продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І я сьогодні придбала собі Fossil на аутлеті. Ключик, на жаль був загублений, але зате ціна в два рази дешевша. Я не втрималась від покупки. Сумка просто чудесна.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 на днях спостерігала приблизну картину, манюсика несли в таких от крихітних ugg , твоїм будуть трішки замалі! і взагалі ціна їм в районі 50 євро! :khomyak: ужос!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 та ні, я серйозно, якшо вам шось дуже треба, мені не важко зайти і купити. ---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ---------- я Полінці купувала ткі, правда не Угг, а Джорж.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Трохи похвалюсь обновками Годинничок томмі хілфігер (на літо вже буде) Коханий чоловічок привіз презенти осінні, файно з тими мангівськими шортами: ще одні осінні: зимові, насправді колір темно-темно-синій: ну і італійські Джовані Фабіані :
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і наша Роксолюня такі в свій час мала, тільки від Next класний годинник, також щось хочу собі прикупити, але не можу знайти наразі те що хочуДекілька років тому мамина коліжанка зпрезентувала мені повністю срібний годинник, але щось він мені не дуже, у вигляді браслету.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дуже-дуже гарний! Я теж вже дозріла до такого (хочу золотого кольору). Але подобаються ще більш масивні - практично чоловічі. Гарні є на ideeli, але брендові, а я не готова давати 100 дол. за некласичний годинник. Може ще хтось десь бачив дешевші? Не переносьте в тему про бренди , я таки про хотілку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата- а у Львові десь продаються шапки Камеа? ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- А поміряти все можете? Особливо цікавить обє'м в плечах. І XS- якщо можете теж.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 чесно, не можу найближчим часом, бо не маю тута сантиметра і щось ніде мені він в магазинах не попадається на очі..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Читала я читала за хусточки Hermes і ...виявила, що в мене така є - я купила її 6 років тому в якомусь стоковому магазині , споодбався незвичний малюнок, тканина шовкова. Здивувало, що вручну обметана. але то таке - головне, що малюнок гарний. Так от, я її активно юзала де тілкьи могла, купу раз прала, навіть як стінку малювала, то пов"язувала собі, щоб волосся не заляпати...Й до цього часу й не підозрювала, що в мене така цінна річ...Пішла й глянула на ярлик - ярличок зрізаний, але букви He видно...Крууутоо...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Хвалитись буду. Як сніги зійдуть буду "бігати" в таких чобітках А як почнуть цвісти яблуньки буду літати в таких мокасинчиках Ну і приїхало моє Манго. Все файне, але виділити хочу ось цю спідничку Яка вона чарівна. Така романтична)) Фото не передасть тої краси, кольори насправді більш яскраві. Дуже задоволена. Але є але. Взяла М, і вона так би мовити в притик на мене. Єдине тішить вона защіпається (зав"язується) на запах, тому як не схудну до весни до тих параметрів, планую трошки перешити гудзик.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Істинні брендоголіки просто взяли і застрелились дружно. Таке святотатство!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 та я ж не знала...хустинка та й хустинка..Я б й далі була в невіданні, якби не читала цю тему...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 покажетесь потім якось Я шось завжди уникаю взуття такого плану( щоб хутро на зовні по халявці йшло) мені здається воно дуже повнить ногу( а можливо я і помиляюсь...)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 обов"язково. Ніколи не купляла нічого подібного плані от того хутра. Але спокусила ціна, метеріар-все таки шкіра і те, що вони мають пасувати до шкіряної куртки яка також в дорозі до мене. Одним словом ждю).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я теж уникаю, але не тому що ймовірно повнило б ногу, я люблю коли холяви відстають , а тому що для мене таке взуття дуже зимове, якось під весняним сонцем не уявляю такого, тобто розумію що в ньому мабуть не жарко але маю от такий бар"єр чекатиму фото
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене в майже всіх чоботах холяви відстають де-хто каже, що нога як палка в відрі, а я кажу, що ніц не панімают в сучасній моді