продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Купила собі сьогодні в Бершці джинси. Там зараз такі знижки величезні! Такі джинсики на щодень за 300грн. мене цілком влаштували З гамерики привезла собі трохи обновок З улюбленого, це два платтячка. Зелене і бежево-біле. На моїх останніх фото їх видно Отакі босоніжки-туфельки: Ще маю два класних піджачки, але їх фото, нажаль, знайти не можу.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") А я вчора була дуже-дуже зла....поїхала в КК за босоніжками( пардовими, на шпильці, а-ля пару ремінчиків і все) бо придумала собі що в суботу немаю що взути на юбілей до коліжанки. Перейшла всі магазини- таке убожество всюди що просто капець. Як босонжіки браска можуть коштувати 1400 грн? вони ненормальні чи шо...В феліні одні пригледілись мені-3999, але знижка -50%..незнаю що би змусило мене за дві тищі взяти взуття невідомого нікому "бренду"...хочу в італію на шопінг Правда купила собі зелені туфлі-лодочки з відкритою пяткою...задивлялась ена них ще з весни,але тоді вони 1200 коштували, а зараз купила їх за 399 грн.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Дуже хочу такий купальник, але не була впевнена, що білий верх не буде прозорим. Чи можна десь купити такий купальник вже і зараз і не чекати тижнями замовлення через нет, ---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- Дівчатка допоможіть підібрати сумку для цих туфельок: може хтось десь бачив сумку в подібних кольорах?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") ця моделька то видно хіт цього літа- на відпочинку нуу дуже багато дівчат були в цій моделі-саме білий верх, тільки плавки різних кольорів. Мій чоловік( який взагалі не звертає увагу на такі речі) аже якось спитав, а чого вони всі в однакових купальниках, то шо шось супер модне чи шо))))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") він не прозорий. можна, якщо говорити про вікторію сікрет, але ціна буде значно більшою ніч через інтернет. і не тільки цього, минулого також особливо весело було в штатах, де не лише фасон і колір схожий був, а й аналогічні купальники в дівчат від вікторії )) взгалі такі купальники я б не назвала дуже модними, тому що вони прямо кажучи *приплюскують* груди,і підійдуть далеко не всім, сама маю таких чотири і як на мене,кращого купальника для засмаги не має)) перші дні на пляжі в модних купальниках з чашечками, камінчиками, т.д а потім в бандо ті всі полоски дозасмагають.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Будь-яка однотонна в коліт одного з кольорів на мештах. Я б взяла рудий колір або кораловий, або брондзовий. Просто бо вони найспокійніші до тої гами. Але можна і голубу взяти, можна і салатову. Я б брала шматяну або плетену торбу. Щось таке..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") А в мене інша проблема - не можу знайти ніякого одягу в ацтецькі прінти (в мене якесь помішатєльство на тих прінтах). Обходила в суботу магазини в центрі, скільки змогла при тій жарі, і нічого подібного, що б мені сподобалося, не було Де є щось таке - спідниця бажано, ну або футболка?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") рідко зявляюсь в цій темі(купую трошки частіше, та все на фото немає часу), але сьогодні просто не можу не похвалитись днем вдалих покупок:radist:: ось такі туфельки, які я шукала вже два роки щоб підходили до ось такого платтячка також нарешті знайшла підходяще легусіньке біле платтячко, якого б я навіть не відчувала в таку спеку на собі, і яке би теж пасувало до придбаних кількома днями раніше білих босоніжок на високій танкетці дуже мені подобаються ті фальбаночки і особливо верх ну і наостанок потрапив мені в руки такий модний топ обіцяю найближчим часом хоч в чомусь з того всього показатись на фото, тим більше що я дуже змінилась
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Юля, а скажи, будь ласка, той другий має трохи пуш-ап? Перший (бандо) теж маю 2 шт. Дійсно трошки приплюскує груди. Хочу ще такий, як другий..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") так, має пуш-ап, дуже класний, але трохи маломірить.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Це точно. Незважаючи на знижки, я теж майже нічого не знайшла для себе (була і в КК, по центрі перебіглась).Тільки дарма витрачений час (а часу з малим направду нема). Чи то я така перебірлива, чи то одяг для молодшої вікової категорії Чула розмову дівчат-школярок в КК. Ділились враженнями від Зари - то одна каже, що не змогла б там працювати, бо все таке класне Маю обновку від Вікторії, маєчку, білу з голубим вишиттям, фото не можу знайти. В цьогорічну спеку майки оцінила
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") я минулого року також не могла зрозуміти, чого всі однаково вдіті були! якраз пішла мода на купальник без бретельок, і всі шикувались в них! цього року взялась за пошуки купальника, поміряла такі от моделі, і мені якось було страшно що все злетить з мене! (це з моїм то 2 розміром) в кінцевому результаті обрала такий! дуже задоволена!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") дівчата, хто брав взуття кельвін кляйн? як з розмірами? зараз дуже гарні знижки на пм...вибрала 3 пари, страшно пролетіти з розмірами- на одних форумах пишуть що маломірять на піврозм,на іншх що навпаки...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") як я вас розумю!!!! теж в суботу мала полювання на парадові босоніжки. обходила весь центр, весь КК... я була в шоці. і від того, що ніц нема, і від цін. в кінцевому результаті, вся змучена і виснажена, купила собі шось там у інтертопі. і потім зранку зрозуміла, що прийдеться повертати, бо то взагалі не моє....
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Я брала і була дуже задоволена. Мені було якраз по нозі, але в мене високий підйом і трохи широка нога. Я їх взуттям задоволена. Переважно в них нема проблем з маломірянням, або навіть якщо і є, то можна легко розтягнути на свою ногу, вбравши скарпетку.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Нарешті маю торбу не в хотілках а у вихвалялках не можу відійти від зелених, але цього разу маю такий мікс, такі як на фото, але червоно-зелену.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") маю босоніжки. ношу наш 40, брала ам. 10, підійшли дуже добре, навіть трішки такі вільнуваті. так що думаю, що з маломірянням у них проблем нема. і дуже зручна колодка в них, ходила цілий день (каблук 10 см), на вечір ноги зовсім не боліли. так як я стежу за цією маркою взуття, то маю сказати, що хороші знижки на кельвін кляйн бувають десь так 2 рази на місяць, а то і три
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Дуже мені подобається таке плаття від Вікторії Сікрет, але боюсь прогадати з розміром. Може хтось із вас, дівчата, таке замовляв? Поділіться, будь-ласка, відгуками, яке воно. Найбільше переживаю, чи не буде вгорі зашироке.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") А чому б мало бути зашироке? Якщо візьмене правильний розмір, то ніц такого не буде. Воно ж ніби ззаду має ґумку? Чи яке воно ззаду?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Додала фото вигляду ззаду. Я переживаю, чи та нижня частина не буде сильно провисати. і не розумію, чи там ззаду резинка, чи то так тканина зішита.