продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 В мене подібні босоніжки Braska, на дуже зручних широких підборах. Буквально через місяць носіння шкіра розтягнулась і тепер не дуже добре фіксує перед, нога ковзає, хоч перед тим все було добре. Тому однозначно раджу приміряти перед купівлею - бажано, щоб була щільна фіксація.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я думаю, що через те, що шкіра по любому трохи розтягнеться, нога в такій модельці може просто занадто податися до переду і пальчики будуть "вилітати" з босоніжки. але можна спробувати приклеїти спец.гелеву подушечку до підошви - тоді ступня мала б краще фіксуватися.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 тут в взуттєвих є різні наклейки на підошву для того, аби не ковзала нога.. Можна попитати.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю такого типу дві пари одні браска мають схожу смужку і таку саму п*ятку, єдине що той ремінець на пальцях і ремінець на шиколотці сполучається тоненькою смужкою. Відгуляла в них весілля сестри до шостої ранку, при цьому я їх тоді вбрала вперше + була у капронках. нічого мені не ковзало. було зручно. другі мають таку саму смужечку на пальцях, а п*ятка фіксується двома ремінцями навхрест, і теж нормально. то треба міряти і будете знати ваше чи ні. а босоніжки супер гаааарні ))))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю кілька обновок: такий максі-сарафан, тільки зеленого кольору це платтячко в мене однотонно рожеве а така футболка - сіра
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А мене на персиковий потянгнуло... туніка next сандалі і спідничка Mango
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я стала власницею прикольної блузочки від Мохіто, особливо цікава спинка, але фото немає на сайті хочу в польщу в цей магазин на закупи, надзвичайно адекватне співвідношення ціна-якість.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і мені подобається цей магазин. Гарні суконки, правда остатньо таку файну сукню заміряла, але під замком була порвана трохи, я спитала , чи ще є такий же розмір, натякаючи на брак, але побачила , що їм то десь і я вирішила не тратити гроші на те, що є з браком.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то через то шо вони дуже популярні, найбільші черги, які я бачила в польських мультибрендових "бутіках" (бо в H&M і різних аутлетах звичайно і більші бувають)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Усмішка, дівчата, дякую, якраз плануємо поїздку в Польщу, бачу цей батік в Галереї Санова, зверну увагу, так як з маркою на разі не знайома
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І я вже пищу - так хочу. Може, вже в цю неділю буду тішитися обновці... Дуже мені подобається їх якість і моделі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 до речі ви напряму замовляли з Мохіто чи як, можна детально описати? Здається цей магазин також є в Києві
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 минулого року був тільки в Харкові (за даними в неті), може хіба вже відкрили і в Києві
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, я собі купую як буваю в Польщі, а блюзочку отримала в подарунок від наших друзів, які з Польщі вчора приїхали. ото ми вибрались вчора на шопінг, і в мене вийшов вечір зелених покупок, при тому що ніц не планувала такий купальник і така сукеночка, трохи в іншій інтерпритації От тепер не знаю, що до такої сукенки взути.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, дякую, нагнали апетиту до закупів Вряд чи вдастся "відірватись", їдемо з малим (треба кордон перетнути), і чоловік наївно думає, що будемо купувати лише продукти і хімію Але тішусь, що і так виберемось
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вже давно брала з НМ речі, а все ніяк не напишу. отака сорочка і платтячко http://www.hm.com/gb/product/05826?article=05826-B#shopOrigin=SA розміри підійшли. брала на наш 38-й. сіло ідеально і по швах не тріщить)) а минулого тижня випадково надибала на стоках отаку спідничку від Diane von Furstenberg колір жовтогарячий, тканина -100% шовк фасон доволі незвичний, але на мені сидить ідеально і дупу не збільшує (шо теж важливо))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Не купила нічого Такі гарні речі були, і все чужих розмірів: то 34, то 40. Не пощастило.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Знайшла в взуттєвому аутлеті такі " тапочки" Ecco - так легко носяться: На вихідних купила блузку: Набрела в Лідлі на такі шорти: