продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дивіться яка пусічка, хутро з песця ) виправила бо Карапузик вже знайшла з чого посміятись)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дуже гарні хустинки, а де то можна і собі такі знайти? може ви і мені таку спрезентуєте?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то в дюті фрі купили. хіба таку сіру можна спробувати замовити, інших нема вже.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну і правильно придумала, тепер замість однієї пари взуття, прийдеться купувати по 3и! думаю дизайнер лише виграє з цього! але ідея дуже гарна! коробочка виглядає шикарно, лише питання в її практичності в щоденному житті! це щось в стилі Кері Бредшоу!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Наскільки я розумію, це ніби одна пара, на якій можна міняти підошву ( низька, танкетка чи каблук) та зверху міняти місцями ремінці, додавати їх чи віднімати. Тобто взуття-трансформер. Чула нещодавно про таке в якихось модних новинах.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 там же видно, шо в коробці лежить весь набір - 3 основи - пласка, танкетка і каблук купа ремінців - вони можуть бути різних кольорів шнурки і *гвіздочки*
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ідея суперова. Тілько не для таких кривоногих як я. Я ся зашпортаю і впаду писком до ґрунту на таких каблуках, а ще по-дорозі загублю ремінці. І прощай красота і мода.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 моя хотілка стала вихвалянкою муж привіз мені подарунок) взуття Wojas:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ще давніше бачила такий ужас-трансформер, який придумали в Ізраїлі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я волочусь від того взуття, напевно стане моєю хотілкою, а в найближчому майбутньому вихвалялкою
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 відповідаю на питання з карми. взуття польської фірми Wojas. купив мені чоловік їх в Кракові. в Перемишлі теж є їх магазин, але там не було саме такої моделі. є подібні, але я хотіла саме ці і до слова, що дуже добре носиться це взуття. це вже четверта пара в мене від Wojas, дуже задоволена
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Сьогодні стала власницею таких сірих скінні, так давно була в пошуках потрібного кольору і фасону, і все не знаходила. Онлайн-шоппінг не варіант, таку річ потрібно міряти. Не повірите, зовсім випадково натрапила на них на Южному, фірма "ноу-нейм", але якісні і зручні.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я хочу похвалитися піжамкою вікторії сікрет колір blue plaid (фото в неті на жаль нима) але маєчка біла (дуже мягусінька, класна-класна)) і штанці класні, підгортаються і на гудзик защіпаються, то ж підійдуть всім від росту певно 155 до 170.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я сьогодні "пошопоголилась" . Прикупила собі ось такі теплі м"які сукні: І ось така,що по центру:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 в мене такі чоловік купляв їх без мене, а я за цілий рік так і не знайшла, куди їх взути
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 саме такі,прада? купляв в україні? якщо у тебе без діла лежить 37 розмір, то можу їх пристроїти в добрі руки,тобто ноги)))