продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ооо, я також закохалась в таке взуття, і також чекаю))) і навіть ті угги мені довподоби, я просто вже уявляю на нозі, під відповідний одяг, аксесуари, ум...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, маю "мульку". Хочеться мені щось зі "зміїним" прінтом. Маю фобію до "зверскіх" прінтів взагалі, але на НР хочу щось таке тиметичне до символу майбутнього року. Не факт, що я потім то вдягну, але хочу і все тут. Але не знаю чи мені взагалі пасуватиме, шукала в неділю в КК, але щось на очі мені нічого не трапилось. Хто зустрічав десь такі сукенки, шукаю де б то помірятись, щоб визначитись чи оно мені нуно?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Приїхала мені така кльовезна безрукавочка, а я не маю взуття до неї Якраз би зараз вигуляла на таку температуру, як надворі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я собі минулої весни на сейлі прикупила такий повсякденний Zarівський пуховик За літо забула ,що він у мене є, тепер хоть похолодало і саме вонодуже мені там подобається тканина цупкенька і капюшон гарного пошиття, він невідщібний (а капюшони для мене все). А от хутро там звичайно штучне і ніяке, я його відщібнула. Ну і довжина -моя найулюбленіша для холодної пори. Одним словом я задоволена. А ще до пуховика ношу такий сіренький шарф
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ох, я втянулася... Чоловік нині дуже здивувався, що мені раптом принесли посилочку, та я й сама здивувалася , що так швидко.. Приїхали мені з того ж мангоаутлету такі дві сукеночки І такі дві кофтинки І то ще не кінець.... Ну що я зроблю, якщо там доставка безкоштовна
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це аксесорайз! Вони є часто у осінніх колекціях, але от зараз я дивилась в києві, то там лише кольорові, сірих нема, але кольорові також кльовенькі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 маю улюблену обновку, то туніка (чи то з моїм зростом хіба так називати ) promod, на знимці в іншій темі її видко на мну в складі трикотажу бавовна і кашемір взагалі мені promod більше нра, ніж H&M, красивіші (зріліші, елегантніші) моделі і якість краща ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ---------- які класні!!! який то розмір???
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Гарна!!! Маю сукню з таким же складом, дуже приємно і зручно носиться. Тут кусочок видно [/url] upload picture[/IMG]
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ніколи не була прихильницею Уггі, але все ж таки купила, хоча це не натуральні, ле за смішну ціну по ропродажі ще й фірма Tosca Blu ,вирішила все таки себе потішити
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, а де ви одяг Promod купуєте, через інтернет? Підкажіть, будь ласочка! Подобається мені ця фірма, але у Львові ніби немає їхніх магазинів, чи є?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 про хотілки вчора в єврошопі вздріла красу сумки Fossil з таким малюнком які вони класнііііііііііі якби не мама, котра покрутила біля скроні пальцем, я б купила. точно
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вусьо, прийшла моя остання(замовлена гг) посилочка. Маю вже свого кур'єра . Просто третій раз мені приходить посилка і третій раз він приїжджає зранку, а мене нема і слухавку я не беру. Тому нині він мене спитав-Я так розумію ви часто замовляєте, коли вам краще дзвонити :D. Коротче він мені сказав, що все окей, надалі до 13.00 він мене хвилювати не буде, хоча я взагалі-то поки що ще нічо не чекаю. Во така кофтинка і іщо одне плаття простеньке, але якість хороша і ціна теж(дешевше за кофтинку). І ще взяла сестрі плащик, бо дуже мені сподобалася якість того, що я взяла собі. Але їй троха інший взяла Взяла їй XS і тепер блін мучуся, бо собі взяла S , але оця XS сидить на мені краще(ну просто ідеально, а ска трошка вільно). То ніби й не проблема, бо я пояс і виглядає досить нічо, але тепер думаю, мож цей свій мамі віддам, а собі або замовлю ще, або цей. Ми ітак по різних містах живемо А висновок такий-в манго верхній одяг великомірить трохи. Просто плаття с-ки мені якраз, кофтини також, а от поміряла плащ XS і просто як на мене шитий....
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 нарешті я з обновкою, трапилась мені в емпоріо файна сукенка. Практично така, як на фото, тільки верх з короткими рукавами і інший прінт...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 У нас ( в Сочі ) цього літа ходило так дуже багато кобіт, і в 90% це виглядало парнаграфією, бо треба смак + хвігура + місце де таке вдягати + вміти то вдягати . чи мож старію В мене в хотілках чоботи. Хочу тільки не чорні. на каблучку 2-3 см, і не з захмарною ціною. От сьогодні прогулялась по магахинах, і все що подобається - або ціна кусюча, або каблучок би інший. І щось мені так припекло якісь чоботи купити, що не можу чекати місяць, поки приїдуть з тирнету... Певно завтра буде другий заход (хоча ще з місяць буду ходити в босоніжках - макасинах. тееепло)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 сьогодні надибала, в тему шарфів-хусток і трансформації їх в одяг, то звичайно не з хустинок люксових брендів, а так ідейка маю хотілку ще одні угг, але такі найпростіші, низенькі і чорні, ага і головне, що хочу такі собі, чоловіку і малому і щось не можу знайти чекаю окрему тему про бренди
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ага,а я сьогодні бачила п"ять сумочок в Єврошопі цієї фірми,три великі були по 580 грн,а дві маленькі-типу клатчів по 340 грн...