продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Номер один виробник гумаків (тут то точно. А ґумаки - взуття номер один ) Вони вродь тільки на ґумовцях і спеціалізуються
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Пишу сюди вперше Завжди "втіхаря" читаю, оглядаю ваші обновочки. А сьогодні мені муж зробив таку обновку. Хочу з вами поділитись,бо Зразу мені не сподобались. Взулась, походила, приглянула, не все так погано, в гори з"їзити, з мальоткою гуляти буде норм...Як вам?http://www.reno.de/damen/stiefel/snowboot_schwarz/schwarz/22937-1.html
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 мій чоловік має такий затискач для грошей і такий гаманець і отаку сумочку, яку дуже любить
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 цілий день не могла згадати як він називається))))). Мій теж любить такі, правда щоб ще обгортка шкіряна була і з відділенням для карток. а монети не любить з собою носити, в машині є місце для них, звідки діти забирають та складають для себе
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ооо, мені б такі дуже навіть здалиьс на майбутнє :_, а де Вам чоловік їх купив? Вони б чудово пасували до моєї курточки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Яка я сьогодні рада! Отримала таке: Brooks Brothers Non-Iron Tailored Fit Multistripe Dress Shirt with XLA Яка ж вона класна!!! І як вона мені пасує! Я в ній така вся "дєлавая калбаса", але така сексі-сексі Піввечора перед дзеркалом крутилася. Ухх.. Тримайтеся, шановні колеги, клієнти та партнери))) Тепер хочу ще білу. І може ще якусь)) Коротше, сорочки мега-класні. Дійсно "вєщь". Вартують своїх грошей. Купувала на пару з файнезною форумляночкою, від якої я й дізналась про цього виробника. То її сорочка ще кращіша за мою - в тонесеньку делікатну смужечку. Мммм.. Ну але вона (форумляночка), думаю, сама похвалиться незабаром.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я вчора мала турпоход по взуттєвих магазинах. мета- парадові туфлі..ну такі як я хотіла, типу класичні лодочки- то навіть ніде і не зустріла і кинулась того ровера, почала дивитись хоч більш менш пристойне....біда...З цін я просто була в шоці- 4-6 тисяч за туфлі. Абсурд. Обійшла всі мені відомі "італійські" магазини-асортимент казковий-пару сучасних моделей,все решта,таке враження з 2000 року стоїть, по знижках)))2-3 тисячі.Та то барахло вже давно пора розпродати по 50 долл. і навезти нового товару. Ааа, був прікол., магазин Колізей,побачила там черевички балдініні, ціна-6130, а мені минулого тижня знайома такі самі приносила за 180 євро. Купила я все таки собі взуття,не класичні туфлі, але дуже гарні ,Richmond,в магнусі, на знижці...і дуже тішуся, бо їх переді мною вже хоітла якась кубіта забрати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Даремно, я такого типу вже 5 рік ношу і страшенно задоволена зручністю і комфортом, та й щодо вигляду, якщо одягати до відповідного одягу, то дуже файно.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 приїхала моя посилка з Асоса легінси звичайні чорні + топ + шапка
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я маю велику хотілку..але паталогічно боюсь купляти взуття, не помірявши його. Тому, напевно, буду просто дивитися на картинку і облизуватися....
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 після питань в кармі пишу, купувала гумаки на офіційному сайті Hunter boot, за доставку прийшлось ще доплатити , купувала на британському сайті! України в списках доставки не бачила, але це не означає що її не має загалом! дешевше може було б купити в магазині, але там лише представлені найпростіші моделі! пи.си. додам ще, що сайт не для слабодухих, один раз відкривши його, втрачаєш голову, тому обережніше з ним!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 таких в кармі парочку питань не сікрЄт) затискач не скажу, бо чоловіку подарував кум на уродини (сам си замовив, сам отримав))) сумка то петек, коштувала 2 роки тому в районі 1000 грн Петек продавався колись там де ванлімівські сумки в торговому центрі Сріблястий на Патона, в Роксолані в центрі (тепер в тому Пасажі в центрі вродь на 2-му поверху є), ну і є ще магазин Нері Карра на поч Проспект Чорновола , далі готелю Львів Мені особисто по моделях то Петек більше подобався ніж Неррі Карра, але вони направду схожі (то турецька фабрична продукція)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Щойно забрала свої обновки з манго. Речі з розряду "все побежали і я побєжал" Але штанці, які я найбільше чекала виявились такими веееелииикими, що підуть зараз в барахолку. А я так чекала, так чекала, навіть з чим носити прикинула і ех... Ну і босоніжки Меддени теж не вгадала, завелика 8-ка, на 39р мабуть, теж ех...