Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

а де то має писати? у мене на пуховику пише лише 50% пух, 50% пера, про грами ніц не пише...

2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

теж недобре. добре коли пуху не менше 70%. а взагаглі-то це має писатися на пуховику чи бірках.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

ось тут гарно все описано http://www.jeanscom.ru/sjc/alljeans/index.php?ELEMENT_ID=2809

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

знаю, але в Європі знайти пуховик дуууже складно... В НІмеччині-Голандії я взагалі ніц не бачила, знайшла в Польщі і то єдине , що було гарне. Вони чомусь зимою не носять теплих пуховиків, максимум-то такі дуже легенькі пуховички, а так то в такому осінньому...

4. Руда Лисиця

це тоді ситуація "за неіменієм нічево"....
    сама от подумую прикупити пуховик, але такий спортивненький. ще шукаю найвигідніший варіант.

5. Lamara

Lamara Well-Known Member

А я хочу купити своїм пацанам ось такі пуховички, особливо мені подобаеться вишневий колір. (щось не копіюється зображення(((()

6. Руда Лисиця

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Тому що виїзджають на авто з приміщення в приміщення. Вони в маршрутках не їздять. Моя сестра от має на наступний тиждень прилетіти, то моя мама вже з нею свариться, щоб купила собі "людську" куртку, бо тут так не ходять:). А вона завжди в тоненьких прилітає:). І взуття с хутром в них важко знайти:)

8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Хороші подовжені пуховики завжди є в Адідасі. Я маю короткий-то його можливо хіба в добрячий холод носити, дуже теплий.
    На сайті є такі
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Знаю, що по якості, непогані пуховики є завжди в Колінзі, правда туди ще не потрапляла цього сезону.

9. Руда Лисиця

а які ціни?

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Думаю в районі 2000. Треба зайти глянути. можна пошукати в кого є дисконт плюс ДН - буде до 20% знижка, бо так картка має тільки 5% Їх речі, себто Адідас, справд гарно носяться. В центрі можна заглянути чи в КК.
    А якщо шукати суто спортивний, то можна по офіційних стоках пройтись, ну і на сайті спортдіректу мені більше вибір подобається ніж кабелас, імхо.

11. WildWind

WildWind Member

12. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

+1 за пуховик з Колінза, купила там собі 3 роки тому, носиться чудово, і дизайн кльовий. Платила тоді 800 грн. Теплий дуууже, гуляла взимку по 2 години з малою, не мерзла.

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

А даремно, на базарі також виробники різні бувають. Я колись собі ТАКИЙ пуховик на Південному купила... взагалі бесподобний, і стильний, і якісний... сто баксів коштував років 5 тому...

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Глянула свій минулорічний пуховичок 80% пух, 20% пір'я :) він тоненький і дуже зручний, яскравий і як на мене, то стильний, єдиний мінус -не має капюшона, але комір "надута стійка" . Коли купувала то не дуже вірила, що буде теплий, а коли показала мамі то вона запевняла, що він осінній, але носився супер і теплий дуже. Купувала в КК в магазині італійського одягу Екстин, дуже ним задоволена. На днях купила курточку то продавець обіцяла, що взимку в ній буде дуже тепло, але то впринципі не можливо, бо дуже коротка вона, рукава від ліктя вязані і відщіпаються, на зараз трохи зажарка, а на зиму думаю захолодна.

14. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Я зараз теж в пошуках пуховика. 2 роки "безвилазно" носила коротеньку пухову курточку Colambia, куплену в "МегаСпорті". 75% пух, 25 % - перо. Дуже мені в ній зручно, пасує вона мені. Мінуси - немає капюшона (але лише завдяки цьому я нарешті 2 роки тому купила свою першу в дорослому житті шапку :girl_blush2:). Але є ще одне "але" - куртка білосніжна. Тому приходиться її прати (я віддаю в чистку) по 5-6 разів за зиму.. І от біда - зараз планую в ній ходити ще й третю зиму, але від частого прання вона вже не така тепла, як колись :girl_sad: Ззовні виглядає ідеально, а от пух ніби "зіправся"..
    Тому вирішила ще собі докупити на сильніші морози довшенький пуховичок. Тепер проблема з кольорами, - я не хочу ні чорного, ні білого, ні сірого, ні коричневого.. А довгі пуховики чомусь рідко роблять яскравими :girl_devil: А, ще хочу приталений, в ідеалі - з поясом. Такщо я ще в пошуках. Наразі додала в закладки такий (Spyder):

До пуховика планую купити якісь із цих черевиків (Ugg):

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

15. Rona

Rona Мама-йожик

маю "сестру по задачі")))))) коли рушаєм на пошуки, Сестро? :girl_cool:

16. Osya

Osya Active Member

Як мені подобаються такі чевички, але є один мінус, трішки довго буває потріно шнуруватися, зручно коли ще є замочок.

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Останні - ідеально пасуватимуть до того пуховичка. мммм...така мнямка..

18. Junona

Junona миється в бані

а я сьогодні купила в новому цумі довгі кашемірові рукавички. довольна ))))))))))))

19. Paradise

Paradise New Member

Підтримаю тему пуховичків.Сьогодні бачила дівчину одіту в пуховик і до нього мала таку ж сумочку.Цікава ідея на зиму-мені сподобалося!

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Моя сьогоднішня "обновка" - в"язана суконочка, тепла і легенька :girl_in_love:

Статус теми:
Закрита.