Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Вилазять у тих, хто їх не мав ;)
    а оцейво, про, як його? а, сєкас! шо, точно так було?
    Ст'янно, кажись по різному було ;) Я вже підстаркувата, але пам'ятаю! Ех, було...було...
    А якщо серйозно, то рада за цьоць у яких є такий величезний вибір- і чоловік, і коханець.
    Якщо зовсім серйозно, то якщо жінка починає стосунки на стороні (це якщо ми говоримо про стосунки, а не бездумне "б-ство", ок?) це говорить про глибоке сімейне психологічне нездоров'я. Чому сімейне? Тому що над негативами власного чоловіка потрібно тяжко, щоденно працювати. А якщо жінці лінь, або набридло це робити? Я б себе заставила, випробовувала б "підходи" і варіанти, ну не може бути, щоб жоден не спрацював!
    Коханець...Буває так-з'являється друг, якому плачуться в жилєтку на те, що "мій" мене не розуміє, ігнорує, дістає...а потім друг стає занадто близьким, а "мій" до відрази далеким...

Останнє редагування: 8 Липень 2011
  2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой, та не наговорюйте на себе, не думаю що в нас тут сидять бабуськи по 100 з копійками рочків:)

3. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Життя - це оця мить.
    Все інше - або вже минуло, або його ще немає. І якщо ми тільки мріємо про те що колись заживемо ще, або тільки мордуємося вчорашнім - то і не живемо по суті..

Я впевнена, що не роздуми про причини того чому так сталося Вам зараз потрібні, а перегляд свого ставлення до чоловіків і до стосунків як таких. Вам дуже заважає "рідність" обох людей і бажання загладити свої провини перед ними. Але це - другорядне питання, як не дивно звучить.. Бо насамперед Вам потрібно відмести все те що ці люди Вам хорошого зробили і перестати "любити за те, що Вас люблять", бо це не любов.. це бажання бути коханою. А любов - це коли поважаєш і любиш людину саму по собі, незалежно що вона нам дає.. навіть тоді, коли вона нам нічого не робить хоршого чи коли з кимсь іншим, просто коли дуже любиш і поважаєш саме цю людину - чи важко з нею, чи легко. І, як правило, саме емоційна, душевна, духовна близькість (ну і хімічно-тілесна теж), збіжність цінностей і світоглядів визначає таку людину - хоч в побуті з нею може бути важко, в організаційних питаннях чи ще якихось..

Думаю, Вам варто відключити думки про те як Ви будете втілювати своє рішення в життя і хто від цього постраждає, і як компенсувати Ваші провини і т.і. - потім зробите все, що буде в Ваших силах, зробите висновки на майбутнє і все інше, то потім..
    А спочатку розберіться що ВАМ потрібно, за що ви любите - за те що Вам дають (а перестануть давати - розлюбите), чи любите саму людину, самого цього/того чоловіка - незалежно скільки проблем він приносить у Ваше життя.
    ..саме неприємне що може виявитися, що нікого ТАК не любите.. але сподіваюся, що тільки почуття провини Вам не дає відчути голос правди в собі.
    У трикутниках завжди хтось один буде нещасливим, або двоє, або троє. Краще щоб їх не було, але як вони вже є - не може бути щоб всім було добре.. на жаль.
    Тому якщо хоча б двоє людей стануть щасливими і дійсно любитимуть одне одного так, щоб не пмрагнулося до іншого- це буде найкращий вихід для всіх. Все що зможете зробити для того, хто лишиться нещасливим - зробіть, просіть пробачення, допомагайте, я не знаю що.. але спочатку почуйте голос своєї любові - а не голос свого бажання бути кимось найкраще і найсильніше коханою. це різні речі: самій любити і хотіти щоб хтось любив. імхо.
    щасти Вам.

