж, чому ж він (коханець) не пропонує вам переїжджати до нього сьогодні і вже, подавати на розлучення ітд?
    дивно, що ми маємо силу робити такі речі як зраджувати інших, але чомусь не має сили розірвати всі звязки, і почати жити тим, за що тільки недавно боролить (себто вже б час вирішити, кого треба і хочеться більше чоловіка, чи коханця)
    я завжди собі кажу, що якщо я вагаюсь, то воно мені не треба, може так і треба, кинути тих хлопів, і нарешті зрозуміти чого ж хочеться лише вам!

20. SonechkoRoma

SonechkoRoma New Member

Ну, дівчатка, привіт! Давно мене тут не було… Минуло два роки, від коли я створила цю тему. Рік і ще раз рік! Аж не віриться! Не віриться, що вони минули і що я пережила найтяжчий – перший! Адже, коли писала свою тему два роки тому, думала… ні, я не думала… тоді мені було дуже погано (це м,яко кажучи). Коли читала ваші відгуки, то одним хотілось сказати – ДЯКУЮ. Іншим – які ви правильні, аж нудить. Таких дівчат, що зробили як я – море, а таких, які поступають ще гірше – океан, а тих хто справді чесний – одиниці. Як мені було образливо читати, що мій крик душі сприймають як сюжет до серіалу, як боляче було отримувати ляпаси, а скільки каміння у моєму городі! Оу! Дякую! Використаю на будівництві! Думала інтернетфоруми це та штука, де можна ПРОСТО поговорити, але навіть не здогадувалась, що можуть розіпнути віртуально! Але коли почала отримувати повідомлення у приват, тоді зрозуміла, що тут відбувається і хто тут зібрався. Отже, у приват сипались повідомлення приблизно такого змісту, що я така не одна, «я теж в такій ситуації», «я теж зраджувала і в мене ще й дитина», «підтримую тебе, роби як для тебе буде краще, не слухай їх» ну і т.д. Думаю суть ви зрозуміли – «на людях» ганили, а тихцем підтримували. І я зробила висновок, що тут дівчатка, які, напевне, знайомі в реалі, бо щоб так «корчити» з себе правильну і то так поголовно… Але Я це пережила. І нінакого з вас не гніваюсь і, тим більше, не тримаю зла. Це ваше життя, ваші погляди, і не суттєво чесні вони чи «на люди», це ваш вибір якою бути. Але попрошу вас одну річ. Якщо ви пишете комусь коментар і пишете його брехливо, не чесно, аби про вас склалась думка, яка ви хороша, то краще цього не робіть! Не ламайте людям життя, не спонукайте їх до оманливих поступків, не змушуйте жорстоко каратись за скоєні помилки, не змушуйте думати: «люди як люди, а я виродок». Адже від наших (переважно нечесних) слів залежить доля людини! Часто більшість тутешніх форумчанок вирішує прокоментувати чийсь допис лише задля того, щоб підняти свій статус в очах інших присутніх тут, не думаючи, що хтось з болем в серці і сльозами на очах чекає від вас поради… Власне поради, а не оцінки + чи -. Повторюю! ПОРАДИ! А не ОЦІНКИ! Ви не судді! Ніхто вам такого права не давав! Ніхто не знає що і коли правильно, що і коли погано, що і кого болить! Правду кажуть: поки на собі не відчуєш – не дізнаєшся… Тому, любі мої, якщо на собі не відчули… не спішіть кидати камінь…
    Знаєте, не хочу про погане, просто боюсь за наступну «жертву» цього форуму! Виявляється, я сильна натура, мені вистачило розуму і сили не перейматись більшістю коментів, тобто образ. Я розумію що я зробила. Ні добре, ні погано. Я просто живу. Живу тим, що мені підсовує доля. Вигрібаю з тих ям, які накопало для мене життя. А вже як я це роблю, вирішувати не мені…
    Кому цікаво, то у мене все добре. Я живу. Радію життю. Вдячна всім. Люблю вас!

Останнє редагування модератором: 27 Травень 2013
Статус теми:
Закрита.