Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) я така збочена чи там дійсно майже всі малюнки в рукописі - фалічні символи? ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- на Вірменській 31, піцерія. кава і десерти є і добрі
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) я коли дивилась, якось не помічала нічого такого, мене більше бентежили жахливі ілюстрації...
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) ілюстрації в тему, але ж автор не ФД, а от в рукописі... ну або зійдемося на тому що я збоченка...
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) хм) ну що вам сказати, в мене такі думки не виникли, щойно спеціально ще раз переглянула. Хіба дуже віддалено і після ваших слів я на то звернула увагу. Швидше б уже ваша зустріч відбулась, хочеться в темці обговорення розпочати.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Не знаю точно чи зможу бути на зустрічі. Напевне також буду в темі обговорювати. І я на ілюстраціях нічого такого не побачила щось)))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) От і я про це зразу думала. Але ви сміливіші, і розкололись)))) та там одна фаліка. Чи факіка?))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Хоч мені і все-рівно, давайте, спробуємо Піцу, все-таки після роботи, голодні))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) Може ми устаканимо місце і час один раз і на завжди? Нє ну читати 2\3 теми про ЧТО\ГДЕ\КОГДА якось не дуже))).
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) набридне)) бачу треба вибирати заклад, так само як обирали книжку - методом жеребкування)
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) мені особисто не набридне ... давайте на цей раз в Беллу Чао, і там же домовимося про наступну книжку і місце
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) так навіть цікавіше : щоразу бувати в нових місцях) тим більше що це раз на місяць
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) а звідки Ви летітимите? взагалі хтось зі Стрийської летітиме? бо я поки що без мітли) ---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ---------- покажете?)
Відповідь: Клуб читачів (збираємось ) я - за піцу картинки моторошні, але не більше, нічого фалічного не замітила, вибачайте