Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

хм... маю демісезонне пальто Hugo Boss, воно таке темнокоричнево-баклажанне, що майже чорне... ну і взуття на дощ/болото переважно теж темне... виходить дійсно скушно, як Віка каже... тра купити яскраву сумку і шалик, буду красіва дівчинка :girl_spruce_up:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

П я вже 3,5 години сиджу на англ. сайті, і так мені там вього багато хочеться, так хочеться...Пригледіла деяке взуття - але мучать сумніви - який розмір анг. брати, 7 чи 8...

3. Farfalla

Farfalla Member

Нарешті доповзла, щоб пофастатись своєю обновкою (спасибі файній форумлянці :give_rose:) тепер буду красіваааааааа :dance2::dance2::dance2:

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Залежить звичайно від фірми, але для орієнтовки - я там замовляла кросівки, то 8, це повноцінний 41, значить 7 - наш 40

5. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Мені також подобаються такі капці
    ще й сумка до них [​IMG]

а я хочу такі тигрового принту:girl_tender:

6. Тетянка

:girl_impossible::eek: ууппс, в мене 37-37,5..Біжу виправляти замовлення. Ото б, красуня, замовила б собі..

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Тань, не спіши, зайди на сайт виробника взуття і ще раз переміряй, я наприклад маю 38, 5 розмір, американський середньостатистичний беру 8,5, англійський 7.

8. oksumoron

oksumoron Active Member

я десь так само приблизно маю, бо ношу 37! тому також не завди вгадаєш з тими розмірами. а сайти зазвичай мають розяснення по якому принципі визначити який у вас розмір! для прикладу, пищшть навіть відповідники в сантиметрах, так що не спішіть все виправляти!

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

підтримую! що взуття, що сумки, стараюсь уникати чорний колір, а останнім часом навіть коричневий!
    правда, пишуть добре, що зимою в болото, якось не дуже голубі чоботи вдягати, тому і носиться чорне, бо менш марке, але от весною і літом, нічого чорного не одягаю!

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

дуже-предуже хочу, але не знаю які більше, короче обидвоє хочу:)
    Nine West
    [​IMG] [​IMG]
    або Steve Madden

може хтось замовляв? як там з розмірами? а може де у Львові є?

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в КК є спец магазин на другому поверсі, так і називається

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Купувала собі босоніжки в КК на другому поверсі
    Так як ношу дещо 37, а дещо 38, то брала розмір US 7,5 і підійшов ідеально.

12. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ааааа, які браслети яскраві!!! треба буде на літо прикупити, як будуть на них знижки..здаєтmcя в пятницю якраз будуть

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене зяп"ястя має таку товщину, що все просто звалюється, і котиться геть від мене!
    ах гарнющі браслети!

14. Пундик

Пундик Well-Known Member

а в мене таке зап'ястя що не можу засунути на руку жоден браслет,тре хіба не суцільні брати, але такі мені не нра...а оці просто суперові!

15. Rona

Rona Мама-йожик

я вже тож лижі гострю на літній гардероб :girl_cool: треба буде к-ка суконь пошити, вибираю фасони, щоб було і гарно, і зручно, на аксесуари такой :girl_in_love:
    як писала Наташа Лаурель: "Деталі одягу (сукні/спідниці/штани і т.д.), то як продукти-"інгредієнти" для вишуканої страви, а не готове блюдо..."

а додати трішки "спецій"-аксесуарів до смаку, зачіску і доглянуте тіло, як вишуканий посуд :d23: *шось моя фантазійна уява нині зашкалює)))* і аж тоді буде дійсно смачно! :girl_claping:

16. kati

kati Well-Known Member

і я.. і я!
    Якщо не розметуть розміри то замовлю собі таку сукню і спідницю
    [​IMG] [​IMG]

17. Тетянка

Не знаю ,чи там пишу - дівчата, що б ви порадили з гірськолижних костюмів - вагаюсь між 3 фірмами Völkl, Rossignol і Salomon. Властивості/показники у всіх однакові (паропроникність/вологостійкість)

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

якщо "технічні характеристики" одинакові то дивилась би на зручність різних приємних як я кажу "бонусів" (кишеньки, защіпки, для окулярів, телефону, рукавиць і т.д.) + на фасон і колір. Цього року теж обирала костюм, то Волькі дуже подобалась тканина і фасон, але не було мого розміру:sad: взяла Соломон.
    Покажіть між якими обираєте?

19. Alexx

Alexx New Member

Найякісніші мембрани застосовує Völkl, і крій в них дуже хороший. Salomon також хороша фірма (в мене цієї фірми 2 костюми), але мембрани менш якісні (при тих же показниках). Rossignol взагалі б не радила. Ціни явно завищені при поганій якості виробів. (навіть дорогі їхні дидзайнерські лінії такі як Jean-Charles de Castelbajac (JCC) і Emilio Pucci в україну везуть таке "Г", курточки по 10-20 тисяч, а строчки не рівні і всі стягнуті... ну в тому ж дусі все решта) Нерекомендую.
    А взагалі треба міряти і дивитись, що найкраще сідає на Вашу фігуру і не сковує рухів.

20. lawyer

lawyer Member

знайомий торгує товаром фірми Rossignol, то він теж негативно відзивається про цю фірму, і ціна часто не відповідає якості.
    і я, і коханий вже кілька років маєм Salomon, то задоволені, нічо поганого сказати не можу - і тепло, і зручно, хіба за дизайном хотілось би вже щось оновити:).
    щодо Völkl - то коханий має кілька аксесуарів цієї фірми, то теж претензій немає.
    такщо, виставляйте фото, будемо ще візуально оцінювати-порівнювати!;)

Статус теми:
Закрита.