Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

мої чобітки теж добре носяться, колодка зручненька, нарікань не маю

дивіться, що я знайшла (правда колір мені не падходіт, тра потепліше), така лаапочка.. ммм... тіко невім хто то робить, буду візуалізувати))

2. kapa

kapa New Member

ааааааа какие они классные!!!! Обожаю такой каблук!!! Если найдете где можно такие купить - дайте знать...пожалуйста!!!!

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

John Galliano, весна 2012, пра? файні:)

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Та ви шо!!! А як таке може бути??? Тобто якась фірма у Львові безпідставно використовує у своїх вивісках і речах всесвітньо відомий бренд, а той бренд ніяк на це не реагує. Хоча то мене не дивує... замовляла з китайського сайту Тао собі декілька кофтинок, деякі прийшли з біркою фірми Н енд М. Зайшла на їхній оф. сайт, і о диво, точно є такі речі у них. І якість моїх реплік була на висоті, принаймні, я задоволена. Бо маю і оригінальні їхні речі, тому мала з чим порівняти.

5. Rona

Rona Мама-йожик

6. Just me

Just me Member

А як мають реагувати власники брендів Шанель, Живанши, Босс, Кельвін Кляйн і компанія, коли в центрі Львова на проспекті Свободи 2 магазини з підробками їх продукції? І це підтвердила одна француженка, в якої закінчилися парфуми і вона хотіла придбати собі в нас ті самі, сказала, що взагалі не те... І знайома полька, яка сказала "ой, у вас там магазинчик в центрі такий-то, там помаду мені привези. То хоча й повна підробка, але колір класний!'' Нам або звикнути, що нас обманюють, або купувати за кордоном.

7. Rona

Rona Мама-йожик

8. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Покажу свої хотілки:girl_in_dreams:
    Мрію про такі туфельки. Маю на увазі форму таку. Саме такий каблук. У нас таких нема ніде....може хто зустрічав? Через нет замовляти боюсь, бо дуже рідко колодка мені підходить...[​IMG]
    А на літо хочу такі, думаю одні з них наважусь замовити, бо там каблучок менший, мали б бути зручні
    [​IMG][​IMG]
    А ще хочу таку сумочку...але дорога напевно. Схожих є багато, але саме від неї просто млію...

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

У мене якісь літні хотілки)))
    Осінньо-зимового ніц не знаходжу такого, щоб "прописати" в хотілки:beee:

9. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Все, вже замовила. Правда зовсім не подібні, але чоловік переконав купити, натуральна шкіра і замш. Гуляти з малявкою саме те

10. kapa

kapa New Member

а где можно заказать такое счастье? Я просто влюбилась в первые:girl_in_dreams:

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

То вконтакті дівчинка продає. Але вони тільки під замовлення, та зі 100% передплатою.
    Я в неї ніколи нічого не замовляла, тому як там з гарантіями незнаю...
    Скину адресу сторінки вам в ПП.

12. Just me

Just me Member

О-о-о! Я дуже хочу такі [​IMG] туфлі. Чи подібні. Але щоб каблук був в районі до 6 см. Хто де побачить - сигналізуйте!

13. Rona

Rona Мама-йожик

дівчата (особливо ті, що купують в тирнеті), чи видів хто такий жіночий верх.одяг типу худі, але всередині з вовною? (би мож було взимку носити і було тепло-тепло, зручно-зручно) м"якеньке і тепленьке

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

"Оленяче"нашестя триває:girl_blum:

15. kati

kati Well-Known Member

а яскоро буду мати "домашніх" оленів:)

16. Rona

Rona Мама-йожик

я на холістері хотілку найшла, буду чекати, альбо грошй на то, альбо знижки)) альбо шукати щось схоже.. шось ті посилки дуже вже довго йдуть, в мене терпцю не стає

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Rona, купляла худі такого типу на олд.неві, тільки для свого малого. Розраховані на температуру від +5 до +15, не менше. Ще гарні є у A&F.

18. Rona

Rona Мама-йожик

там шось багато реплік, нє? я би-м хтіла натур-продухт, нафік мені репліка за 300 рублів... тобто, вона мені й даром не тра
    а на олд.неві гляну, дякую

чо в мене стійке відчуття, що аберкромбі і холлістер одним цехом шиті?:girl_haha:

на таку погоду в мене Bench є, тра на морозИ

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Kati, здай точку, дуже люблю такі штани, мої різдвяні в цвітуйочки вже заюзані і хочу нові:)
    Rona, щодо посилок що довго йдуть, вчора отримала одну, а сьогодні вже другу з гАмерики, шокована, що так швидко і шалено вдячна Рудій Лисиці за просвітницьку діяльність:)

20. Rona

Rona Мама-йожик

Статус теми:
Закрита.