продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Прикупила такі балетки, обидві пари симпатичні. Розмір однаковий - одні великуваті, інші тіснуваті. Треба зав"язувати купувати взуття через інтернет .
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я теж з одними пролетіла, отакі перейдуть мамі мабуть а ці кицюні якраз ще з обновок така чудова блузка, мене підкорив фасон і квіткова сукня, ну як я влітку без квітів? вона чудова і сидить на мені перфектно
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Теж була в Мохіто і нічого не викупила То розмір не підійшов, то колір
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я думала, що ці балетки від Marc Jacobs - я на такі давно облизуюся, але в інтернеті замовляти не хочу, все-таки хотілося б поміряти, бо ціни там гонорові, а ваші з Асосу були б гарною альтернативою. Мені здається, це швидше мишки, не кицьки.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 мені джейкобси дуже крикливі, ну коти на них такі "чоткі", а я котів терпіти не можу, а тих недокотівнедомишей просто "кицюнями" назвала, не буквально я на асосі минулого року кольорові такого плану чешки купила то ще й цього літа буду в них ходити, а от форумлянка одна в тих "кицюнях" на роботі перевзувається як в тапочки, але я її розумію, бо то дійсно тапки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 приїхали мої сандалі Kickers вони дуже класні, суперзручні, як капці і виглядають мммммммм і приїхали мої снікерси ED Hardy вони дуже літні, акуратні і вперше купувала взуття тих обидвох марок, буду тих марок купувати взуття ще
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А до мене прилетіли мої балєтки Geox Це вперше купила взуття через Інтернет і одразу халепа з розміром :-((( Замовляла впевнено свій 39-й, бо перед тим переміряла в Інтертопі три таких моделі тільки в інших кольорах - сиділи як тапочки. В ці ногу втиснула, а ходити не дуже зможу. Так мені шкода, просто до сліз - бо пасують мені ідеально до сумки, до багатьох речей з гардеробу . Чую, що на цьому мій Інтернет-шопінг завершиться, надалі обмежусь дитячим одягом. P.S. Дівчата, а що ви робите з речами, що не підійшли ? Бо бачу тут всі досвідчені Інтернет-шопери, але мені здаєтся, що ризик пролетіти досить великий.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 З останнього що приїхало. Довольна як слонь)))) Сорочка-плаття GAP. Зелено-жовті папуги такі файні)), веселі Босоніжки Ugg. Ну дуже зручні. Тапочки. з асосу London Rebel. Хороші, та до біркенстоку даааалекоо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 [/COLOR] В Інтертопі на вітрині все взуття вже розношене, може й вам yf мокру шкарпетку їх одягти та походити ? Я ось нещодавно на цілий розмір розносила туфлі .
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Забрала свої літні босоніжки для активних прогулянок чудові Sofft, надзвичайно м"які та зручні та Michael Antonio, теж прикольні ще минулого тижня купила собі мокасини Welfare і подумала, що пора щось і на каблучку)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю теж трохи новенького Suzi Chin Jessica Simpson Обидва з Айділь і обидва завеликі Nine West MIA Обидві пари однакового розміру, але перші трошки замаленькі, а другі нарешті підйшли. З таким не помилишся - дуже задоволена І чоловікові, такі класні і замалі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Поїхала я вчора на Південний за платтям, а врезультаті купила в Кінг Кросі таке:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Чоловік вчора зробив презент: Якраз треба було новий гаманець і щось на водійські права, бо забуваю носити з собою ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ---------- А ще маю обновки, про які забула: і тільки сірі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 прикупила купальничок Self, він мені на вішаку не подобався, міряла в останню чергу, але коли поміряла то взяла його, бо решта не сіли не мене))) і таку пляжну сумку Moodo під інший купальник
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вчора випадково купила по адській знижці (-60 отаку грацію Maidenform чорного кольору. перед бесплатный хостинг картинок і спинка хостинг изображений забрала останню. спеціально мене чекала і якраз мій розмір