продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Це ще залежить наскільки відстають, якщо не сильно, то добре виглядає, а якщо так , що можна ще пів ноги запхати, то для мене це вже не дуже виглядає, а якщо ще і на високому каблуку сильно відстає, до взагалі ужос Але це суто мій погляд...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене в майже всіх чоботах холяви відстають де-хто каже, що нога як палка в відрі, а я кажу, що ніц не панімают в сучасній моді /не працює цитатник/ і в мене так. Майже сорокова лапця і ноги-патички)) Правда, взуття на каблуках не ношу, і стараюсь, щоб аж так на додаткової пів ноги не виглядало))) От така хотілка Кларкси, які певно так і лишаться хотілкою, в інтертопі не бачила, а без примірки не ризикну купувати І светерок мангівський, теж боюсь, що буде заширокою екска
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Як на мене, то все залежить від моделі чобітка. Якщо холява пряма, то має/може бути широка. Якщо холява з вигином чітким по нозі, ще й шкіра тоненька, то воно явно не добре виглядатиме, як буде зашироке.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 о, ти в тємі, зараз (поняття відносне, хоч в інет магазинах і взагалі в магазинах останнім часом помітила що то прям маст хев) пішла бєшана "струя" на метал закльопки-шипи-замки і т.п. і я тааак люблю такий стиль ммм особливо пєднання шовкових сорочок з шипими, ах для мене такі речі поза модою шопоголіки, як вам співпраця H&M з MAISON MARTIN MARGIELA?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Мені здається , що вони завжди були популярними Ну і маю вихвалялку, таки вдалося мені замовити своє пальтішко, яке завтра їду забирати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 сподобались клатчі і браслети, ремні, чорні штанці на кант з запАхом прікольні і кросівки білі, юш ще пуховик прікольний, але то треба параметри манекенниці для нього решта все для подій, яких в моєму житті нема цікаво, яка причина появи такої колекції
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 H&M часто співпрацює з дорогими брендами. Минулого року в жовтні з Versace. Від коли почалася економічна криза навіть заможніші люди купували одяг середньої вартості, а так вони роблять собі добру рекламу і рятують свої фірми від банкрутства. А H&M получає за це непогані відсотки.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 свєршилась нарешті забрала свою сорочечку Brooksbrothers незвично була запакована, як чоловіча і дуже гарно, всюди лого баранчика, навіть на папері всередині якісне пошиття, мови нема, бавовна супер, гарно заокруглені манжетики, а ще на них матеріал так мило призібраний трошки вільнувата в талії, думала буде більше в облипку, але не знаю, чи наважилась би брати на розмір меншу, бо в плечах сіла дуже добре, і виточки там де й слід їм бути короче, я тішуся і дякую дівчатам за підтримку в замовленні і організації!!!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 То якийсь триндєц.. з відкриттям для себе можливості купляти за кордоном виявилось что я такий клятий шопоголік що аж страшно.. чоловік наразі тішиться що не тре ходити по магазинам і все додому приїзжає, але я вже потроха починаю переживати бо стаття домашніх витрат починає набирати обороти.. а по переду миколайки...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 MANGO дуже класні штанятка цегляного кольору Сорочка( добра, але все таки еску треба було брати...) Джинси( в мене то самий популярний одяг,тому забагто не буває..) Сукня-аа така класна, не була впевнена що мені пдійде, але насправді прикольна. Аксесуари. З ремінчиками троха пролетіла, ці два великуваті(буду думати може вийде якось вшити,там резинка позаду) Цей ремінь дуже прикольний( доресчі розмір той самий але цей якраз на мене) правда я шось протупила, незнаю як дивилась, бо він мав бути під ці босоніжки ..але тозовсім різні кольори..ну зато тепер мушу купити собі балєтки в колір ременя
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Катя, якого розміру брали собі штани і тканина в них тягнется? класні обновки!))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 о я теж собі такі чіноси замовила, тільки на НМ довго виловлювала свій розмір, а ще довше вони до мене їхали)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І в мене обновки Манго Насичений гарний колір фуксії Боялась що будуть тісні, бо тканина дуже цупка, але вони такі зручні!!! І така кофтинка, дуже вдале поєднання тонкої шерсті і атласного банта
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дуже класні обновки! Я теж задивлялась на кофтинку саме такого кольору. Що скажете про розмір (бо завжди вагаюсь між S і М), який ви обрали і як лягає? І легінси суперові (проконсультуйте також щодо розміру)! А кофтинку таку з бантом теж чекаю - баклажанову. У нас напевно дещо схожі смаки.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 гарний колір така кофтинка в мене з минулої колекціїї (бант інший), якість хороша