продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Щось тягне мене останнім часом на легке, сонячне і зовсім не по сезону)) Їде мені отаке
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, а хтось замовляв на МА таку суконку і такі штани? Поділіться відгуками щодо якості і відповідності розміру. Їхня розмірна сітка правдива?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата,потрібна допомога,щось не знаю яку куртку обрати на кожен день між двома-обидві демі/утеплені,котонові,капюшон знімається,тільки одна довша і більш приталена-оливкова? планую носити з джинсами,хочу виглядати в стилі кежуал-хоча б трішки.. http://photo.i.ua/user/2861662/312583/9738054/ http://photo.i.ua/user/2861662/312583/9291279/ не можу зберігти фото,щоб сюди виставити,тому даю посилання..:confused:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Мені та що в клітинку більше подобається. Оливкова, то хіба як хочете зливатись з "толпою".
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 такс,думки розділились...))) може,хтось ще висловить свою думку,можна з аргументами?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 як на мене то та в клітинку якась не кежуал, а щось таке... творчо-підліткове, не знаю, як по іншому висловитись. Не модна, не стильна, а екстраординарна. Я за оливкову і стильний шарф, шапку, сумку, взуття, для яких куртка буде гарним фоном.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І мені). Я взагалі дуже люблю клітинку. Якось свіжо виглядає. І аксесуари можна гарні підібрати.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я за оливкову. Теж дуже люблю клітинку, але не на щодень. Приїсться скоро, якщо носити часто. Хіба що є ще якась однотонна на заміну. ІМХО.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата,дякую всім,хто відгукнувся!))) От якби можна було приміряти обидві куртки,щоб бачити яка краще сяде по фасону на мені,той й визначилась звісно би швидше,а так замовлятиму з інету... Обидві куртки я би носила,але потрібно одну-мені також по кольору більше подобається клітинка-не збита така,а от фасон-більше в оливковій,бо гарно підкреслить талію,яка в мене по природі не надто вузенька.. Оливкова дорожча майже на 200грн за клітинку,бо то модель цього року,а та минулорічна! Отже до завтра маю ще час подумати..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну якби мене хто питав, то вони обидві не кежуал ... та на яку кажуть оливкова (мій монітор каже що коричнева) дууже вже "така як всі", але універсальна, а клітинка свіжіша і молодіжніша, але знову ж таки може ви не хочете виглядати як студентка. Особисто мені клітинка більше подобається.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я не хочу виглядати солідно і гламурно,бо маю ще гарне пальто,такого плану як колись Квітка виставляла тут-в неї зелене,в мене темно-сіре..))) Я хочу куртку на щодень,але зручну,теплу,цікаву та молодіжну-планую носити з джинсами,можливо з теплими спортивними штанами! Дівчата,а ще зоріентуйте тоді-під куртку-клітинку яке краще взуття обрати-спортивні чобітки в стилі Адідас/Рібок чи щось інше і якого кольору,щоб не бути дуже рябою? у мене є червона з коричневою ручкою сумка-через плече та чорна сумка Адідас також через плече-чи вони до клітинки не підуть?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю такі, якісь дуужее добра! Розмір нормально підійшов теж, але довгі, прийшлось підгинати трошки...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну те "моє" пальто не є солідним, а ні тим більше гламурним, для мене воно кежуал "солідне" в моїй уяві то гарне класичне- таке як Рона має мені такі дуже подобаються але свій стиль покищо в таке вмістити не вмію, надто він в мене вільний ой таки треба форумівки, щоб обговорити де який стиль +- мені курточка в клітинку сильно асоціюється з спортивними лижними, оливкова якщо на щодень то краще якщо оббіграти вдалими аксесуарами
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 як раз це і мала на увазі!))) в солідному та гламурному взагалі не маю куди ходити та й не моє це поки що-може,з роками зміняться смаки..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Сьогодні на шуварі бачила двосторонні кутрки, з одної сторони однотонна, з іншої якраз в таку клітинку. Правда куртки в іншому стилі, але не гламурні
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 з тих двох курток, то варто брати в клітинку бо ота шо оливка-хакі, то не кежуал, то такий собі скаут-стайл денім такого плану має вигляд вигорілого він реально більше як похідно-зашуровувати а киньте в пп де їх купуєте
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 kvVItKA, ти вже носиш свої "джинси бойфренда"? зі шпильками яскравими? натрапила на таку картинку, так круто виглядає, бомба!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну в мене не класичні ггг бойфренди, як на фото ношу з, як ти кажеш, "снікерсами" і пробувала з зміїними на каблучку оцими маю яскраві жовті, я їх теж показувала тут, але вони мені виявились завеликі тому напевно буду продавати