Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

треба мені на літо містку отаку сумку
    є в нас десь такі? шоб я до кінця тижня знала чи замовляти з кореї

2. oksumoron

oksumoron Active Member

дуже мені такі подобаються! я собі також літом купила такого ж типу, такий собі чоловічий варіант! але дуже зручні, і головне моднячі!

в мене десь так само то все виглядає, він не хоче навіть в магазин тоді заходити!
    правда з моїми то смаками, він не вженеться, але з іншого боку дуже ціную поради чоловіка, коли щось собі міряю! якщо вже на мені, завжди дасть добру пораду!

3. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Дуже хочу туфлі з вирізом збоку. Ще ніколи таких не мала. :girl_in_love:

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а в мене шопогольські вихвалялки - маю лижник костюм -правда верх і низ різні - верх, лимонно-жовтий, Völkl, а низ - rossignol, хотіла все Völkl, але вже не було штанів маленьких. А ще на днях має приїхати посилочка з англ. спорт. сайту - то там різні дрібнияки лижні - балаклава, рукавички, термобілизна...:girl_crazy:, буду модна.

5. IndigoChild

IndigoChild New Member

а мені навпаки дуже подобається якість їх одягу
    маю балетки, то чудово носяться, і купу футболок-кофт-піжамку, аналогічно, багато раз прались, і майже як новенькі, шкода, що в нас нема їхнього магазину :girl_in_dreams:

6. zetta

zetta Well-Known Member

усьо, Віка чекаємо фото ваших обновочок )не сумніваюся що все буде гарне.
    Милюся на отаке Версачівське платтячко, стара колекція (але ж я людина поза модою) і ціна дуууже файна, і ше більший стимул до худнення)

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

8. Rona

Rona Мама-йожик

9. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Погоджуюся щодо якості дитячих і чоловічих речей.
    А от жіночі не всі якісні, особливо якщо ціна дешева, то і якість відповідна - або синтетика жорстока або бавовна, така як з секонду. Дуже рідко купую собі речі з НМ, як на мене то кращі речі по якості тканин в Манго.

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

І я маю улюблену зелену торбу –

Вона така літньо-універсальна – гарно виглядає з жовтими спідничками-платтячками, чорним/білим вбранням та навіть в комплекті із вишиванкою-джинсами на день Незалежності)

приміряй, авось тобі моя "зелень" на весну сподобається - RL Pure Turqouise, RL Polo Sport, Lancome O Oui!
    я своєї весни в останні роки без них не уявляю)

11. Wonder

Wonder New Member

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю, мені якраз навпами більше в H&M подобається, ніж у C&A. В C&A я часом купую джинси, досить непогані, а от светри дуже розтягуються, втрачають вигляд....
    І до речі ще залежить від ціни, і в C&A, i в H&M є речі різної ціни, дешеві будуть гірші, логічно, але і щось пристойне можна завжди там знайти.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ну не знаю, може я не балувана сильно, тому якість НМ (у всякому випадку те, що я брала) мене більше ніж влаштовує.
    Чекаю на таку сукню
    [​IMG].
    Взуття якості середньої. Хоча в принципі чого можна чекати за таку ціну ;).
    І хочу щось такого типу
    [​IMG].

14. oksumoron

oksumoron Active Member

також маю достатньо речей цієї фірми, і все залежить від того як носити, і як часто!
    в мене того всього вже так багато, що не все можу вдягати часто!
    але останнім часом, те що застала в магазинах H&M мене розчарувало! ніби гарні кольори,і фасон не такий дивний(як от буває інколи в Zara), але з іншого боку все полієстр, тому і ціна відповідна! буквально вчора вділа светрик, звідти ж, так вже за той час,що маю (з літа) він зіправся, і колір трохи вилиняв, і виглядає трохи вже покористованим!
    зараз почала купувати одяг в en.oviesse.com/, ціни такі ж низькі, як у вище згаданих магазинах, але якісь вища! за добру ціну, можна купити багато красивих речей, доброї якості! а знижки в них просто шаленні!
    буквально вчора придивилась таку от сукню![​IMG]
    дуже мені сподобалась, такий собі дуже нарядний варіант! правда більше хочу в синьому варіанті, бо виглядає менш помпезно!

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В мене більша половина гардеробу НМ, від штанів до білизни, ЖОДНИХ нарікань не маю, і по якості і по вигляду. Не думаю що Мадонна свого часу була б обличчям цієї марки, якби це було таке вже ге

Останнє редагування: 28 Лютий 2012
  16. domino

domino Well-Known Member

я цю сукню тримала в руках - скажу так, на кіртинці одне, а в руках - інше) якось не дуже гарно вона виглядає) правда я забула який то бренд був:girl_crazy:

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

і я маю - також можу сказати шо трикож дуже файний

а ще маю туніку і светер єссіки з кунди також дуже гарна якість

хм дууууууууууууже різний, сети софкині - без претензій, чоловіча сорочка до нічого, дитячий зимовий верхній одяг - дуже задоволена. Взагалі маємо дитячу зимову (єврозима) куртку з кунди, штани з картерсу і ще демісезонний роздільний костюм (куртка + штани) з хм - все по якості дуже добре. Куртка хм нам на 2 сезони вийшла, а аналогічні штани до неї замовляли дві зими підряд.
    Може рейма і краща чимось (наприклад ціною), але якістю куртка кунди їй не уступає зовсім.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

теж дуже різні. Товаришка має бомбезне плаття (здається шовк), а моя майка (хб) розтягнулась після 3-го прання.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

тут вже й без мене відповіли. через якість. казав, що картинка то добре, але вживу в магазині не має за що руці зачепитись. подруга те саме казала. я їм вірю.
    дуже добре Rona написала
    а те чи Мадона рекламувала чи Версаче стала дизайнером якоїсь колекція для HM мені авторитету не робить.

і якщо є тема про марки взуття, то може зробити таку про одяг, щоб конкретно ділитись досвідом що в якого бренду варте уваги, а що ні. Що відповіє ціні, а за що навіть 2 євро не варт віддавати? Говорили б і про бренди взагалі і про конкретні речі, бо Богданка напевно добре каже, що
    треба міні-парфумівку;)
    о, то не зовсім зелений, Олья-Льоля такого кольору теж торбу має. Фааайний колір

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І я вставлю 5 копійок,
    НМ дуже специфічна фірма, серія logg нікудишня, жіночий і чоловічий одяг такий собі, дитячий непоганий, класні піжамки, шкарпетки, аксесуари. Скажу чесно, що в неті я можу щось купити. а коли заходжу в реалі в магазин - воно мені як хенд, і насправді нічого купити там ніколи не можу, хіба дітям. При тому що в кожній країні товар по різному поскладаний, але в німеччині то як звалка одягу :)
    Про Гап те саме, я б того не носила, ще й за такі ціни.
    Мені по стилю і якості набагато більше імпонує наша Sela, ціни адекватні, розпродажі реальні, нічим не гірше НМ, імхо.

20. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Хочу такі чоботи, але чекаю ще більшого сейлу

а ще такі макасінки:girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.