Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) зараховую як уникання відповіді... та не ілюстрації - а малюнки на полях рукопису нижче
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Ви думаєте у федорича все було добре з тим ділом, чи так, через раз?
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) було добре, але через раз *хочу пореготати, але дитина спить, шо дєлать...*
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) моя фантазія тут спить. не бачу ніц аж такого, якби ви не сказали
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Єдине, що я тут бачу, так це схожу форму об'єктів на малюнках. А фалесу тут нема. Дівчатка, я знову пас-скоро буду плакати. Мій малий спати іде 20.00 год, тому 18.30 іти на зустріч мені пізно-я з Рясного. Нам би було краще субота. Пишіть після зустрічі хто що читає - буду паралельно з вами.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) ви мене зацікавили, аж залізла в нет і побачила - з першого погляду штуки три!)) зараховуйте до лав збоченців)))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) клуб читачів-збоченців І я в цьому клюбі. Чоловік обіцяв прийти скорше, як буду добре почуватись, обов"язково прийду. Відчуваю зустріч має бути бомбовою. З місцем зустрічі вже остаточно визначились?
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) сидю і плачу, бо доведеться пропустити зустріч. Я все надіялась, що мої набряки зійдуть, але нічо не допомогло.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Я вже не плачу. так і знала, що якась ф-ня буде саме на збір людей яких хоч одним очком глянути і одним вушком послухати. Радує, що на цей раз причина не є пов"язана зі здоров"ям і взагалі чимось трагічним, але не менш серйозна. Навіть катастрофічна, я б сказала, але не трагічна. Можна я пару авторів назву яких би хотілося перечитати? Не претендую на увагу, але може повезе і разом з вами освіжу в пам"яті давно прочитаних авторів)).
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) уточняю назву книжки: Валерій Шевчук «Компанія з пивниці біля Чуднівського мосту» Повісті відомого сучасного українського письменника, які відкривають нову каменярівську серію, приваблюють оригінальністю побудови, цікавими сюжетними лініями, широкістю і невимушеністю розповіді, теплотою та ніжністю, з якими автор змальовує своїх героїв. Повість, що публікується в книжці, на пракладі невеличкого містечка відтворює тяжку атмосферу 40–50-х рр. ХХ ст. Головних її персонажів — а це п’ятеро чоловіків — об’єднують дві речі: пивниця біля Чуднівського мосту і страх — страх епохи.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) хтось має Шевчука в epubі?) було неймовірно, шкода, що тебе не було
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) а що сталося з пересмішником? ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ---------- ага ви ще довго потім курили?
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) ех... так би я хотіла там побути з вами) Давайте вже пообоговорюємо Достоєвського)
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) давайте, мені сподобалось - є про що подумати. Але бажання прочитати ще щось нема.