Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

мені не дуже нра блиск шкіри... трохи здешевлює вигляд речі, хоча сам по стилю дуже класний... а манюсінькій, бо на то ж він і клатч :)

о, я придумала, треба буде тоді прикрасами "витягувати" той шкіряний блиск, зараз є такі, по стилю схожі на ті кульки шліфовані на клатчі

Останнє редагування: 4 Лютий 2012
  2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то не зовсім клатч. ну принаймі точно не класичний

а такого фасону сумочки я дуууже люблю, маю шкіряну італійську noname, то її ціле літо юзала, дуже зручно, але там тільки ключики, салфетки і мобільний, навіть мій гаманець з нятяжкою влазив:)
    а щодо шкіри то
    я раніше показувала таку сумочку Oasis , так от, в неї тильна сторона з такої блискучою шкіри, я як побачила то спочатку теж подумала, що здешевлює він сумку, але потім мені навіть подобатись почало і затирається менше, але то сумка зовсім іншого фасону, вона об бік постійно треться гг
    я теж клатч шукаю, хочу щось мяке, щоб файно в руку лягало, або/і яскраве
    [​IMG][​IMG]
    і згадала, що просто безподобні клатчі великого формату роблять якісь поляки, на них була ссилка з якогось блогу, що Рона ділилась ( ото пояснила:girl_crazy:)

3. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Буду тепер знати :girl_blush2: Ну то значить, треба мені маленьку сумочку з довгим ремінчиком, не сильно "вечірню" (без брульянтів і стразів), а таку, щоб ввечері під каблуки і джинси можна було взяти.
    Маленьких спортивного стилю маю дві однакової моделі різних кольорів (фірма Tignanello):

[​IMG] [​IMG]
    Дуже мені зручні! Там ще й всередині так класно кишенькі порозділювані..

Знайшла, що в тої Hobo International ремінчик можна взагалі відчепити, а можна зробити його отаким (на зап'ястя):

Мабуть, треба брати :connie_pull-pigtail

4. kvVItKA

бери, файна, ще заглянула в серединку мммм

а я хочу якісь такі капці і думаю чи замовити вже, ціна файна гг чи чекати трохи, мо муж з гАмерики привезе, але думаю, що таких точно ж не знайде...купить ліпші :girl_crazy:

5. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені ці сподобались. Вже мені такого треба на весну-літо!
    Незабудочко, ану здавай точку))))

Бери-бери. Кльова. Я теж не люблю лакованої шкіри, але тут вона непогано виглядає, та і метал матовий, ніби трохи пом'якшує той блиск і відповідно сумочка виглядає недешево:girl_yes2:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Ясно шо чекайте, ліпші це завжди краще;)
    Хоча ці також гарні:girl_yes2:

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Головне вміння все упакувати :girl_crazy: Маю вже десь роки 2 НМ-ську сумочку такого ж розміру , то умудряюсь туди впакувати ключі, 2 мобільних, гаманець, блиск, серветки і гребінець. Дехто по досі дивується, як я то все вміщаю, а це все роки досвіду і практики :girl_wink::girl_crazy:
    А так, то дуже корисна річ - не треба тягати торбу, коли йдеш просто на прогулянку і руки вільні :girl_yes:

7. kvVItKA

100%,
    але я не люблю як сумки напхані, тим більше маленькі, бо тоді як мячики виглядають:connie_pull-pigtail тому синя в мене для всього+ забавка малого нормально влазить:)

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А так суцільні плюси такої сумки. nezabudka, брати однозначно :girl_yes2:

10. oksumoron

oksumoron Active Member

ох всі почали говори про клатчі, то я також свій ще докину, бо мені дуже подобається, правда червоний колір по боках трохи мені не подобається, але якби побачилась би десь його, то б точно купила!!

11. Winter

Winter New Member

Дуже гарні клатчі ви показуєте, але нажаль я з ними не дружу.
    25 маю іти на ювілей ось і прикупила собі черевички, правда вони весняні:
    і своєму пригляділа отакі:
    Но сама більша моя радість то такі уги:

12. Rona

Rona Мама-йожик

Незабудочка мені нині зпророкувала блискучу шкіру :girl_crazy:
    маю туфельки на роботу, іспанські Uterque, не дивлячись на каблук 10 см, дуже зручна колодка, гарно, акуратно дивляться на ніжці, ціна цілком влаштувала, тож я довго не думала :girl_wink:

дуже до душі припав гудзичок збоку ремінця, люблю такі милі деталі... тільки тепер доведеться сумку чорну купувати... і так треба було, тепер вже нікуди дітись:girl_crazy:

Останнє редагування: 4 Лютий 2012
  13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ой, у моєї мами точно така в шафі лежить - з нею ще моя бабуся в неділю до церкви ходила. Вона мені завжди дуже подобалася і я пам"ятаю, як я мріяла, що бабуся мені її віддасть. :) Мода ходить колами. :)

14. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Занудочко, моя бабця теж таку мала. Може тому вона (сумочка) мені так до душі й припала.. Особливо отой замочок-цьомчик :girl_tender:

А які в них (Hobo Internftional) гаманці!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. kati

kati Well-Known Member

Нагадали ви мені що мені треба гаманця і теж такого плану сумку-маленьку на ремінчику...пішла шукати:)

Незабудка, а де ти найшла рожевий і коричневий гаманець? бо на рм бачу тільки синій

16. Rona

Rona Мама-йожик

а якщо я куплю до чорних замшевих мештів дзелену замшеву сумку, то буде дуже по-дурацьки? :girl_crazy:
    вось таку найшла
    може й не дуже по-дурацьки, якби вона була попрощє, га? маю велику слабість до дзелених торб...
    треба певно єнчу пошукати

17. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

18. smallyUa

smallyUa New Member

а мені подобається....вона буде класно компонувати з темним... так звана "Яскарава деталь - pop of colour" :girl_spruce_up:

19. kvVItKA

колір дуууууже-дууууже
    та чо по-дурацьки? чорні мешти і чорна сумка то скуччччно.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я вже давно перестала підбирати сумку під взуття. Лише зараз зимою чомусь постійно ношу чорну сумку і чорні чобітки.
    А на весну-літо маю і зелену і червону і синю, хоча взуття ні червоного ні зеленого не маю. Завжди підбираю якісь аксесуари ремінець наприклад...Синя прикольно виглядає до джинсів. До зеленої маю такий же ремінь.
    До червоної маю класну червону сорочку.
    А ще маю дуже практичну сумку з кольоровими замшевими вставками. То вона до всього підходить. Зараз мама конфіскувала в мене її)))

Статус теми:
Закрита.