продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю такі замшеві чобітки від Norma J. Baker... прибалділа від того замочка приїхало моє біле плаття, що ТУТ радилась і воно мене не розчарувало, а навіть навпаки а ще таку "туребку" від Маріно Орланді маю
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчата, хочу купити мужу шкіряну торбочку для документів через плече. де можна подивитися-пощупати чи вже за відгуками купити в неті?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 як щодо Michael Kors ? ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ---------- в яку суму розраховуєте вкластися?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Так, справді, бежево-чорна сумка - дуже практичний варіант, єдине, що я би сумнівалася на рахунок саме такої моделі як ця знаменита селін - чи підійде на роки, бо дуже вже вона примелькалася (то я не про вулиці Львова, звісно). Я би вибирала якийсь спокійніший "фасончик".
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 на офсайті дорого... нещодавно в австріі дивилась на їхні сумки, то можна було за 200-250 є купити якби в мене була можливість я б не роздумуючи її купила за 3800є.Так само як і інші культові сумки відомих брендів...і мені було б пофігу, скільки людей навкруги ходить з китайськми репліками:girl_yes2 А я щойно найшла такуPour La Victoire за дуже гарною ціною, правда вона суто зимовий варіант...думаю..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Катю, на куті Костюшка/Дорошенка є магазин з красивими сумками, здається я там навіть Селін бачила, ну мож глянути як буш там по дорозі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю звідти 2 торби шкіряні. весь асортимент -якісні копії відомих брендів. торбам вже по 4 роки. і таскані-перетаскані кругом, і ніц їм не є. ---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- та і там була копія Селін вишнево-темнозелена з вушками.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 нині бігала катридж забирати на Наливайка,то на вітрині синя копія кинулась вочі..вмагазин незаходила..моіщо ше було в тому дусі...можеш підїхати і глянути напрямок Дорошенка_Костюшка_Наливайка
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю їх пару сумок, дуже ними задоволена але сама та яку ти показуєш, там вставка хутряна?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а завтра не будеш там бігти?гг...мо б глянула б чи є щось бежево-чорне, ну і які ціни на ті копіі так, я власне більше б хотіла просто в шкірі..але нема...( а ця за дуже хорошою ціною зараз, от і думаю, може взяти як осінньо-зимовий варіант знайшла більш вдале фото
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Каті, нещодавно була ця сумочка на myhabit.com , за файною ціною ( приблизно $160 чи 180, не памятаю). Зараз залишились літні варіанти ще дешевші. Помоніторте, може зальють знову. Ще як варіант на bluefly бувають частенько такого стилю. Також в ніч з неділі на понеділок (здається з 1 чи 2 ночі) в ruelala ніч розпродаж. Дуже часто брендові речі можна купити зі шаленими знижками
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 блін..якогось звірка мені нагадує...фільм такий був..жахів по-моєму
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це тому, що вона утеплена хутерцем? чи то шкіра така- дивної структури?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я таик не беру ту сумку, "не то пальто"Все ж хочу всесезонку. Сподобалась оця,благородна така... позаглядаю трішки за нею, мо якраз ціна трішки впаде
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дуже схожа на цю хоча ціна теж немаленька а ще оцю тобі вчора кидала в карму, але не відкрилась вона тобі. шкіряна а мені оця припала до душі, і до пальтечка зимового підійшла б
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 трохи схожі мені до тієї отака з МА, теж шкіряна. але дешевша. Нагнали апетиту фотками торбочок. так хочеться якусь класну...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Потребую погляду зі сторони. Дуже хочу чобітки Ugg ARROYO WAVE таківо чи будуть вони теплі на зиму? Перелопатила весь інтернет і не знайшла жодної фото начинки. З опису зрозуміла що халява шкіряна, а до кісточки ніби з овчини. Допоможіть німцеві будь-лааааска. І ще. чи будуть вони пасувати до до дублянки крою халат? В мене практично така сама як на фото, тільки чорна овчина і без хутряних манжетів.