продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 нова яскрава сукня маю темносині шузи з полосочкою такого кольору як квіти, спочатку думала, що заяскраво, але з чорними колготами буде ок, що скажете? фото телефоном якість кульгає
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Знаю, що їх виготовляє фірма ziperall (можна погуглити), можливо, ще якісь. Класна штука Не тільки , але й можна зробити так, щоб було тепло в носа - шторку чііікс догори - і тепло)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а мені нормально, купувала там і светрики і пуховик дешевше ніж на базарі і якість супер, в пуховику он третю зиму збираюся ходити, він мені і досі подобається )))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Привіт, дівчатка, приймайте і мене в ряди шопоголіків. Останнім часом стільки накупила одягу онлайн в Америці - і собі, і чоловікові з малим, і майже все вдало. Особливо мені Айділі подобається (там гроші зразу не знімають, можна купити, а через тиждень-два тільки поповнити карточку). Похвалюся: ось таке плаття Яке воно вживу класне! Оці камінчики - це щось. (і навіть доклали мішечок із запасними, якби раптом котрісь погубила). І таке: Теж супер, але трохи зашироке. Там ще по боковому шву блискавка, треба когось такого знайти, щоб добре міг то вшити - ніхто таких кравчинь не знає? І питання - хочу наміряти джинси Levi's в Ашані, а купити ту саму модель і розмір в Америці - вони однакові чи наші відрізняються? Ніхто не купував? Дякую! Видно мої зображення?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Зараз спробую по-іншому... Кого цікавить Айділі - тут Але це "закриті розпродажі", треба спершу зареєструватися, тоді тільки пустить. І доставка лише по Америці (я собі завела американську адресу в компанії для мейл-форвардингу (пересилки), дуже задоволена - тепер мені доступний і Амазон, і що завгодно).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 тепер видно! класні покупки! а я з останніх речей придбала собі джинси від улюбденої фірми Seven 7 і курточку від Columbia на українські холоди (тільки в мене колір метал).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Zolotynka, ооо так, айділі з їх зніманням грошей пізніше замовлення ой яке файне. теж частенько там затарююся) а в мене мрія. правда вона кусюча що капєць по ціні.. Canada Goose
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 вічно надивлюсь fashiony.ru, а потім мучусь новими "хотілками" на сей раз воно актуальне, стало зимно і хочеться утеплитись, але жіночно отакі кофтинки хочу, аж пищу! гінтересено, шо така ніжність класно поєднується зі строгою класикою
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А в мене таке доця має від Carter's . Ось зараз в цьому бігає.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Рона, бомба! але светерки суперові! я дуже люблю тонку шерсть і такі ангорово-пухнастики -тонкі светерки. але витягуються вони ще до вечора- страшне((
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я ангори не люблю ще з дитинства оте пухнасте ні-ні-ні а найбільше не любила коли поруч за партою хтось в ангорі сидів бррр я сьогодні знайшла дві хотілки, одну попрошу в чоловіка, іншу щоб мама зв"язала (ті рукава ммм, дуже подобається така в"язка)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я давно шукала свій годинник, а тут коханий визвався мені його купити! вислав мені каталог, я щось вибирала вибирала, а він потім мені каже, ну все не мучся, я вже і так тобі купив, бо ти довго думаєш! от так я стала власницею такої от Festina, з білим ремінчиком, і водонепроникним циферблатом! краса, і мрія! пи.си. досі не зрозуміла як знінити день, бо скільки ту стрілку не крутила, і не витягувала, нічого не змінилось! може хтось більше знає за мене1
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ех... хочу. Вони ідеальні. А мого розміру нема в такому кольорі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а ногу без замка запхаєш? теж дивилась на них- але без замка мені ніяк не підходять
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я думаю , що там халявка широка. Я якраз такого типу щось шукаю, але чорні і хочу , щоб гарно обтягували. Нажаль, так нічого ще і незнайшла. В Їталії був непоганий вибір, і навіть побачила ідеальні чоботи для себе, але ціна 380 євриків мене зупинила Тому хочу ще зробити екскурсію в центр, може там щось знайду . А ще мені дуже сподобалось, як італьянки ходять в ажурних підколінкаж з чоботами, досить сексі виглядає.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А в мене на фоні моїх хворих дітей почалась хандра, тому в неділю випхались з чоловіком ввечері в Кінг крос, пішли на фільм - повна туфта, Королі рулетки, а потім я лазила по Зарі, хотілось щось таке, щоб настрій підняти, але щось там зовсім сумно, сподобалась хіба курточка - правда й сезон минає, але буду мати на весну, але фото на сайті чомусь немає і штанці-легінси
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дуже гарні чоботи! але і я також ніколи без замка не купую! ніби і ноги не грубі, але просто не влазять і все гірше коли є замок, і він не защіпається на литці, жахи
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 якщо пійом високий, то справа не у ширині халявки. мені муж пару тижнів тому привіз напівчобітки, широка халявка, але без щамка і я в них просто не влізла, в тому місці де халява зЇднується з черевиком...повіз назадтому взуття без замка -точно не для мене
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 люди, а як думаєте тут сумнівна якість, просто хочу спорт. костюм бігати зимою, тай для гуляння з дитиною, а тут і цііна і костюмтакий нічо ? http://gepur.com.ua/p8462780-kostyum-3307.html