Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Well-Known Member

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Не осилив прочитати всі сторінки, лиш перші пару сторінок і отут останній пост Сонечка.

Знаєте... я не сприймаю поради типу: а чим ти думала? на що ти надіялася? чого ви жалієте себе і т.д. Все це скоріше докори, а не поради і від них лише легше не стане, вони нічого не дадуть. Критикувати Сонечко - це все одно, що каменувати когось, будучи самому без гріха. Я думаю, що до такої ситуації потрібно піти з розумінням, якщо ми хочемо допомогти людині розібратися у ситуації.

Сончко запитує, чи можна зробити так, щоб всім у тій історії було добре? Можна! Правда, то "добре" не буде всім приємне і не буде легке. Знаєте, щоб щось корисне зробити, потрібно вистраждати. Ну нема іншого шляху в тій історії. І що треба зробити? На мій погляд, треба весь той приємний шлях від зустрічі з хлопцем пройти назад. Тобто, покласти кінець стосункам з коханцем. Так буде добре і для нього і для вас, Сонечко. Важко? Згоден! Але то є та правдива дорога і правильна. Вам прийдеться вибирати між істиною та приємністю. Але при тому памятайте ефект розбитого вікна. (Якщо в будинку розбити на сходовій клітці одне вікно, то за деякий час розбитих вікон ставатиме все більше і більше) Тому, памятайте, якщо відмовили - то відмовили. Якщо дозволите слабіть один раз, наступного разу буде вдвічі важче зупинити себе. Після того, як пройде деякий час, спробуйте поговорити і вибачитись перед чоловіком, навіть якщо ви впевненні, що він вас ітак вибачить. Домовтесь, щоб не згадувати про цей відрізок життя і почніть життя, якби заново. Але не забудьте сходити до сповіді, щоб ненакликати якої біди на себе.
    І живіть собі щасливо, а головне - спокійно, з майбутнім.

2. Sertce

Sertce Member

Глянула в профіль Миx і "чьото не понєла"- gіrl, звати Роман...
    Xоча поради слушні дав/дала.
    Я би порадила Сонечку вернутись в сім'ю
    і не "страдати" тим, чим не потрібно.

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Цінуйте свого чоловіка, бо не кожен прийме "після когось" свою жінку назад у сім'ю. Щастя вам і всього найкращого.

3. Мих

Мих Well-Known Member

Я хлоп, зара виправлю профіль.:girl_haha:

4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Договоритись можна, можна і не згадувати "в голос" але це буде боліти в душі завжди.

5. Ворон

Ворон Well-Known Member

6. Мих

Мих Well-Known Member

Час і подальші відносини багато чого вирішать.

7. Amira

Amira New Member

Я прочитала усі дописи і поради, більшість радять повернутись в сім"ю, зберегти шлюб... Це правильно і логічно. Але ж причина криється набагато глибше...Чим той інший зумів так запасти в душу, щоб піти на такий крок і порушити сімейний спокій...Про нього взагалі дуже мало написано. Хто він такий?

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Чоловіки в силу своєї природи полігамні створіння, вони зраджують тілом. А жінки, якщо на таке вже наважуються, сердцем :)

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

9. Мих

Мих Well-Known Member

Я, двох Михів на світі не буває.

Нема жодної різниці хто цей фацет. Редіска він, заміжню жінку заставив мучитися.

10. Sertce

Sertce Member

І дійсно, невже мало дівчат, треба було тому пацану "чіпати" заміжню жінку, щоб сім'я руxнула?

11. Chortenia

Ай, "каждый мнит себя стратегом, вид бой со стороны". Дуже легко говорити гіпотетично усім, хто в такій ситуації сам не побував. А коли кобіту (чоловіка) просто розриває зсередини (навіть якщо 1000 раз сама винна), то краще допомогти або принаймні не заважати, ніж топити :)

12. Мих

Мих Well-Known Member

Доречі, в цій ситуації явно винен хлоп, навіть якщо б і він був жонатим. ІМХО.

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Що ви маєте наувазі допомогти?

13. dollymom

dollymom New Member

А може просто дати час і подивитися як воно буде далі? В мене знайома з чоловіком прожила 13 років, двійко дітей. Він такий трохи ні риба ні м"ясо, нічого не тре, жінка в хаті тільки для приготування їжі-прибирання ну і т.п. Вона вирішила його трохи провчити. Пішла до мами напередодні Валентина. Думала- подзвонить, поцікавиться. Не подзвонив. На даний момент живуть окремо, готуютсья до розлучення. Вона дуже ображена, особливо на те що по стількох роках навіть жодного разу дітьми не поцікавився. На рівному місці, і розлучення. Але ж це ненормально, як скажете?:girl_impossible:

14. Chortenia

А я знаю, була б я така мудра :) Принаймні допомогти кобіті розібратися, а не тикати носиоком як кішку, яка напісяла не там, де треба.
    Пізно шукати винних, тре думати, що робити.
    По-моєму, цілком нормально. Якщо йому не потрібна ні жінка, ні діти, то що робити. Ви ж розумієте, що те,що вона пішла, то тільки верхівка айсберга, їй же то отак за хвилину в голову не стукнуло.

15. MALYSH

MALYSH New Member

Где сердце лежит, туда и око бежит.
    Две любви в одном сердце не поместятся.

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Не с богатством жить, а с человеком.

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

Муж - за волками, а жена - за молодцами.
    Муж - в дверь, а жена - в Тверь.

16. AilataN

AilataN жива

Ржунімагу, особливо про Твєрь і двєрь! :D

17. MALYSH

MALYSH New Member

На здоров*я :xaxa::xaxa::xaxa:

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Щось зараз часто зустрічається такий тип чоловіків, яким нічого не треба - дружина готує\прибирає, діти чисті\нагодовані, ось і всі вимоги. А розваги\культурна програма у них на стороні. :girl_sad: Ну не вірю я, що такі мужчини були до весілля ідеальними, а потім побут їх настільки змінив ...

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В наш час просто жінки занадто емансиповані - вони постійно беруть на себе ініціативу, постійно показують "яка я самостійна і я все можу сама", перекладають на себе чоловічі обовязки, навіть у ліжку ініціатива жінки вважається нормою - де ви колись таке бачили? Жінка сиділа вдома, варила/прала/прибирала/догоджала чоловікові. А в діжку - вимкнене світло і якщо чоловік схочуть то буде сєкас. Зараз все перевернуто з ніг на голову, жінки настільки "очоловічилися", що чоловікам нічого не залишається, як бути такими от безініціативними віслючками. Розплачуємося за прогрес і фемінізм.

20. MALYSH

MALYSH New Member

Ага! Зустрічаєшся з одним, а після заміжжя очі но лоб вилазять:eek::eek::eek:

Статус теми:
Закрита.