продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я не замовляла але знайшла відгуки http://shophelp.ru/forum/showpost.php?p=2531921&postcount=1107 http://shophelp.ru/forum/showpost.php?p=2922854&postcount=1950
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ні, то таки не просто тканина сшита до купи. Воно не розтягнеться, хіба будете дуже довго тримати розтягнене по максимуму на чомусь. Єдине чого треба дотримуватись, це правильного прання. Якщо сказано не сушити в сушці, тоді не треба, бо тоді саме ті ґумочки попустять.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я також хочу похвалитися своїм новим купальником від Вікторії. Другий рік вагалася, чи брати бандо, але по кліренсу вирішила ризикнути. Все через те, що маю чашку Д, і більшість пишуть, що на великих грудях не дуже гарно. Але дарма переживала, він сів просто шикарно і брошка не тягнула донизу (правда міряла з лямочками, бо без них все-таки не дуже виглядає, плюс я дитину майже 2 роки прогодувала)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 спонтанні покупки... шаль Берберис блуза і коханому мужу його улюблений Boss, буде сюрприз)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, підкажіть, де у Львові можна придбати ділові костюми, сукні? Щоб були стильні і якісні. Треба терміново оновити діловий гардероб.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Можна в Крокусі біля Добробуту (і на Південному теж їх магазин є).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я таке інколи купую в Reserved - щодо якості, то, звісно, питання сумнівне, але на 1-2 сезони мені подобається. І вони такі, кежуал. Також плюс, бо можна окремо купувати піджаки/спідниці/брюки з однакових чи схожих тканин. А ще великий плюс - там від сьогодні 70% знижка. Ще в Ріміті гарні і якісні костюми. Зараз також знижки. Іноді за смішну ціну можна купити щось із минулої колекції. Там костюми та плаття гламурно-ділові, не п*ятничні)) А є і зовсім як на ділові вечірки/корпоративи.. У кармі питали, що за одяг у тому Ріміті - там пошиття Львів/Турція якщо не помиляюсь. деякі моделі тут можна глянути, але там зі звуком - не злякайтесь http://rimit.com.ua/ В Марку й Спенсері є ділові. Але вони досить простого крою і ціни кусючі. Згадаю - ще напишу.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 забігла сьогодні в інтертоп і не втрималась - купила босоножки.. давно хотіла на каблуку і зручні.. і ціна підманула
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата рятуйте!! Підкажіть де можна сукню купити. Хочу щось в стилі "літл блек дрес", простеньке, але водночас святкове. Бажано з вирізом спереду (щоб зручно годувати було). Поділіться хто може бачив десь щось симпатичне. Бо маю попереду хрестини синочків і весілля в друзів, а нічо з попереднього гардеробу не сидить нормально Ну і часу щоб шукати, звичайно, нема.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю такі спортивні обновки reebok easytone (зручно і красиво):
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я теж в пошуках сукні, треба святкову, недовгу і не чорну, вчора пробіглась парочкою магазинів і безуспішно, а часу мало ( пам"ятаєте мама мені мала сукню зв"зати? так от я вже в ній на відпочинку гуляла фото з телефону, як матиму нагоду перефотографую краще, колір персиковий насправді маю нову хотілку окуляри Tom Ford, шкодую, що зажала їх собі, вони мені так пасують , ех
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 з недавніх обновок: - Steve Madden - Капелюх OGGI - Купальник Mosconi - легка сукня Zara - білизна Atlantic - замовила собі отакі оЧечка
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 замовила м собі чергові ніне вест думаю під джинси - супер і ще я собі замовила червону джинсову курточку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я собі купила такі кросівки (точніше трохи в іншому кольорі) і не маю куди носити Цікаво, чи той ізітоун дійсно ноги підкачує як вони пишуть... Я собі практично таку саму купила, тільки трошки довшенька і на талії вязка типу резинки повздовжньої товщиною см 7. Тепер не знаю, який пояс дібрати - бо без пояса трохи простувато і пустувато, а якщо його брати, то хіба на всю ширину тої резинки...Чи можна вужчий? Коротше, висить неношена, поки не можу придумати як бути з поясом.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Gentle, показуйте сукню, зараз щось нарадимо Я свою ношу без пояса, бо він там явно буде зайвим, собі мама теж подібну звязала, але іншого кольору і в неї взір змінюється на таліі, а в мене від грудей, теж носить без пояса. Дівчатка, дякую за гарні слова в карму, все мамі передам:)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчатка, хочу таку сукню. Або таку: В другій, щоправда, більше про фасон йдеться. Міряла навіть сьогодні такого плану, але чомусь завагалася чи купувати я собі зараз не подобаюсь в принципі, тому мене ті наряди ніяк не прикрашають - все щось не так . Низ був повністю чорний, а верх доволі оригінальний: Якість мобільного, але вживу так нічогенько. Перша сукня "бомба", але знову ж руки і плечі мої, то
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 такі рученята і плечі дуже жіночні якраз будуть дуже гарно виглядати в першій сукні головне підібрати ще якісь перлинки, напр., і вуаля! Зануда, я не панімаю, чо Ви комплексуєте, чесно
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 от-от! і я не розумію-бачила колись Вас на Іскрі,так дуже гарно та гармонійно виглядаєте,така доглянута та жіночна! Фасон другого плаття мені подобається-Вам він личить,думаю і в першій сукні Вам буде гарно!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, може хтось замовляв ось таку сукню з НМ http://www.hm.com/gb/product/98970?article=98970-B#article=98970-A, цікавить відповідність розміру та склад (64% TENCEL® Lyocell ???).