Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) приємно дуже. Я буду з 27 по 30 у Львові. 31 відчалюю назад, тому цей день не розглядаю. Тому пишіть коли кому зручно.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) Суть в тому, що в клубі вибираємо одну книгу і всі її читають для того щоб потім разом її обговорювати. Вислухати інші думки, поглянути на твір збоку, і можливо змінити певні свої міркування на рахунок твору. Тобто ми разом ОБГОВОРЮЄМО твір. Якщо всі будуть читати різні творі, то в принципі відпадає необхідність клубу як такого! Оскільки це вже не буде обговорення, а просто вислуховування! Тобто ми будемо вислуховувати чиюсь суб,єктивну (без образ)) ) думку, не маючи при цьому своєї власної щодо конкретного твору. Як на мене цікавіше коли йде обговорення. Мені наприклад було дуже цікаво взнати, що про твір думають інші дівчата. А так прочитала б книжку і що з того? не було б з ким поговорити) На рахунок твору який вибрали дівчата, я думаю так як майже ніхто не був на зустрічі(і я в тому числі:no думаю справедливо що вибрали ті хто прийшов на зустріч. Ну і ще така думка: у нас всіх різні вподобання щодо літератури, але можливо прочитавши до кінця запропоновану кимось іншим книгу і після її обговорення ми змінимо свою думку щодо того напрямку літератури чи автора. Приймаємо всіх) П.С. НУМО ЧИТАТИ
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) я Вас зрозуміла...і це мені не цікаво було б, це моя думка. Тут можуть висловлюватись усі, тому я попробувала просто щось запропонувати, не ображайтесь, просто у нас різні погляди...Спілкуватись про книги люблю в іншому форматі, шкода що я тут одна ---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ---------- коли я говорю про книжки мене важко спинити.. тому говорити цілий вечір про одну книгу.....
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) 12 обручів- я з вами, муж давно радив почитати, бо ту перверзію я не осилю, колись пробувала і ніц
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) Та звичайно, що можуть висловлюватись усі. Я ж не проти. І ніхто не ображається Можливо ще хтось знайдеться хто підтримає Вас, тоді вже можна буде почати щось думати. Та й на даному етапі головне щоб ми толком почали) А там буде ще видно який формат набере клуб. А у якому саме форматі Вам більше подобається спілкуватись?Ви маєте на увазі коли всі діляться враженнями від різних книг чи ще щось?
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) люблю знаходити людей ( однодумців ) для спілкування.. про читання, для цього потрібно ділитись враженнями про різні книги, тоді легше можна зрозуміти людину її смак, знайти щось спільне. Не знаю чи можу я це зараз пояснити, хоча тут все просто
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) То все не так відбувається)) Говоритимуть про книгу ну раптом 20 хвилин, а потім м"яко переходитимуть на інші теми, в тому числі і інші книги . ой , та дійсно ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- У мене така пропоз : визначити один день в тижні , в який будемо знати, що збираються учасники клюбу. Мотив: раз у місяць то зарідко, завжди в день ікс у купи книгоманів виникатимуть непередбачувані обставини. А так- то будемо знати, що в п"ятницю, наприклад, хто може- забіжить побалакати. Буде двоє- знач двоє, десять- знач десять)). Є , в принципі, небезпека, що дівчата будуть клануватися, але ж то не про нас, пра?))) ну, і пропоную змінити місце. Штука то гарне місце, але там 1.не можна курити і вийти то хіба на вулицю, 2.меню не очєнь, 3. мало місця, і таки дійсно з дітками не дуже туди попхаєшся, мало простору для них. Це, якщо розглядати зустрічі більш масштабні, а нас таки буде більше, не зовсім зручно, 4.( лічна причина ) Мені до хати дуже близько,я подалі хочу від дому, ага, прогулятися в нове місце
Відповідь: Клуб читачів (збираємось 5 жовтня на 18.00 в Штучці)) оооо, зара прийдуть і скажуть шо нема чого дітей з собою брати
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) а це хіба погано? Я наприклад не зможу сидіти в накуреному приміщенні, в мене в родині ніхто не курить і від сигаретного диму мене нудить м"яко кажучи
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) ААААА, дівчата, яка я щаслива!! Читала і те, і інше, так що мушу бути всупереч обставинам та стихійним лихам)) Правда, треба поновити в пам`яті, бо вже десь років 6-7 пройшло.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) та хай си кажуть)) В інших закладах є, наприклад, зал для курців, можна вийти туди а не на вулицю. Хоча це таке, не принципове. Просто подумалось, що як ми в карти заграєм на зустрічі, і коньячку вип"єм, ну то вже й закурити можна б було))
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) я зможу 29 чи 30,бо працюю зараз на ДВК. теж ЗА те,щоб змінити Штуку на щось інше, бо там реально мало місця. більше як 6-7 людей за столиком ніяк не сяде. думаю, що збиратись щотижня-це забагато. давайте раз в 2 чи 3 тижні (залежно від твору,який будемо читати, святкових днів і т.п.) п.с..вже прочитала третину "обручів". намагалась знайти понти автора (за наводкою Айлатан). поки ще не знайшла. твір мене не нервує,досить цікаво читається. ше би я його крупнішим шрифтом набрала, то було б взагалі суперово
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) Я десь так само прочитала. Читалось легко, стиль подобається, але є певні моменти, які дратують, але то не вина автора, а думки, до яких він мене наштовхнув.
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) І я поччала читати, йде легко і невимушено. Ну але то тільки початок...
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) А щоб тій Перверзії було добре Я як пробувала її з телефону читати, то в мене збились настройки інтернету на телефоні, і тільки сьогодні я виявила що всі кошти з рахунку мені стягнуло за інтернет... Хоч в мене було чимало мегабайтів, а тепер там 0 грн
Відповідь: Клуб читачів (збираємось) ееее, то ми читаю Перверзію чи 12 обручів??? Бо я 12 обручів почала