Клуб анонімних шопоголіків-2

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Bogdanka, 11 Червень 2012.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах.
    Запити щодо розмірів взуття та одягу тут

раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору

Останнє редагування модератором: 5 Лютий 2014
    • Корисно Корисно x 1
  2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

Дуже подо отакі Меддени
    троха з
    Ну і оксфорди подобаються:
    [​IMG][​IMG]

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

На ранню весну мені подобаються такі мангівські модельки:

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 13 Лютий 2013
  4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я б не відмовилась від ще одних снікерсів (вони і до джинсів і до шортів і до суконь добре, і до курточок і до пальт кашемірових, еклектика мода і спорт тут найвдаліше ілюструється, бо шпильки і спортивні штани то дуже на любителя) ну і головне вони справді дуже зручні
    isabel marant
    а такі від chloe :girl_in_love:
    і трошки делікатніші see by chloe
    хочу таку сукню купити з моїми снікарсами буде добре

5. Lanasweety

Lanasweety New Member

дівчата, як думаєте, а снікерси будуть пасувати, якщо у мене худенькі ноги? може світленькі із світлими штанами?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І я захотіла снікерси :), я навтіь одні міряла, але ще тоді сумнівалася, а зараз вже їх хочу, то певно вже відчуття весни підкрадається :)

7. Gorda

Gorda Well-Known Member

Звичайно, що будуть пасувати. Візьміть собі світлого кольору, щоб не робити великого акценту і буде виглядати гарно.

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

а я хочу такі...:girl_crazy:
    або такі...ех)):girl_in_dreams:

9. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

і я туди ж.. мені срочно-срочно треба чорні, щоб носити до пальт і чорнох колготок :girl_cray:

10. kvVItKA

IndigoChild, так такі крутяцькі, а ще сині, вишневі, ті кольорові з зіркою то таки більш спортивні, але до джинсів супер. А однотонні темні чи світлі мені практично до всього суперово.

11. Rona

Rona Мама-йожик

чось всі снікерси, що мені траплялись на живо, якісь трохи не альо... ше-м не виділа з файної породистої замші... то певнє тілько через тирнет таке купувати чи шо...

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я точно скажу, що маломірять. Навіть я мала кросівки пума, то на мою 38 їхній був впритик. Прийшлось нігті обрізати. (Шютка)

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не довго я думала :girl_crazy:

14. IndigoChild

IndigoChild New Member

ага...я б всі їх хотіла:girl_crazy:

там у новій колекції майже всі з зіркою, але мені без зірки також більше подобаються:girl_cool:

а у мене під кінець зими ще є зимова вихвалялка - отримала вчора угги Bearpaw :girl_crazy:, для мене то найкраще взуття на зиму)))

15. kvVItKA

16. Сяночка

Сяночка Active Member

і хоть плач, купив мені сьогодні чоловік черевички що я хотіла, розмір мій, по ширині нормально, а в підйом тисне((((((, ледве ногу через підйом пропихаю((((( треба повертати

17. WildWind

WildWind Member

Забрала я нарешті свою першу покупку з Манго онлайн. Мала декілька речей, але куплені були моєю мамою мені...
    Отже такий анорак та сорочка
    [​IMG] [​IMG]
    Курточка думала, що має хоч якусь підкладку, але лише тонка матерія, дощовик) Правда є цікавий бонус, - в кишенях знайшла панамку (як від сонця) з ідентичного матеріалу, та сумочку в яку ту курточку можна заховати після дощу. Переконалась, що купляти онлайн собі можу лише речі "петіт") та курточка мені рівно до коліна. Брала XS, розміру відповідає, плечі гарно сіли, рукава добрі. А все решта не на місці, понесу до кравчині. Хочу підкладку яскраву (яка має виправити його рихлість, бо насправді так не тримається, як на фото). Обов’язково вкоротити, та забрати трохи пишності низом. Загалом довольна, практична річ. Після переробки думаю буде файно))
    Маю слабість до сорочок в клітинку. Так само як попередня покупка і втішила, і розчарувала. Матеріал, - подвійна марля))) Якщо провести нігтями, навіть ниточки так як на марлі змістяться і зроблять дирку. Але дуууууже приємна до тіла, і дуууууже тепла. Тонюсінька, але за рахунок тої подвійності, там повітря мабуть затримується. Ну просто не хотілось знімати.. Така ніжна-ніжна до тіла... Сіла ідеально. Гудзики усі заховані, спокійно дитину буду до себе притуляти. А малий буде як в рекламі кондиціонеру для одягу, - тертись об мою сорочку)))

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Як би вони мені до сорочки підійшли))) Але краще буде руді Тімберленди.

18. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

я через ті Тімберленди розстроїлась. дуже хотіла їх взяти до своєї зеленої куртки. міряла зо три рази і ось: палець вже впирається в носок, а по ширині -нога як палка в відрі). дуже вільні і через то незручні:girl_cray:

19. WildWind

WildWind Member

О, то мої післявагітні ноги якраз будуть добрі до них)))) До вагітності були би як у вашому випадку мабуть...
    А взагалі я б купила добрі по довжині, і носила би з грубезними шкарпетками))) Ну або є інших фірм такого типу купа-купезна.
    Але дякую що попередили. Онлайн не купляти значить. Треба міряти.

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

21. napoleona

napoleona Well-Known Member

а які то ті рижі тімби?