Відповідь: Клуб читачів (збираємось) я проти демократії ... у цій справі точно. Зараз ще 7 сторінок будемо книжками перебирати...
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) Дівчата, читаєш ці сторінки форуму - аж душа радіє, що стільки книгоманок. Шкода, що ви не в Києві. Напишіть потім, як пройшло усе, будь ласка
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) але зустрічі раз в місяць? тобто дві книжки до зустрічі... це я за себе переживаю - частіше проблематично вибиратись, а читаю я швидко- дуже швидко
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) Давайте зараз починаємо цю читати, хто прочитає перший тут відписує що вже прочитав і тоді будемо вибирати ще другу книгу, або може інші підіспіють та зустрінемось ...
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) Я теж за дві книжки на місяць, більше фізично не осилю (хоч і читаю швидко дуже, але я ще багато чого мушу робити швидко , а на дві точно гарантію можу дати )
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) о, нарешті є Клуб для тих, хто читає завжди і всюди! дуже з того тішусь! я однозначно приєднуюсь до вашої компанії, обіцяю чемно читати і приходити на зустрічі. з жанром мені дуууже складно визначитись, бо читаю все - від фантастики до ділової літератури, хоча останню напевне найчастіше і найбільше! з радістю долучусь до спільного читання і обговорення! може б якось поширити практику читання в громадському траспорті, а то дуже часто бачу, як купа людей в маршрутках просто бавляться ігри на телефоні, щоб вбити час, і відразу згадую, що українці не найчитальніша (таке нове слово ггг) нація в світі. сумно
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) о, я думаю краще одна книжка - одна зустріч. тоді виходить дві зустрічі в місяць. аналогічно.оскільки читаю ще паралельно професійну літературу, та працюю і т.д., не хочеться галопом читати.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) мені так незручно. тобто навряд чи я на обидві буду приходити, ну але не смертельно
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) можемо ввести за правило-традицію, піднімати тему на другій зустрічі місяця і про книжку першої зустрічі. Для тих, хто прочитав, але не зміг прийти)))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) І я хочу до вас долучитися. Але 2 книги в місяць мені забагато. Художню л-ру я люблю читати якісно (читай-довго). І мабуть на зустрічі буду теж 1 раз в місяць приходити (ну принаймі поки що).
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) о, зараз для мене чи не єдиний спосіб почитати в принципі)) була 2 тижні без машини, то встигла 3 книги дорогою на роботу прочитати)) а то інакше нема як... я от вже за Соляріс переживаю) не усвідомила я глибини відповідальності і часові рамки)
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) і я собі подумала, може все ж на першу книжку дати місяць часу? тим більше не хотілося б Соляріс галопом читати "бо треба". а далі буде видно як піде
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) От якраз нині бачила дівчину в маршрутці з кіндлом))) Може то хто з форумлянок, то був ранок десь 8.30 я сідала на Науковій, дівчина сиділа на кріслі біля водія Я вже скачала Соляріс, чесно кажучи люблю фантастику, але не про космос і космічні кораблі. Але може якраз піде
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) Я завжди читаю в автобусі. Але трохи заваджає що маршрутку весь час трясе( Дівчата то не обов,язково 2 книжки на місяць. Це було як ідея якщо ВСІ прочитають дуже скоро першу. Будемо тут відписуватись хто прочитав, кому скільки лишилось і тоді будемо орієнтуватись.