Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

А я маю легінси свої з оленями! :girl_in_love: і ще одну кофтину-туніку-сукенку:)
    Ось фото, звиняйте, що на фоні шафи :girl_haha:
    [​IMG] [​IMG]

2. Leila

Leila Well-Known Member

Оксанка, а де таку суконочку купили?

3. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Дівчата, була я сьогодні в тому "Snowimage" в Кінг Кроссі. Що вам сказати? :girl_nea: Або то я якась балувана, або якось настій сьогодні не той, але ну зовсім не сподобалось. Верхнє покриття пуховиків - як ото така буває деколи дешевенька підкладка.. Всі "со смехом", але хутро то теж якесь таке як з хом'ячка..

Наступний мій похід - МегаСпорт і Columbia.

4. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ну це перше фото убойне - як монумент:girl_haha:Файні олені.
    Подруга має пуховик давніших колекцій - зроблений якісно, нові моделі деякі вигляють поганенько. Спаскудились наніц, а ціни виросли.

5. LILY

LILY Well-Known Member

і я там нині була ніц хорошого ті самі пуховики що позаминулих років,"заїжджені моделі"...

дівчата от маю до Вас питання хто мав синтепоновий пуховик наскільки він теплий?,бо в мене все на пуху...а той синтепон такий тонкий мені здається що зимою змерзну

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Розмови про пуховики спонукали мене щойно дістати з шафи свій пуховичок і глянути на фірму та склад. Отже, маю "Snowimage". Куплено в жовтні 2009 року на Південному за 800 гривень :) Чорний, довгий (по коліна або трішки нижче на моїх 165 см росту). Склад пише такий: 70% пух, 30% - перо.
    Враження по використанню: направду, дуже-дуже-дуже і дуже теплий! Вигляду не втратив, хоч пережив майже щоденне використання протягом уже двох сезонів (хіба пасок трошки потріскався, але він знімається, можна легко замінити). Ще з мінусів - два гудзики були відлетіли, пришила назад :)
    Після прання пух не збивається анітрохи. За весь період ношення висмикнула десь два-три пір"ячка.
    Якщо то є правдивий "Snowimage", то вже для мене справа честі поїхати в КК в їх магазин і подивитися на асортимент, чому він такий поганий став. Бо коли купляла свій пуховичок, направду, слово "Snowimage" мені абсолютно ніц не говорило.

7. LILY

LILY Well-Known Member

неможу сказати нічого поганого,маю кілька пуховиків/курток цієї фірми якістю задоволена на всі 200%,направду носяться гарно і теплючі! а щодо асортименту в КК то він був ще минулого року (бо під кінець сезону шукала щось зі знижками,тому запамятала)і впевнена що є нові моделі,а той магизин в КК повиставляв/змішав минулорічну колекцію з новою ІМХО!

якщо пошукати на Південному то можна знайти нові моделі.

8. Lamara

Lamara Well-Known Member

Як прикольно, нагадали мені дитинство (мала подібні зі сніжинками , як і всі мої ровесники :))
    А вам пасує, прям школяркою стали !!!

Дівчата, допоможіть знайти! Хочу пончо кашемірове на запах. Типу як шарф широчезний, 70 - 80 см шириною, без викройки, тільки на плечах зібране щоб трималось.

Може хтось бачив в фірмових магазинах? Не знаю на скільки вдало описала, навіть фото нема щоб приблизно показати. А-ля сама елегантнісь))).

9. AilataN

AilataN жива

Я не про пончо, але мушу написати ,бо мене аж розпирає
    По преше прийшов мій гольфик манго, класний! І колір не хотіла щоб був рожевий,а він такий собі "голий" і не відрізає мою круглу пику від тулуба, бо в принципі мені гольфи не альо.
    Сьогодні- купила афігєнні італійські класичні брюки, чорні, довжина " в пол", але то не то що ви собі уявили, вони Шикарні !
    А ще майку під піджак/ кардіган зовсім круту, бо так мене гарно обтягнула, що з мого "другого" бюсту він став "четвертим ", кольору інтелігентної змії))
    А до того...Тадам! До тої майки і брючок ще й светрик, дооовгий і з гарними гудзичками, чорний, а-ля туніка тільки з гудзичками....К-Л-А-С-Н-О!
    МММ, як я люблю собі купляти щось...)))))
    Оце вдягну то все і сфоткаюсь!
    А тепер піду в іншу тему і розкажу де то я купила)

Останнє редагування: 3 Листопад 2011
  10. Rona

Rona Мама-йожик

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я мала пуховичок на синтепоні з магазину Тіффі зо в скрині, гарний, якісний, але холодний, вже в -5 зуби цокотять, хоч і переконували що він зимовий. То хіба з машини в приміщення, бо дизайн мені більше подобається, вони всі акуратніші.

12. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Покажу мої обновки :)

теплюща туніка фірми pimkie
    кофтина з сайту VS

і пляття теж VS тільки в мене колір інший

потішили мене hello kitty:girl_crazy:

таке від Forever 21 але в мене чорного кольору

і до нього

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я саме такого кольору і замовила, чекаю ще ...

14. tasha

tasha New Member

Маю синтепонову зимову курточку і маю пуховик (Columbia), так синтепонова тепліша. Але вона зовсім не тоненька. Пуховичок тоньший і холодніший.

15. Rona

Rona Мама-йожик

бачила вчора, колір просто бомба!!! :girl_in_love: і дуже тобі личить, Юль :girl_claping:

16. LadyLand

LadyLand New Member

Маю синтепоновий довгий пуховик Nike - дуже теплий, можна одну кофтинку одягати під нього, коли вже було -15, -20 - я одягала якийсь теплий светрик і майку.

17. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Хто там шукав широкі коричневі пояси? Надибала на Асосі
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

18. Rona

Rona Мама-йожик

дякую дуже, та я хочу "на живо" :) дуже тактильна, мушу помацати :girl_cool:
    сумки купую - теж мацаю:girl_blush2: а то, що буде до шкіри тіла доторкатись, то й поготів :)

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Є на Південному. Я міряла дуже гарного відтінку червоний, бачила симпатичний рожевий і бірюзовий, двосторонній. Всі довгі, по коліна, гарні. Але я собі не сподобалась в яскравому)

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Порівняла свої старі пуховики з новим. Новий тонший, але в ньому 80%пуху, 20 -пера. А ті, товсті, мають по 50. Можливо, саме перо таку "набитість" дає?

Статус теми:
Закрита.