продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") ola-lyola, бачила такого типу купальники в Ажурі!!!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Ніби по всіх параметрах правильно, але як нераз візьму онту 10-ку, то вона мені така величезна здається. Ну лаптя просто, і широка. Я он думаю, що по довжині буде правильно, а он в ширину?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Поїхала вчора в КК, думала купити собі якесь плаття... Шо вам сказати. Всі ціни переводжу в долари і думаю щоб я за ті долари купила в неті, який бренд і в якому магазині. Вибору взагалі немає, або 100% поліестер, або пляжне помяте плаття, або "набєзрибьєіракриба" , в яке просто не влажу в грудях. Що порадите, де шукати? (я трохи призабула, що таке шопінг не в неті). Хочу плаття на святкування дн малої, шось святкове, але не пафосне і хочу шось а літл сексі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") И я, и я, и я того же мнения ...(с) Хочу такі штанята, але в Зарі вони коштують 800 грн. Де можна купити такі і щоб ціна була адекватніша ?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") такі самісінькі вчора міряла в резервед за 199грн
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") от і я вирішила замовити через інет платтячко,бо в нас нічого путнього за нормальну ціну не знайшла...сьогодні як раз отримала плаття від Judith March-ну,що сказати-суперове,гарне пошиття,тканина коттон,гарна моделька-і не пляжне,і не святкове,але прілічне-на жару в сам раз бігати...але сижу і плачу-воно мені мале,верніше затисне в спині/грудях-не змогла защібнути на спині замок,тканина зовсім не тягнеться! тут вже не стільки засмучена через витрачені гроші,скільки за те,що вже майже місяць літа пройшов,як замовлю інше,то знову місяць чекати,а там вже і осінь на носі.. в житіі воно більше синє,ніж голубе Ще чекаю на такі речі-сподіваюсь з розміром вгадала: топ з натур шовку,фірма Adam таке платтячко фірми Eliza спортивну кофту Fila топ з натур шовку таке плаття і майку в темносиню полоску
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") а якого розміру платтячко-файненьке?)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") на бірці стоїть С,але як на мене іде на ХС,на мій обьем грудей 90см (грудь невелика-чашка В,але спина широка) тісне..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") а в мене вихвалялка...прийшли вчора мої шортенята з вікторії сікрет. 0 на мої нещасні 88см стегон в самий раз. а ще не витримала і замовила плаття,спідницю і капелюшок з ідеелі(здається це імель менi колись його показала)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") оо,супер-бачила на днях ці речі на Ideeli...))) коли отримаєте,поділіться враженнями тут на рахунок якості та розмірності-цікавить жовте плаття! задивлялась на салатове плаття з котону тїєї ж фірми,що ви взяли,але на іншу модель
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") та в мене все просто - XS і завжди все на мене налазить)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") та от в мене С і всі речі з того сайту цього розміру налазили,а от сукня в горох не налізла-в описі не було вказано,що марка трохи маломірить..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") писало що runs true to size? ще от сподобався магазин modcloth - в них доволі точний опис - так і пишуть, такий-то - йде по розміру, а отой розмір трохи маломірить в бюсті. і пишуть тягнеться тканина чи ні. і доставка пряма дешева)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") В травні купила такі оранжеві в Orsay за 300.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") так,писало.. на Ideeli частіше правду пишуть-відповідає розміру чи ні,але тут опис не співпав з реальністю... Дайте лінк на той магазин і через кого замовляете?))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Штанців я там не зустріла, але прикупила у них джинсовий піджачок. А мої пошуки штанів, тривають, переміряла сьогодні багато, але зарівські ( вже не за 800, а за 500), лежать на мені ідеально ( на мою думку ). Я ще не дуже сильно хочу мати їх у своєму гардеробі, тому зачекаю .
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") а що то таке?, киньте ссилку де це ви замовляєте?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") дала лінк в карму. для тих хто ще не знає - сайт з закритими розпродажами. доступні після реєстрації. Щодня о 19(по нашому часі) з"являються різні пропозиції - одяг,взуття,аксесуари, для дому. Буває, що можна за дол 30-40 купити плаття яке коштувало 200-300дол. Іноді в них бувають просто неймовірні пропозиції на годинники - за 40-50дол годиннники з початковою ціни в 400-500дол
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") дякую, біжу дивитися ---------- Додано в 15:47 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ---------- немає
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Приїхали мої Nine West. Ось такі: Значить так, на свої повні 27 см взяла 10,5 (перестрахувалась, завжди беру 10). Сіли ідеально, трішки ще для пальчика запас є (не люблю, коли великий палець майже по землі волочиться). Ширину взяла середню - М, мені якраз добрі, але маю специфічну ногу - худу, але там, де пальці ростуть - широку (ото пояснила ) Так що дівчатам з стандартною ногою, будуть, мабуть, заширокі. Загальні враження - взуття дуже зручне, каблук не відчувається, нічого не стискає, не муляє і т.д.