Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Achat

Achat New Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

І я таке хочу, вже віддавно, але хочу чорне.
    Хтось десь таке бачив?

2. Rona

Rona Мама-йожик

яке красиве мереживо :girl_tender: дуже ніжне в білому :girl_smile:

3. Optima

Optima Member

Wonder, дуже схожу сукню недавно купила собі в Скрині, правда трохи рукавчик довший, а так копія! побачила її, поміряла , подумала, що не треба мені зараз нової сукні ...повернулась на наступний день і купила)))

4. roziava

roziava New Member

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

6. Achat

Achat New Member

о, це класні пуховики, в мене того року такий був, ідеальний вигляд через рік ношення, і не смердить пірям

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А то як?
    Я ще не чула про сморід пір"я :) реально, є таке в пуховиках?

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Трапляється і у відомих фірм - прочитай, на попередніх сторінках Virginia писала.

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

бачила на кідстафі, є білі і чорні, правда довжина нижньої тканини хотілося б щоб була довша, а то дуже коротке виходить! ну і про якість ніц не можу сказати:girl_curtsey:

10. kristina

kristina Well-Known Member

і я нарешті купила собі пуховичок, правда білого кольору, ношу його без пояса, крій класичний по фігурі тому пояс зайвий, без гудзиків- шо мене радує і з хутром енота (поки зняла, сонечко вроді світить)
    правда як його прати я собі не дуже уявляю (

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

12. kyharochka

kyharochka Member

Яка красотулька і тепленькі напевно. Вітаю з такою гарною обновочкою!:girl_smile:

13. Yga

Yga New Member

Я також купила на shopping night такі чобітки-чорні. Думала, що поїду з порожніми руками, але коли побачила їх то зразу зрозуміла, що це те - що я шукала.Дуже задоволена ними. І на рахунок шкіри, то вона справді така м'ягенька, що всіі думають що це італійські.Бажаю щоби гарно носились.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

До речі я також шопоголік, признаюсь Вам тут, так що тепер неанонімний :girl_smile:
    Після відвідин минулих вихідних КК , надибала дуже гарні чоботи в Respect, осінні, коричневі, низький каблук (над ним з металу вставка ажурна), з квітами на щиколотці, і замшеві, але халепа був тільки 38 розмір, а мені треба 39.В неті їх чомусь нема, хто буває в центрі в цьому магазині підкажіть, чи таких небачили? Розшукуються :girl_phone1:

14. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А я ще хочу на зиму чобітки на клаблучку.... і звісно,що я на тому не зупинюсь!!! ))

15. Achat

Achat New Member

Дівчата, хочу поїхати завтра до вас в Львів на покупочки, подивитися що в вас є цікавого, може направите мен куда краще піти.
    Де той ваш Ашан знаходиться?

16. Farfalla

Farfalla Member

Якщо їхатимете з Ів-Франківська автобусом, то якщо не помиляюсь, він прибуває на автовокзал на Стрийській, Ашан майже поруч. Там людей розпитаєтесь.

А я от хочу шортики на літо, такого плану як у Джей Ло в кліпі "Papi" :girl_curtsey:
    От тільки не знаю, де такі можна шукати... Мо хтось бачив?

17. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

18. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

За історію нічого не скажу, а яістю задоовлена.
    Маю чоботи осінні. Дуже їх люблю, бо повністю шкіряні і в середині не подобається, коли всередині тканина. Носяться добре.
    Купила минулого року за півціни на розпродажі:)

19. domino

domino Well-Known Member

маю такі чобітки від Dune, але то класна фірма( їх роблять в Бразилії), якість - супер!шкіра ззовні і всередині

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

а то моя хотілка, але поки що дорогувато)))

20. kati

kati Well-Known Member

приїхав мій ральфлорен.:girl_curtsey:
    Ну тепер я точно знаю,що мені потрібно брати 7, а не 7.5...в принципі так і думала, але боялась щоб не були малі і вирішила перестрахуватись.

А тепер по порядку...
    Спершу як відкрила пакунок була приємно здивована святковим упакуванням..кожна коробка було перев"язана отакою стрічечкою

Мої макасинчики...суперові, надзвичайно мякенькі, пошиття бездоганне...піврозміра великуваті, але то не заваджає.

Мої довгооочікувані чоботи . я трішки розчарована. Найбільше переживала, щоб халява зійшлась, а вона виявилась вільнуватою....ну і знов ж таки трішки великуваті, але якщо поставити стельку утеплену( а я так і планую) то воно не відчутно.
    Що робити незнаю..думала може попробувати продати, а собі на розмір менші замовити, але маю сумнів чи халява буде суттєво вужча. Чоловік каже що нормал, а сестра взагалі сказала, що там фасон такий і в обліпон вони не будуть впринципі...
    Ну а якість,пошиття без претензій, на вищому рівні...

Але найбільше я втішилась, що чоловікові ідеально підійшли всі його мешти, бо якби чого, була б я винувата)))))

Статус теми:
Закрита.