Клуб анонімних шопоголіків-2

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Bogdanka, 11 Червень 2012.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах.
    Запити щодо розмірів взуття та одягу тут

раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору

Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2014
    • Корисно Корисно x 1
  2. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

3. Rona

Rona Мама-йожик

Mazerati, я певно зле виразилась, кольорова, але не ідкий колір, а чистий

4. bottegaveneta

bottegaveneta New Member

А я і не казала що 89 евро це не дорого,я написала що навіть у цьому бренді можливо знайти прийнятні недорогі речі якщо пошукати

5. allusya

allusya Well-Known Member

Подобається мені таке взуття [​IMG]
    Заглядаю за ним вже тиждень. Але щось вагаюсь з кольором, сірого немаю нічого такого. Треба думати з чим і як поєднати.

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

ох, як я на них давно заглядаю. і фірма дуже хороша. і сірий колір мені подобається і до джинсів, і до леггінсів файно.

7. allusya

allusya Well-Known Member

Саме там вони і в сірому кольорі є. І ціна на сірі на 100 доларів нижча, ніж на чорні.

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вчора обзавелась таким светрищем ( wall-london). вже давно таке хотіла, бо на роботі 15 градусів і я сильно мерзну. [​IMG]
    мій без фігурної в"язки і довший (ніяк не могла найти потрібне фото в неті), колір бургунді, а склад просто мрія: 70% альпака і 30% вовна:girl_in_love:

і отака спідниця (m&s) [​IMG]
    моя бруднозелена. і таки буду вкорочувати ,шоб було над коліном.

9. blakytnooka

blakytnooka Member

а мій гардероб сьогодні поновився новим "маленьким чорним платтям" :)

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вибрала я нарешті собі сумку. [​IMG]
    Вибирала в результаті між цією і DKNY зі шкіри Safiano (модна в цьому сезоні, така ж на тій сумці від Calvin Klein, що пару сторінок тому показувала). Текстура
    Чорна більше до мого одягу личила. І чоловікові не дуже сподобалась твердість шкіри на Донні Каран.
    (Фото з мережі)

11. карапуз

карапуз Well-Known Member

Учорашня покупка

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

прикольні! А яка фірма? У мене такі подібні чорні від Wojas але я дико хочу коричневі :) І взагалі я так зараз кайфую від взуття такої форми, ну прям ммм..

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора міряла такі від Steve Madden.
    Натуральна замша, на нозі гарно виглядають. Але всередині якийсь такий штучний матеріал :girl_devil: Мені здається від такої якості взуття ноги точно не подякують. І ціна $60. Коротше - не купила.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

класні! я теж шукаю такого плану але чорні і щоб менше бляшок/защіпок, і покищо нічого...

позавчора на таку червону кинула оком, але вже стояли в черзі і лінь було йти мені її розглядати, а чорна супер! в мене з такої шкіри є вишнева, спочатку мене власне шкіра "смущала", але носиться вона дуже гарно:)

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і до речі про ті бутики, носяться ттт дуже добре, і на диво зручні, легкі і приємні. Сподобалася мені та фірма Wojas, буду брати ще :). А от Rylko розчарована трохи, маю їхні бутики
    то хоч впринципі люблю їх, але досить швидко розклеїлися, нараз в майстерні заклеїли.

16. kati

kati Well-Known Member

дуже дужехочу сумку, типу Seline, бежево-чорну. Звичайно може бути і не селін:girl_flag_of_truce:(більше 2000 євро за торбу я неможу дати), головне щоб фасону такого, з "вушками "ну і звичайно шкяряна.
    У львові навіть не намагаюсь шукати. Якби хтось бачив на просторах нету-пустіть маячок.

[​IMG][​IMG][​IMG]

17. oksumoron

oksumoron Active Member

кольори трохи не ті, що ти шукаєш!
    але мені дуже сподобались такі моделі від Hilfiger (перша не шкіряна)!
    [​IMG] [​IMG]
    Ralph (шкіра, але ціни відповідні- в районі 290 євро, але на американських сайтах буде менше думаю)
    ще одна вухаста Tila March, правда це замш!
    і Aridza Bross

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

MANGO
    Катть, глянь...трохи в тої опери

19. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

sheinside вухасті сумки клепає (сорі, фотки не можу прикріпити):
    чорна http://www.sheinside.com/Black-Leather-Smiling-Tote-Bag-p-85988-cat-1764.html
    http://www.sheinside.com/Grey-and-White-Bat-Shoulder-Bag-p-85705-cat-1764.html

Сумку Селін носять напевно вже всі модні блогери світу.

Мені дуже сподобались варіанти сумок, які показала oksumoron, особливо дві останні, ну, від останньї я би точно не відмовилась - класна.

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Я маю такі від Дж. Сімпсон і дуже ними задоволена - типу таких , але не зовсім - в мене ще якась бляшка мінімальна там є(вроді). І ще: в мене шкіра однорідна, так би мовити, по текстурі.

21. kati

kati Well-Known Member

Торби класні..але я власне хочу бежево-чорну, якось так обдумала свій гардеробчик і зрозуміла що саме такої сумки мені треба- вона під все - від літнього варіанту до шуби

гарна, але нажаль замінник, ще й 50 євриків( без доставок). А я все ж хочу шкіряну. Немаю нічого проти замінника, але то в варіанті всяких/різних/до чогось конкретного... а от практичну торбу на роки хочу шкряну.

думаю якраз справжню селін носяить одиниці...Репліки з китайськіх сайтів-так їх багато. Я б все таки хотіла в тому дусі, але не репліку, хоча якби побачила "наживо" якісну можлтво і купила б

там америк. розмыровка. На свый 37 я брала 7, рівно 24 см по довжині, мені підійшли