продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 стопа 24 см. Купувала чобітки з каблуком 1 см - американська 6 сіла ідеально! Хоча спочатку взяла 7 - то пішли на ніжку 25 см. Ось така модель ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ---------- Скоро буду мати обновки від Манго І все ж таки замовила балетки Стів Мейден
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я вчора накупила взуття як з гарячки Отакі балеточки. М`якесенькі...сама шкірочка. І дві пари таких халявних босоніжок: Тепер незнаю які залишити собі, і які мамі віддати))) Буду дивитись який колір більше до гардеробу пасує. Зручні дуже! Ще маю маленьку шкіряну червону сумочку, але фото нема...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А мені приїхали такі балетки, тільки чорні Дуже класні, легенькі, м"які. Взяла 7 ам. на свій 36-37, бо 6 чи 6.5 не було, а дуже їх хотілося Ну якраз пів розміра завеликі, не критично, але треба спробувати носити з накладками.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І про сумки, замовляла в нашої форумчанки з польського galarti, бо ала досвід бувати в тих магазинах, то страшенно мені сподобалась така сумочка, прийшла цікавіша, ніж я очікувала
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Шукала якісь світлі мештики на роботу на каблуку, а купила тапки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вже маю свої снікерси Born, дуже файні, м"ягесенькі, тільки 6 амер. відповідає 36,5 розміру (короче, мені трошки завеликі, але то трошки, не шльопають, то й ношу)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Треба сукні для дефіляди, знайшла в інтернет магазині ось такі, чогось тягне на оранжеве, хоча маю вже дві мангівські схожі, але в них вже була, тому тре чогось нового. Сподобались ось ці, є ще в зеленому. Знайшла їх магазин в КК topsecret, хтось щось там купував, бо я щось навіть уваги не звертала на нього. Ось це гарненьке, але нажаль жовтий колір абсолютно не мій Найбільше сподобались перша і зелена, вже бачу як обріжу на ній нижню рюшку Бежева ще нічого, але зі своїм ростом я буду як пірожинко
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і мені перша сподобалась . якраз колір модний в цьому сезоні! друга також непогана, але яка вже дуже проста, і матеріал якийсь виглядає хімічний! бірюзова задовга (направду треба обрізати трохи), а бежева закоротка! і жовта гарна, просто така, але вишукана! і ще виставлю свої останні обновки! неочікувано отримала таку сумку CK Jeans, дуже проста, полотняна, тільки в мене помаранчеві написи а не чорні! і така от майка на літо! спереду, в куті написано Fighting Bullshit! я побачила це лише вдома, і це при тому що букви як коні, чоловік довго сміявся! мабуть, непристойно таке на роботу вдягати!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 мої обновки від МангоАутлет, дуже задоволена , і з розмірами вгадала!)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А мені прийшла сьогодні моя сумочка [/URL] І купальничок,фірми Амареа трохи переживала щоб вгадати з розміром, але все підійшло ідеально [/URL]
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Не знаю чи сюди , чи в "Забилам би..." Вирішила вчора я, молода 33-ох літня дівчина(читай - юна трепетна лань) купити собі одну-дві літні сукні, такі, щоб "і в пір, і в мір". Наївна.... Усі виробники жіночого одягу чомусь вирішили, що після 30 років, дівчата, що мають середньо-статистичну долю целюліту і розмір більший за Еску, можуть розраховувати тільки на "нєчто", що здалеку нагадує або мішок для бульби, або здутий дирижабль. Я обійшла майже все: весь центр, Південний, навіть Краківський, Кінг Крос...Все те, що я бачила, або ледь прикривало мої стрінги, або було майже прозоре, або з гіпюром(ну скільки можна!!), або все в стразах і алмазах...Все те, що було нормальної для мене довжини і налізло на мої груди, нагадувало або костюм "синьої панчохи" і "сірої депресивної миші" одночасно або плаття випускниці-переростка. Таке відчуття, що виробники вирішили, що дівчата за тридцять з такою фігурою як у мене, мають дві радості " в жизні" - робота в зачуханому офісі і весілля родичів. Вотаке... Мене врятував секонд-хенд на моїй вулиці. Зайшла вже повністю зневірена. А вийшла з трьома чудовими сукнями.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 давно не було мене в цій темі, покажу дещо відкрила для себе новий гарний бренд Gaastra, чоловік скупив там пів магазину для себе ггг мені перепало кілька речей за компанію так би мовити) отакі кросівочки такого плану сорочка і курточка вітрівка в мене темно синя якість речей дуже подобається нарешті на днях прийшов мій веселий костюмчик, куртка і штани були запаковані в котонові кольорові торбинки-конверти, тепер маю +2 чехли для свого ноута штани кльовіші ніж я очікувала і ніж одна форумлянка думала ггг отака "роба", дуже легенька, але фасончик на мене не дуже сів "ростижопа" дається взнаки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, допоможіть...вже декілька сезонів шукаю босоніжки на танкетці, але такі, шоб носок і п"ятка були закриті. Типу такі, але шоб закриті спереді ну на крайній випадок мешти
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Босоніжки Calvin Klein-ну дуже мені сподобалось поєднання кольорів Сандалі Pink & Pepper-просто бігати нащодень, легенькі,зручні і..дешеві))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 де замовляли взуття як з розмірами? ---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ---------- де замовляли взуття як з розмірами?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю таку обновочку на пляж (тільки в іншій кольоровій гамі) і такий комплектик в сердечка
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 огогошеньки!!! дуже гарні, от такі я хочу, але була б платформа на половину менша.