продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вчора вибирала між такими Michael Kors І такими від Ralph Lauren Чесно кажучи, і ті, і ті на нозі гарно виглядають. Але мене "смутила" та резинка на Майкл Корс. Виходить, що їх тільки до штанів можна вдягнути. Тож взяла ті другі. Ціна в них на $20 нижча була. Купляла в аутлеті, тож заплатила всього $80. Але все ще в пошуках ідеального взуття на цю осінь. Сподобались ті, що Usmishka віставляла. Але ще таких не знайшла. Та й чоботи мені не підійдуть. Лише booties. Бо в чоботах спарюсь тут. Бачила вчора класнючі UGG на стійкому каблуці за $99, але до щиколотки на овчині. Шкода, не маю, де в таких ходити...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 моя обновка на осінь (курточка) ще маю нові джинси zara і спідничку mohito, але не знаходжу фото до речі, маю вже кілька речей mohito, то це моє цьогорічне відкриття і любов - дуже подобаються їх речі: і якість, і ціна гарні
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 десь у львові їх можна подивитись, чи лише в польші? чула багато схвальних відгуків про цю тм
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я купую в Польщі, але навіть в Перемишлі є ця тм. магазинчик відносно невеликий, але я такі люблю до прикладу, в Жешуві магазини Мохіто набагато більші
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 То вже в тему про Закупи у Польщі, але .. В червні була 1 день в Перемишлі, а потім в кінці місця в Жешові. Більше а Перемишль їхати не хочу (хоч розумію, що прийдеться - бо в Жешів задалеко на 1 день їхати). Проблема не в розмірі магазину, а в асортименті. Не знаю, що вони в той Перемишль возять, чесслово... В магазин H&M в Перемишлі вибір був нульовий, я вже подумала, що то так має бути. А потім була в Жешові, і заглядала практично на кожну річ. Мовчу вже про те, що багато марок в Перемишлі і близько нема. Теж дуже подобається, але влітку як міряла їхні сорочки-блузки, то жодна мені не підійшла
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 взуття багато ніколи не буває! вчора вийшла з дому зі словами, що мені треба якісь чорні, не дуже спортивні кросівки! і ось, додому повернулась неочікувано з новими geox! в мене абсолютно чорний варіант, без сірих вставок! дуже зручні! сіли так, ніби, пошиті на мене!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дуже мені подобаються такі ботики JImmy Choo У нас таких не знайти,тому шукаю щось схоже. Приглядаюсь до таких...Перші-щось незнаю...другі класні,але той синій замочок-ні.Треті теж подобаються-але більш весняний варіант
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я такі грубуваті не дуже люблю, напевно тому що мій 39 виглядає в такому взутті якармійський бутс,, я люблю акуратно) от типу такі а собі чекаю на такі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Обновка вже більше як місяць. Та все ж і торебка. Вживу колір не такий яскраво-рижий))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ну от, таки купила я під сині чобітки молочний пуховичок Зара Тепер в пошуках підходящого шарфа і шапки. Хочу щось з в"язаного, щось в голубо/бежево/салатово/рожевих тонах..ну тобто не однотонне синє. Але то капец проблема. Може зв"язати? А і торби немаю під цей комплект....Хочу щось з потертого брудно синьо-сірого відтінку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Під одні чоботи треба оновити весь гардероб Як мені то знайоме!!!!!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я також шукаю щось новеньке! міряла в accessorize такі от всякі смішні шапки, дуже мені подобаються з бамбонами, але кольори щось мені не дуже підійшли!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Усьо! Укомплектовала свої синеньки чобітки Зазвичай я стараюсь купувати речі, які б вже мали пару в моєму гардеробі, ну хіба щось одне докупити, а з цими чобітками вийшло так,що прийшлось купувати і куртку і шапку/шалик і торебку...але вони мені так сподобались ,коли їх побачила, що я просто не думала тоді під що їх вдягати!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 брала светрики мангівські. такі файнющі всі мають ангорку в складі. "плямистий" светрик тонесенький, але теплющий. червоний віддам мамі, бо М-ка виявилась трохи вільна і не сподобалось як на мені сидить. синій светрик має в складі шерсть альпаки. тому трохи кусає. але зато гріє. а чорно-червоний такий приємний до тіла, як моя шиншила)) одним словом, зиму перезимуєм