Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Kasia, 26 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

От я ходжу "без штанів" (усі вже старі сильно), без спідниць (ніяк не можу купити), не маю нормального ремня, не маю осінніх чобіт. Все боюсь, що куплю, а вони будуть висіти в шафі (незручні, або розподобаються вдома). Зате чекаю на парфуми за 600 грн. (Табако Ваніль,30 мл., у Веронки) і ще "зуби точу на інші". Так що не ви одні такі.

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

соромно стало тільки тому, що в якийсь момент я зрозуміла, що власне на "один раз" маю забагато) тому і вирішила, що з тим парфумошопоголізмом пора щось робити...
    Деякі одягаю щодня, а деякі - тільки двічі-тричі на рік... А так як я дюже економна) і купую великими флаконами (ну бо дешевше), то деякі в мене дуже повільно використовуються...

от написала, перечитала, і вже знайшла плюс - я ж потім буду насолоджуватись вінтажем і зможу дуже впевнено згадати запах свого з чоловіком першого поцілунку, медового місяця, того чи іншого відпочинку, танцю...

3. kati

kati Well-Known Member

Мої сьогоднішігі обновки:girl_flag_of_truce:
    Годинник-дуж захотілось мені біленького на літо
    Штанята котонові...взагалі шукала гірчичні, але нічого не побачила...
    практично такі ж

Ще футболочку до штанят в motivi і босоніжки NATURALIZER .Получився гарний комплект.

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

Оля, сьогодні заходила в Томі халфігер, в центрах, там ВСЬО абсолютно в морській тематиці..купа сарафанів, тунік..і ще бог знає чого. Правда ціни мені їхні не сподобались,..

4. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я за це! Як на мене, руденькій в цьому буде гарно:)

5. Seppy

Seppy Active Member

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

Похвалюсь без фотки Я собі нині в Рібоку такі прикольнячі з "плащової" тканини штанІ прикупила (майже такі як в Каті на фотці, але без складок на бьодрах). Радію як слоненя!

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Прийшли чоловікові отакі шорти-бермуди (трішечки колір прикольніший, але тони такі ж, напевно сіруватого більше)
    Якість супер, розмір як спеціально шитий, тканина чудесна і пояс дуже прикольний:)
    і відразу стало 10 градусів за вікном:girl_blum:

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене останнім часом якийсь застій в плані покупок, і то і з останнього шопінгу я купила лише таку сумочку в Манго, зато колір файний;)

8. kati

kati Well-Known Member

Чи буває забагато взуття?...буває..в меме вже так точно...правда так важко втриматись, особливо коли приносять додому...от сижу і дивлюсь.."брать или не брать"

9. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Чорні ммм, дуууже сподобались.

11. kati

kati Well-Known Member

всім чорні нра))..обидві пари балдініні..А мені ніби чорні якраз і не треба...а світлі попримірялась то трохи вузькуваті, точно не братиму

12. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

між іншим, Кать, балдініні добре носяться, дуже, маю такі одні, шо вже набридли, а ніц їм не бракує))))))));)

14. simona

simona Well-Known Member

моя обновка від Неро Джордані, люблю їх практично все взуття цієї марки в мене, але халепа в мене 37 розмір, цей 37,5 , я люблю коли ноги практично впритик , а в тих маю трішки вільного місця, якщо я вставлю силіконові вставки думаєте буде нормально чи є якийсь інший засіб?

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

брала б дві пари, залежно від ціни обидві гарні по свому, але звісно краще ті що зручніші і ті , які більш потрібні))))))))))

15. Sirunka

Sirunka New Member

Я б теж брала чорні, ті світлі вже дійсно якісь простяцькі, ну приймні так виглядає на фото в порівнянні з іншою парою.

Думаю що допоможе, знаю що буває вату напихають "в пальці" , щоб не шлапало, то вже треба пробувати, що краще буде.

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

буде нормально, або купіть додаткові шкіряні устілки - я так зробила, бо одні туфлі теж чуть-чуть були вільні.

17. Sirunka

Sirunka New Member

Ось декілька платтячок красивих...... на літо 2012. Вони вечірні правда, але ж красота...!

18. lawyer

lawyer Member

як на мене, воно універсальніше, у ньому можна і на прогулянку по місту, і в кафе, і на якусь вечірку, а от
    більш мені схоже на пляжний варіант

19. ruslichka

ruslichka New Member

класні:girl_cool: якщо не секрет, яка ціна?

20. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дівчатка, мені терміново потрібна маленька сумочка через плече:girl_flag_of_truce:, щось такого плану
    [​IMG][​IMG]
    Може хтось знає де у Львові є непоганий вибір?

Статус теми:
Закрита.