продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну дівчата, ви хоч пишіть назви брендів чи що..а то дивлюся на картинки і без поняття чиї то..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Каті від Tommy Hilfiger,якщоне помиляюсь..на 6 пм бачила..так? ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- а в мене останній місяць-шопоголічний пронос..купую капець,як багато, бо треба і осінньо-зимове поновити,бо на роботу зібралася і спортивно-гоночний гардероб вже не підходить,ну і розпродажі літні не пропускаю... тододжинсів ще в травні деськупила.. дууже схожі до цих прикупиладо суконь.. з Бланко багато речей,але їх вже на сайті нема..але ось цю сукню дуже виловлювала..і вона є в мене.... светрики..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 йде в розмір...легеньке,простеньке..якраз на таку погодку ..можу поміряти ..маю М
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Приїхала мені сьогодні моя осіння обновка, дуже чекала її і не розчарована. Курточка Gabriella Rocha
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Купила собі бриджі (тут данс, данс, смайл, смайл) Просто мріяла про такі.... На осінь дуже треба завжди, а фасон - то взагалі 1 в 1 Приблизно такі) Такого типу ще сорочку хотіла. Рожеву в полосочку поздовжню. Але гарно дивиться тільки з розщіпнутим верхнім гудзиком -інакше трохи морщить, так як на цьому фото, власне (тільки більше) І такого типу джемпер з леопардовим принтом, тільки світліший) Смішно, але з дитинства люблю анімалістичні мотиви... і стиль мілітарі)) А це побачила перший сарафан довгий, що мені сподобався, краса)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І я похвалюсь. Передали мені мій улюблений CAROLL Таке собі романтичне платтячко Ну і взуття+сумочка)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю таку сумочку з Reserved І два комплекти білизни звідти, досить пристойної якості. Обійшла багато магазинів, але тільки ця сіла ідеально. Другий комплект - extra push-up.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вчора купила собі такі от дві красиві сумки від Stefanel! ось така от, лише чорна, і така ж блистєча! велика і вмістима! можна носити на плечі, а можна перетягнути ручки сумки, і носити її також і на бік! і ось ця, виглядає дуже компактною, але вживу є більшою, ніж на фото! гарний колір, і дуже підходить на літо!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Уляночка, імель, де замовляєте бланко? Також приглянула плаття. В сусідній темці хотіла замовити, але danchyk до вересня не буде замовляти
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 от моя мрія не збулась, такі Джеокс як Каті показувала кілька сторінок тому, тільки чорні, не підійшли, тільки пальці запхала трохи, далі нога не пішла, не на мою ногу... Розстроєна... Купила такі Кларкси бігати по місту
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 МА вироби з льону: штани розмір один, а одні малі, інші якраз: І теж скуповую зручне повсякденне взуття на осінь:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вчора і я добрела в Інтертоп, купила собі вже на наступний сезон Кларкси