продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Розмір S, лягає добре, але светрик досить короткий, на мій ріст 155 см якраз, на когось вищого буде закоротким. Легінси також S, тішечки вільнувати на бедрах. А от остання кофтинка з бантом якраз, дуже гарна, але напів-прозора.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 От дивно в манго, я теж брала S, одна кофтинка якраз супер по довжині, друга-така трошка короткувата. Не печально, але..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 напевно там і купила моя темно-синього кольору, білизна майже не помітна
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Купила на вихідних такі валянки ходити в хаті, щоб в ноги було тепло: Такі чоботи з Н&М:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А мені чоловік придбав новий гаманець. Лаконічний дизайн, дуже класна річ для тих, хто має багато карточок. Мій старий по розмірах такий же, але нічого не поміщалось. Цим я задоволена на всіі 100% Також пригледіла собі коротенький пуховичок від Calvin Klein. Дуже легесенький і головне, що він пакується в маленьку сумочку, яка йде з ним в комплекті. Для мене це дуже зручно, бо вранці і ввечері в нас буває досить таки холодно, а вдень тепло. Курточку можна спакувати, щоб не носити на собі весь день.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А мені з Манго "пощастило" на трошки закороткі рукавчики в теплому платті розміру S. Курточка - добре підійшла, а от кофтини напевно треба буде замовляти М.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю міні-обновку, але дуже мені до душі, давно я її "лапала", аж є то Scotch & soda, може бути як ремінець, а може як браслетик... з одного кінчика монетка, а з іншого гудзичок, так мило... аксесуари роблять образ індивідуальним, та-та
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Навіть не знаю, до чого віднести цю курточку (обманюю, я б хотіла від\занести її до своєї шафки ), це і не обновка і не хотілка, бо я реально оцінюю фінансові можливості нашої сім"ї. Курточка симпатична , я її навіть поміряла, дуже мені пасувала , але ціна... 8990 . Питання риторичне, це адекватна ціна за лижну курточку ?. Си.Пи. Я чомусь засмутилась, що не було мого розміру, розхапали . Сподіваюсь, що зараз хтось відпише, що придбав таку .
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 гарна гарна, а де вона в тернеті є? ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ---------- не дуже адекватна.. ше як би з штанами..і рукавичками.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 на добру шубу вже нема місця в тій ціні. а я маю хотілку, такий пуховичок.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Та то ясно Я пожартувала Просто коли прочитала ціну куртки, то подумала, що купила б шубу замість лижного костюму. Ну що зробити - не вродився з мене лижник.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 думаю тебе зрозуміє тільки лижник-фанатік)))) шубу звісно не купиш, аот коротку файну дубляночку 100%
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дуже класний! я би приєдналася до вашої хотілки... а де такий пуховичок можна купити?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 похвалюсь своєю парадно-вихідною сукеночкою а це спинка тепер треба нагоду, щоб вигуляти)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це НМ троха переживала за якість, але насправді один в один як на фото, тільки колір трошки більше до бежевого ніж до рожевого