Останнє редагування: 8 Липень 2011
  4. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

5. ylisovych

ylisovych миється в бані

нічого поганого в тому немає....з ким не буває....Ви змушені оприділитися хто Вам є ближчий по духу, до серця, кого ви справді любите....Чоловік?Справді це було щось рідне, але коли ви собі знайшли іншого значить щось вас у цьому житті не задовольняло.....значит десь чоловік не дотягував...За мною завжди ходить одна фраза"Від добра добра не шукають" Якщо ви захочете вернутися до чоловіка?Та він буде вас пиляти потім до кінця життя....всі ми просто такі коли наше самолюбіє зачепити......
    Я може не в тему але розкажу....Ми з чоловіком зустрічалися 5 років до весілля а по жили навіть не повних 2 роки....Коли мене вже достала його поведінка я сказала ДОСИТЬ!!!і ми подали на розвід....випробувальний термін в нас був 1 місяць....2 тижня після подання заяви я почала зустрічатися зі своїм співробітником.....і коли прийшла на розвід, розуміла що мені чоловіка шкода справді..може він зміниться...але старався змінюватися він довго...і думаю "ГОРБАТОГО МОГИЛА НЕ СПРАВИТЬ".ми таки розвелися...то що ви думаєте...зараз він мене звинувачує(тобто колишній чоловік так жаліється всі знайомим) що це я його лишила,брехала йому зраджувала йому, заради теперішнього хлопця...Думки його такі через те що ми з теперішнім працюємо разом(ну і значить все було ще до подання на розлучення)
    Це все мені передають зараз,хоча я знаю що ні в чому не винна..а ви уявіть ставлення вашого чоловіка піля того?Я сумніваюся що він буде мовчати і йому так легко все перейде...нажаль але це так....

6. Bambook

Bambook New Member

В монастир. Тільки в монастир! :)

7. TesTanya

TesTanya New Member

8. Furore

Furore New Member

Ага, ще й як змінив. :girl_crazy:
    І хоч стріляйся...

---------- Додано в 06:33 ---------- Попередній допис був написаний в 06:30 ----------

Ну звичайно ж, звідки в закоханих очі?
    Але як би там не було, чоловіки таки міняються, особливо з паоявою дітей, і то дуже сильно і не в кращий бік.

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Сподіваюся, що не всі чоловіки змінюються :girl_wink:
    Напевне, ви судите по окремих випадках, адже якби всі чоловіки після народження дитини чи після одруження змінювалися в гіршу сторону - то що тоді виходить, що всі чоловіки автоматично погані? страшно навіть таке уявити. Я думаю, що є дуже багато прикладів того, як після народження дитини сім"я ставала ще міцнішою.

Останнє редагування: 4 Жовтень 2011
  10. Bambook

Bambook New Member

Я так розумію, яку б прикрість не зробила жінка чоловікам, все одно все можна звести до розмови про те, які ж погані ті чоловіки :)

11. TesTanya

TesTanya New Member

Хіба коли у жінок поганий настрій - тоді і будуть нарікати на своїх чоловіків...
    А переважно захищають, гордяться, бо ж який чоловік біля жінки - говорить, яка ж та жінка...

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій змінився в кращий бік. Так що буває по різному.

Точно не всі.
    Або навпаки...;)

13. Bambook

Bambook New Member

14. Furore

Furore New Member

По тих випадках, що знаю особисто. На жаль, немаю жодного прикладу, де б після кількох років спільного життя, чоловік не розслабився, а так як і колись намагався догодити жінці.

15. Bambook

Bambook New Member

І що, це означає, що треба заводити коханця та ще й з себе жертву робити і нюні по форумах розводити? :)

16. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

В мене не розслабився. Я його сама розслабляю. )

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Тю...А мій і не напрягався:girl_crazy:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

в мене теж, зате як я розслабилася ... аж стидно буває, але не дуже :girl_impossible:

19. Bambook

Bambook New Member

А навіщо напрягатися? Дехто від природи такий файний ;)

20. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Мені чось навіть не стидно, хоча періодично червона лямпочка розсвічується... )

Статус теми:
Закрита.