продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене багато обновок, покажу пару взуттєвих отакі снікерси Michael Kors отакі невагомі Cole Haan (чоловік купив собі черевики, а я побачила такі жіночі і не могла встояти, буде в нас "family look") чоловікові такі такого типу ugg , тільки в мене без тих ремінців і ще одні високі чорні чоботи, ззаду замок, внизу ланцюжок, я такі свої ідеальні вже роки три шукала і нарешті знайшла італійські в Америці фото може потім знайду, бо назви не пам"ятаю
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ггг, мене теж пробило на взуття. Місяця два назад дівер замовив з йоксу взуття та пару джинсів. Доставка з Італіі зайняла 8 днів. І ось тільки зараз созріла там замовити (бо доставка стала безкоштовною) кроси. Якісні, мягенькі. Але трохи тиснуть. Видно маломірять на пів розміра --------------------------------------------- лоуфери. Якась двояка думка. Здаються дуже ніжними, не до дощу. ----------------------------------------------- джинси DSQUARED2 ----------------------------------------------- А ще сьогодні хочу замовити черевички Charles by Charles David, поки купон маю
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну от власне, з манго не завжди вгадаєш. Я ношу розмір іксес-ес (про розмір грудей скромно промовчу ). Хотіла б такого плану светр, не куций, а трошки вільний, але знову, щоб не був мішком. Бо, наприклад, светр oversize мені важко підібрати, бо реально висить, так як на деяких худючих моделях - зовсім не подобається. І нова хотілка, Valentino Плаття такого плану. Якби хтось бачив схоже у львівських магазинах -прошу мені свиснути. Оригінал не пропонувати -із зрозумілих причин)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Бачила подібного плану в Орандж на перехресті вул.Кн.Романа і Франка, правда на вітрині було коралового кольору (може є інші колоори). Вони мають копіі різних відомих брендів. Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І у мене маленька обновка на зиму! Зручні і головне дуууже теплі (для мене "змерзлючки" саме те, що треба). Юхууу! Тепер хочу багато снігу!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я вперше замовила взуття через нет! І УРА! Вони на мене добрі Снікерси Guess. Вживу виявились прикольнішими, ніж я очікувала.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то пристойна обновка, не така вже й маленька! Прямо з фотки відчуваю, які вони теплі. Але здайте точку, пліз - де брали?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Наталочко, це фірма viko? Бо також пригледіла в них одні чобітки...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 чудова фірма - я їхнє зимове взуття же 5 сезон ношу, вже аж набридли, а цілі. п.с. а де Ви їх у Львові знайшли? Й ціну, якщо можна
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ого! нічо собі кожух! як в валянках! я теж такі хочу, де то таке мож придбати?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я також вчора купила собі зимові чоботи українського виробництва. Тепленькі, на низькому каблучку, замочок, стильнючі. І всього за 750 грн. Фото може виставлю пізніше. Я взагалі останнім часом з прихильністю ставлюсь до вітчизняних виробників взуття. Особливо гарне роблять на сході - Харків, Запоріжжя. І дизайн чудовий( а не "бабський", як можна стереотипно очікувати від наших), і ціна - 700-800 грн, і розраховане на нашу зиму. Тільки от знайти у нас таке взуття проблема. Наші люблять накупити невідому "каку", і потім втридорога продавати в "тіпа" крутих магазинах. Доводиться вишуковувати таке взуття по маленьких магазинчиках. От правда не розумію чому взуття львівських виробників таке дороге у порівнянні з іншими виробниками....
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Покажу вам і свої зимові обновочки. шуба з нутрії ,тільки в мене чорного кольору, довжина трошки вище середини ноги і головне з капюшоном. Купляти шубу не планувала,хотіла дублянку, але ціни настільки високі,що моя совість не дозволила собі її купити. ботфорти під шубу,харківський виробник, брала взуття цієї фірми відносила вже три сезони і майже як нові, єдині ботфорти що підйшли мені по висоті,і гарно облягають ногу.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дуже треба такі капрі може хто бачив у львівських магазинах? дужу-дуже треба. Маю такі, ціле літо в них проходила, та порвала на коліні((.