продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") допоможіть знайти жовтогаряче легеньке довге платячко, типу такого, але менший виріз
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Будучи на відпочинку в Болгарії з*їздили на шопінг в Бургас. Магазинів в торговому центрі багацько, вже навіть -50% знижки є, але купив мені муж лише оці штанці манго, бо більше ніц до душі не припало. а ще намірялась взуття Найн Вест, тепер твердо знаю, що моя 8-ка то ж можна з 6пм замовляти сміливо.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Зареєструйтесь на сайті Модна Каста. Там кожного дня розпродажі різних відомих брендів. Тим більше товар оплачєте при отриманні.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Шукаю класичного покрою спідницю зеленого кольору. І ніяк не знайду Може, хто десь бачив захцянка дуже нагальна, тому інтернет-магазини не розглядаються як варіант
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") хочу собі ось такі біркенстоки: ще б знати, де їх надибати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") сьогодні забрала свою мрію, купальник Victoria's Secret величезне дякую Христинці, дай тобі Бог щастя вотакий
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Ооо, я давно на нього задивляюсь. А фото вживу купальника можна?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") ну буде нагода - покажу каже муж, жи мене в нім з хати не випусте, то буде як домашній одяг
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") ага, то буде фото по повній програмі (а не сам купальник). Ну, ждьомс..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") вагалась, чи правильну тему пишу, але все ж питання до шопоголіків) частенько раніше купувала костюми, плаття на роботу у магазині РІМІТ. Він був у Плазі, що в центрі, на Південному у Вамі та на Добробуті. Перші два магазини любила найбільше. Але вони закрились. Чи, можливо, хтось знає, куди вони переїхали (якщо, звісно, переїхали, а не закрились)? Дякую.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Колись бачила ще Ріміт в магазині Ролада (вул. не пам*ятаю, аое бічна Городоцької в районі центру) і на Добробуті. Думаю, що вони нікуди не переїхали, а просто закрились.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Дівчата...хто знає куда переїхав - перебрався Бенетон , що був на вул. Чайковського?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") згадуючи їх, минулого року купила звичайні класичні чорні, і все літо в них відходила, навіть зараз сиджу в них! тепер в них така класна колекція, в різних токсичних кольорах! міряла сьогодні за 46 євро, чекаю на ще якусь знижку, бо вже на наст тиждень починаються всякі зрізання цін!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") До повної колекції моїх купальників, додалось ще два а також таке купила( не могла втриматись перед ціною ) і босоніжки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") запишу в хотілки шопоголічні. хоча вони й так давно відомі. що плащ, що туфлі.- дуже подобаються
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") а в мене колекція штанів поповнилась тільки не білі, а зелені.. приємного мятного кольору
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Я б не відмовилася від годинника, хоча не ношу їх вже років 10. Подобаються такі масивні, золоті якщо не помиляюся, то Siania такий має. І ще дуже подобаються такі з веселими ремінцями А цей взагалі супер
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") зовсім випадково купила сьогодні осінні туфлі - на нозі виглядають дуже делікатно. Насправді вживу вони менш спортивні, чорного кольору, замшеві. і ось такі кросівки (лише колір - білий і "морська хвиля") - ще одна причина повертатись у "великий" спорт))) Люблю знижки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") в мене вихідні видались насиченими на покупки, нарешті вже почались великі знижки, і можна купити багато гарних речей! купила такі от сандалики від Stefanel вже навіть встигла їх випробувати, дуже зручні, і гарно тримають ногу! купила ще одну пару, також від Stefanel, такого ж кольору, без каблука, так звані "пробний варіант"- які були виготовлені як пробний екземпляр, але в продажу так і не поступили! коштували смішно мало, і відмовлятись не можна було просто! ще я власниця такого от валентина зі шкіри, як називаю сумку я!