продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю новеньке! Обожнюю такі довгі плаття і не дуже щоб в "обліпку". Хоча в них жінка закрита така з ніг до голови, але вони мені виглядають дуже якось так спокусливо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю нову хотілку, босоніжечки на квадратненькому низькому каблучку, дуже шукала , шоб мені запали в душу. Вчора в Antonio Biaggi побачила і закохалась. Міряла 37 мій, а вони малуваті, треба 38, а його не було вже ні в одному магазині Києва, але мені , здається, вдалось їх замовити в їхньому інтернет-магазині, буду чекати, надіюсь мені підійде 38 правда вони гарненькі? ну і якість...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я забрала штанці Спрінгфілд - навіть не чекала такої якості, особливо люблю коли сірий колір має глибокий відтінок і блиск, ну і пораділа за розмір - сіли, як на мене шиті і маю ще одну цього літа спідничку, Манго, симпатична,
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Гарна видалась неділя: Босоножки ANTONIO BIAGGI, дуже м'ягенькі Платячко TOP SECRET Для поїздок до батьків хлопця А ще сорочку білу на роботу.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Давно мене тут не було, а вихвалялок трошки назбиралось) І усі з наміром швидко повернутись до довагітних форм)). нм манго
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Оця сукня супер-популярна на ДП, ще бачила у Вітторії, і теж таку маю
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ага, люблю її , вона гарно талію підкреслює , тільки виріз такий нічогенький на мій скромний бюст :D, хотілося би на ту сукню трохи більших грудей , але вже шо є :D
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в таких випадках можна вдягнути під сукню котонову маєчку-топ, сюди б як на мене ідеально підійшла пастельно-рожева
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 сьогодні виловила такі от Steve Madden, завжди везе мені на таке, бо мій 37 завжди залишається на полках, і йде на мега знижки! дуже зручні, надзвичайно прості, бігати літом!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я таку як Ваша біла футболка HM купила собі чорну і дуже шкодую, що не взяла ще парочку, ціна була 4,95 чи щось таке. Якість дуже гарна і я таскаю її дуже часто.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Купила перед відпочинком такий купальник МАРКО Дуже скоро сохне)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ну, а я собі сьогодні таку красу придбала В мене вічна проблема з взуттям, все мені незручне або натирає. А тут взула і забула. Короче додому я вже поверталась у обновці.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 підкажіть ,яка марка 1,2 сандаль? пс. а в мене теж така сукня