продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Одні і другі Geox, але їдуть з Німеччини, бо в нас чомусь їх не продають. Ті чорні супер м*якенькі і надзвичайно зручна колодка. В магазині в Мюнхені розміру мого не було, довелось через нет замовляти (ну і ціни не українські ). До речі, йдуть розмір в розмір.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я собі такі джеокс взяла...це не перша пара джеокс, завжди брала 37, а от ця модель маломірить-взяла 38
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене точно такого фасону осінньо-весняні Джеокси коричневі замшеві на коричневій платформі, дуже зручні! бігала як в тапках
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а вони на вузеньку ніжку? чи на широкувату тоже підуть? дуже мені подобаються такі чорні ще є, і не знаю чи падати на хвіст чоловіку як буде їхати до львова чи навіть не плекати надії
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю дуже широку ногу, і тому величезні проблеми з вибором взуття. Ці Geox, що собі замовила, як ніколи, підійшли ідеально. Думаю, на вузеньку буде завільно. Хоча, все треба міряти... Часом траплялося, що одна і та ж модель, в залежності від матеріалу верху, може відрізнятися по повноті.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Натрапила в Манго на розпродаж І ще таку торбочку, купила чорну, тепер шкодую, що не бежеву...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Погоджуюсь, маю вузьку ногу - то скільки не приміряла які капці фірми Джеокс - жодні ще мені не підійшли, всі заширокі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Купила шикарну джинсову куртку) Не хотіла, бо років 10 назад відносила, приїлося, а тут побачила і все) Такого типу, тільки моя гарніша)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 зібралась сьогодні купувати босоніжки, а вернулась з 2-а парами балеток. отакі Мартінси. давно їх хотіла, але боялась замовляти з нету. бо маю вже 4 пари лєвих розмірів(( отакі тапочки Clarks .дуже м"ягенькі і ціна нормальна, тож вирішила, шо вони мені потрібні) ше міряла такі босоніжки від Vagabond не сподобалось як виглядають на нозі їх страшно хотіла, але вони на широку ногу або на в"язану шкарпетку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Щось зовсім не хочеться готувати сани, тому літо триває Шорти мають в складі рамі(кропива)!!!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вчора придбала таку сукню, тільки чорну - потрошки готуюсь до весілля друзів І кульчики на морську тематику на відпочинок - з цієї серії маю коників і штурвали
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчатка, кульчики мені привезли з Польщі, у Львові не бачила.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 минулого року брала на H&M ..ланцюжок з підвіскою і набір кульчиків морської тематики..гляньте,мо і цьогоріч є