продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І мені нарешті прийшла сукня, яку я ще до Великодня чекала. Подобається мені така форма, тільки ще не вирішила, чи буду вкорочувати, чи ні.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Сподобались на Іделлі, http://www.ideeli.com/events/131290/offers/7469510/latest_view/3147854
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 нажаль, я не зареєстрована там, і не можу глянути. Можете скинути фото
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Потрошку готуюсь до пляжного сезону Ота морська зірочка не залишила мене байдужою..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 В мене обновки для спорту - костюмчик і кросівки А в мужа вчора був справжній приступ шопоголізму, навіть загострення - вийшов з магазину з трьома парами взуття. Як завжди, йому нема в чому ходити, ага. Тож тепер в татка і сина однакові босоніжки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 купила собі таку футболку просту, під колір тепер улюблених кросівок і лаку на нігтях безіменних пальців
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Приїхали мої хотілки нарешті. Сумочка зі шкіри пітончика. Така цікава фактура, на папір схожа))). Колір такий як треба, такий собі крем-брюле. І підкладка під замшу, м'ягусінькаааа. І доречі дуже легенька. При досить великих габаритах вага трохи більше пів кг, зовсім не відчувається. Короче любоффф з нею з першого погляду Годинник August Steiner з ебею. Цікаво мені стало що приїде за 23 доляра, при нібито повній вартості в 395. Повної ціни вони не вартують, і навіть половини... як на мене... Ну звичайнісінькі якісь мені вони, чи що... Симпатичні, та колір перламутру не такий насичений як на фото продавця, розмазаний якийсь Окуляри Marc by Marc Jacobs теж з ебею. Симпатичні, для разнообразія пойдьот. Підійдуть на вузеньке лице класно,делікатні такі, не громіздкі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 giada gabrielli сказав чоловік що мені їх дуже треба, сказав-купив)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я чекаю платтячко від Suzi Chin for Maggy Boutique Three-Quarter Sleeve Colorblock Dress w/Belt.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Сьогодні випадково стала власницею таких чобітків від F&F, їх привезли для подруги, а їй не підійшов розмір. Тільки вони без бічної блискавки, як на фото. Тепер я в пошуках шкіряної курточки до них.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Прикупила за дуже класною ціною такі симпатичні лоуфери. І розмір вгадала. Ще такі туфельки шкіряні, колір насправді рожевий нюд, каблук і колодка дуже зручні вчора весілля відгуляла до 4 ранку Ну і головна обновка - мамине творіння мені - гіпюрова сукня. На вішаку не дуже, але на мені виглядає файно. основа - брудно рожева тканина, а зверху гіпюр вид ззаду
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчат, порадьте! Хто мав босоніжки подібного плану. Розкажіть чи зручні. Високий каблук/шпильку ношу без проблем. Переживаю саме через фіксацію стопи. Не буде вона в них ковзати з боку в бік?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Зручні якщо пройтись два метри)). Таке взуття дууже ризиковано купувати, особливо через нет, бо можеш не вгадати з повнотою. Та й сама модель мега-незручна, пальці купи не тримаються, п'ятка зафіксована наполовину. Вирок - не брати, нмсд
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ось і я про це подумала) Шукаю взуття під плаття і хочеться мені чогось максимально відкритого... Шукаю далі...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я носила такі кілька літніх сезонів. мені були зручні дуже . і гаааааааарні
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Гарні, то гарні, мені дуже сподобалась модель. Але на рахунок повноти, можна пролетіти. Треба певно піти подібні поміряти десь вживу і зрозуміти моє це чи ні.