продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ось що знайшла в інтернеті: Лиоцелл, лиоцель (Lyocell) — это чистое натуральное волокно, полученное из древесины эвкалипта безопасным для окружающей среды методом. Производству Лиоцель в 2000 году присуждена Европейская премия по защите окружающей среды. Первые образцы ткани были изготовлены в 1988 году компанией Courtaulds Fibres UK. Лиоцелл выпускается под различными коммерческими названиями: Tencel(Тенцель, Тенсел) — компания Lenzing, Орцел — ВНИИИПВ (Россия). Лиоцелл используется при изготовлении различной одежды. Ткани из лиоцеля имеют ряд преимуществ: они приятные на ощупь, прочные, гигиеничные и экологически чистые, более эластичные и гигроскопичные, чем хлопок. Считается, что ткани из лиоцелла могут составить серьёзную конкуренцию тканям из природных волокон. Лиоцель (Тенсель) особенно рекомендутся для ценителей натуральных комфортных изделий. Это 100% чистый натуральный продукт - воздушный, легкий, мягкий и пушистый, уютный, активно «дышащий».
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Знайшла свою мрію - ось такі туфельки - і розмір мій 35 був, і ціна як на шкіру абсолютно прийнятна, але... заширокі, як пробую йти п'ятка випадає... Ну чого так???
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене так сама біда з моїми guess, восени нормально ходила а зараз їх тільки ловлю за собою, одне розстройство
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ola-lyola, я теж міряла, один добрий був, а 2-й шльопав... міряний мабуть, шкіра трошки розтягнулась... тому й люблю моделі з пасочком, надійніше
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 моя сестра купувала собі спеціальні вкладочки замшеві. потрібні їй туфлі були трохи завеликі. а з тими вкладочками вони надійно тримались на нозі. не знаю як правильно ті штуки називаються. вони клеяться в туфлі в місці п"ятки і якось фіксують ногу. купували їх майже рік тому в магазині Колізей недалеко від МВС
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А ще можна спробувати вклеїти туди гелеві вставки (рахуються, що від натирань та мозолів) але і кілька зайвих міліметрів приберуть. Продаються в Вотсоні, Космо, або на базарі де продають креми для взуття.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчата,шукаю такого плану капці на осінь, тільки з закритим носком...якщо хтось в тирнеті бачив файні, киньте лінк в пп..дякую а такі сподобались дуже..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене також одні такі є, то я ставлю силіконову вставку в сторону носка і тоді все гуд, спробуй))))))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 аналогічно потім думай, як і шо вставити, бо розтягнулись, а так надійніше 100%
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ото почитала вас і купила сьогодні босоніжки з пасочком а ще сумочку Steve Maden а відколи в магазинах взуттєвих за пакет окремо доплачувати треба? я в інтертопі вже 100 років не була і таке вперше почула
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата я тут задумалась над осіннім гардеробом, як думаєте спідниці максі будуть модними восени?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 та нє мені просто цікаві фасони і т.д Одягати треба все що подабається, бо то тоді є найкраще 10000%
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А ще, як варіант, можна купити для п*яточки замшеву наліпку брала в інтертопі, але багато де ще є, краще тримає і нога не пріє як від силікону
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 таку курточку замовила) вона чогось пропала з сайту, а оце знову появилась і до неї хустиночку а ще замовила собі до спортивних штанців отаку курточку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 файні мештики!))) а який розмір брали і скільки вони по устильці-не маломірять?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене 36р., то так і брала, ніби добрі, але сьогодні вечером, після роботи ще раз поміряла, то трохи тиснули, але під вечір мені все ноги отікають, а ще думаю, що вони розійдуться..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Аналогічно. Сьогодні в Інтертопі ошарашили: "пакетик Вам рахувати?" Таке собі купила: Синенькі вони. Мама була в шоці ггг - скзала, що то я собі якісь кеди купила на танкетці. Але до моєї сукні - те, що доктур прописав. І зручні, не треба буде думати під час забави, у що б то перевзутися.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 На жаль, джинси від seventeen, з яких я просто не вилазила всю весну порвались завдяки моїй супер "ніжній" пральній машинці і , на щастя, вчора я стала власником нових джинсів від Democracy. Я хеппі