продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Заідаю дипресію шоппінгом, гг Плаття асос Мешти Enzo Angolini Вночі ще щось певно куплю, бо руки дуже чешуться Sent from my iPad using Tapatalk
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю обновку до свят...на мені гарніше лежить ніж на моделі І моє графітове, а сітка чорна Мушу ще сьогодні до нього грубі колготи докупити, щось на узорчик якийсь мене тягне.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 о, ще трошки повихваляюся. вже отриманим і радісно ношеним) офігенна кофтинка. мягусінька.Old Navy Gap
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Шопоголікам від шопоголіка! Радісна новина! я вже облизуюсь на парочку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Люблю її дуже-дуже, та мешти якісь.. як би то виразитись пом'якше, якісь пересічні. Якби кобіта в них пройшла мимо мене, то я б навіть не звернула увагу. Бракує перчинки, імхо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 чесно, не вразило. Дуже схожі моделі я вже не раз бачила, і то по значно нижчих цінах. Всі, окрім двох - банальна класика. Хоча ні, класика не буває банальною, але тим не менше...Нічого оригінального. Я розчарована. Ще й за такі грошиська.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а мені сподобались (ну крім тих з квіточкою, або колір інший або без неї), але тільки якщо дивитися через призму того, що це специфічний стиль +це взуття власне для таких як Сара, починаючи від комплектації і до елегантного гардеробу (який носять в США) ми просто очікуєм від взуття навіть не стільки чогось більшого, скільки чогось іншого
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 такі сподобались, давно шукаю ботильйони, які б так шнурувались, щоб було видно босу ніжку від пальчиків і аж до гомілки, замшеві було б ліпше, звісно і такі маю спідничку до таких босоніжок, вже собі "домалювала" решту картинку згідна, то не шкіра, а вартує не мало, ну але в ціну входить 2 гучних імені, ніц дивного
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 погоджуюся. Хоч модельки мені подобаються, але вони звичайнісінькі ( тобто такі фактично 1 в 1 , як пара 3 і 4 є у мене в гардеробі, як любительки класики та романтики. Вони гарно дивляться під відповідний гардероб. ) Тому вони гарні, але не особливі -звичайні. цікаві, але теж- навіть під відповідну довгу спідничку личать дівчатам із зростом вище середнього. На низеньких дівчатах вони втрачають свій вигляд і інколи навпаки- псують . Ну і щоб серце "ахнуло"- теж такого немає. Цікаві, але звичні. п.с. сподобався там комент до колекції :"вот уж воистину шикарный пример фетишизации товара - "это-же-от-паркер!"
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вони мені спокою щось не давали, ніяк не могла згадати чиї ж босоніжки нагадують потім пригадала...не такі класичні, більше літні і кежуал, але тим не менше..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю таку обновку: От є "пунктик" на таке різнокольорове взуття Особливо літнє...Босоніжки вже є: і такі Називається ще кросівок не вистачало!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 давно шукала "свої" туфлі кольору nude...нарешті маю...і знижка потішила.... і дешевеньке на щодень... такі боти,але чорні... і бігуни..трохи широкуваті(((
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я цілий вечір згадую де таке було. В мене в шафі, колись. Років 10 назад. Босоніжки " Совєтский развєдчик":khomyak: (купувала на Франка, недалеко від хімчистки))) Колір моїх був ніжно- оранжевий з перламутром:xaxa: Щоб не оффтопити, пару днів назад зловила босоніжки Aqua за 12 дольциків .Жду вже літа
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а на мене знову напала шопогольна гикавка і я от купила від Juicy Couture браслет і джинсову сорочку все вкупці всього 30дол
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це залежить з чим поєднувати, якщо з леггінсами такого ж кольору, то не важливо який зріст, а якщо знайти ботильйони більш природнього відтінку і висотою до щиколотки, то взагалі не бачу жодних обмежень щодо зросту мене такі картинки-ідеї надихають, дають поштовх до творчості смаки різняться, це точно, і це файно!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ось такі до мене вже приїхали, треба тільки забрати, ніяк не виберусь А отаке купили мені на днях. Я, як завжди, взимку купую на літо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 моя мега-вихвалялка: зимові теплі чобітки, надзвичайно тішусь, так вони мені подобаються: