продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну не настільки щоб по 100 баксів гумаків на всю жисть накупити)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Хто про шо - а я про літо.... Цієї осені я шкодую лише про одне - що не дружила раніше з онлайн-покупками. Після знайомства з Асосом, у мене появилось купа обновок, ось 2 з них: Сподобались обидва плаття, довго виловлювала потрібні розміри, тому що, коли навчилась замовляти онлайн, то ці плаття уже всі розкупили. В результаті те, що з трояндами, замовила на розмір більше, бо інших не було і не буде. Ще й приїхало трохи неправильно скроєне (низ не зовсім симетричний), доведеться перешивати, але я йому пробачаю це за його красу. Шкодую, що не мала їх влітку і переживаю, чи ці хвостаті плаття не будуть старомодні на наступний рік, бо так мені подобаються. Ну і ще від Вікторії Сікретс такий сарафан замовила, в такому кольорі, як на картинці (раніше писала про нього як хотілку, а зараз це вже не зовсім нова обновка) - встигла навіть один раз вигуляти. Класний. Тепер мрію про відпочинок на морі - давно не була Ну і "баба чисто здуріла" (це я про себе) - все мені мало (ввійшла в азарт, чи що) - вчора випадково "зловила" таке плаття і вже замовила. Як писала раніше Незабудка - "То лікується? То ше не всьо. Я ще на днях вам свою колекцію купальників покажу від ВС, як буду мати час і бажання писати. Головне тепер - дівка в купальниках, але без чобіт . Щось маю нині гумор до писання. Навіть не знаю, чи буду мати можливість усі ті плаття "вигуляти". Але погодьтесь - що то краса.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ааааааааааа в мене з*явилась хотілка такаааааа- моя Camper Peu Cami
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну то твій стайл точьно гмммм - а де ти їх бачила? письни в карму
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 де ти їх бачила?? ну де я могла їх бачити? на 6пм відкриваєш список камперів і тримай кошильок на клямці, бо хочеться всьо
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ці вже мої, такі зручні, супер а ці красунчики, лише їдуть до мене
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 КЛАСНЮЧІ!!!!!!!!Тепер і я їх хочу! Але зі своїм 34 р. нажаль дуже рідко маю можливість купити які я хочу, а купую які є такого розміру.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вихвалялки-купальники, усі, крім одного, куплені в кінці літа, зате на розпродажі ВС. Усі такі, що шкода одягати, хіба милуватися ними. Фото "вживу": цей обшитий пайєтками чорними і золотистими з потертостями: Цих фото тільки "вживу", бо на сайті немає їх: А цей куплений минулого року (мій перший купальник від ВС), плавки трохи великуваті, єдиний, який уже встигла викупати у річці: Ну і куплений на Асосі такий від River Island (ті цяцьки з плавок напевне зніму, бо щось їх забагато, як на один куп): на плавках ззаду теж є рюшка на талії.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то зніміть з бюстгалтера, так звабливо пір"ячко на стегнах виглядатиме
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 хіба на суші, бо після води пір*ячко вже не таке... Моя вихвалялка ось такі туфлі від Кельвіна Кляйна. Шикааарно виглядають на ніжці. Зручний каблук, який не відчувається взагалі, м*ягесенькі. Розмір 8.5 сів ідеально на 25.5 см стопи. Ціна 29.5 дол. А взагалі, в мене якась манія на фіолетовий колір почалась. За останні кілька тижнів купила собі 5 речей у фіолетовій гамі, та дітям 4. Ще взуття в тому кольорі немає. :xaxa:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то пір'я з цепочками відщіпається, воно на таких защіпках, як цепочка на шиї. Думаю, що у воду в ньому не буду лізти.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Приїхали мої обновочки сукєночка дуже файна і туніка також, легкі, але і згодяться на зараз (на сукєночку піде кардиганчик чорного кольору і маю до неї коралі), туніка самодостатня дуже, але теж можна довгі одноколірні коралі (на тепер не підуть, бо Марта є) Сорочка, також добре сіла (навіть в годувальних грудях майже не розходиться - люблю сорочки, але маю зараз як і з Софією ту ж проблему з Мартою - цицьки між розмірами M\L, а плечі лишились S\M) Буде до джинсів і штанців супер, спідниці підходящої не маю І спідниця, класна, лежить добре, як на мене шита, але троха задовга, аби всьо гут - сказав чоловік, шо тре шоби було видно коліна, буду трохи підкорочувати, або не буду ше не вирішила. Вживу значно краща ніж на фото Чекаю на таке собі і мужу
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Покажу дещо з останніх обновок. Така сумка і гаманець(жовтенький) christopher kon. Торба дуже кльова, гаманець я маю, але не змогла пройти мимо такого файного кольору...тож купила і подарувала сестрі. Це сукня з ВС. Дужее тепла! Зимовий комплектик Old navy , куплявся під ;жвту мангівську курточку Далі буде...бо чекаю на купу файних обновок
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а в мене найближчим часом вже нічого не буде, ще "розгрібаю" обновки і думаю як то все поносити і нічого не забути от згадала, що маю нову маєчку, треба на якусь вечірку сходити
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вчора випадково натрапила на такий от зимовий кардиган! дуже теплий, 60% лана, і ще трішки ангори! в мене правда він має більше сніжинок, ніж той що на фото! і головне, дуже гарно сидить на мені! також свекруха мене обдарувала різною красою! те плаття посередині, дуже цікаве, що зверху воно тепле і вовняне, а от кольоровий низ лише шовк, але я пробувала вже з легінсами, виглядає гарно! лише,щоб не подумали що я забула вдіти штани! і ще такі от сукні, вже на зиму, щоб було тепло мені!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я нині отримала посилочку з мангоаутлету. То у мене дебют, я ще ніколи не замовляла речі з нету. Так що мому щастю нема меж, якість просто супер(чую, що пропаду я тепер...) Ось такий плащик І джинси І головне, що з розмірами вгадала.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ми тепер будем "двойняшки" . Я маю точно такий самий. Класний!!!!!!! ---------- Додано в 18:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ---------- А це моя обновка від Salvatore Ferragamo
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 В мене тиждень почався файно))).Помирилась з чоловіком, діти з музичної школи прийшли з п'ятірками, ще й 2 пакунка з Асосу забрала на пошті. Шо ше тре для жізні гаманець замшевий. Якість на 4, бо трохи блискавка заїдає, а так файний, і колір приємний. плаття. моє розстройство. куди я дивилась коли його замовляла? незнаю... шукала міді плаття на щодень, простеньке, без декольте. так от, спереді - супер, а ззаді а ця тунічка суперова. прям я вся такая разтакая і ще бра. дуже - дуже зручний, з розміром вгадала
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 лямочки бюстгалтера видно чи що? чим "спинка" плаття не вгодила? файно так