продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я б не сказала що манго маломірить, я їх речі ношу s/m, а ту куртку і xs можна було брати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ну незнаю. На мене то так впритик. Я ношу с-м, то м можна було брати сміло бо в грудях трохи тисне. Може й не маломірить, може мені так попало, бірки перепутали або що.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 щось типу такого що кофтина не приталена, а вільна, я це називаю "розлітається"
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю одну хотілку,яка вже скоро сподіваюсь стане обновкою-хочу зимову якусь гарненьку шапку та шарф,можна й рукавиці! На вихідних заходила в Магнус і бачила гарний вибір в"язаних шапок,шарфів,снудів та рукавичок-вибрала собі з грубої в"язки шапку з бамбоном та шарф чи снуд,тепер думаю якого кольору краще взяти-гірчично-жовтого чи цегляного (і той,і той пасує,як на мене,тепла гамма,не дуже яскрава)? Маю руде волосся і зелені очі,світлу шкіру... і ще питання-якщо брати комплект-шапку,шарф і рукавиці,то все одного кольору чи можна рукавиці іншого,сумісного з кольором шапки/шарфа та інших речей?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я також на таку заглядала , там ще у смужечку була, але так і не замовила. Я про куртку також не сказала б , що маломірить. Ношу М і взяла М, усе добре . А ще, таке маю . Синенькі, набагато симпатичніші, ніж на фото. А, спідничка і штани, щось не дуже на мені нравляться. Спідничка великувата або не мій фасон, а штани маленькуваті або не мій фасон .
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я б брала той колір, що більше контрастує з волоссям. Купила собі такі чобітки Купила ще навесну, але тільки сьогодні перший раз взула. Тільки мої - матові чорні. Писали дівчата, що це ніби модньо ниньчє Особливо не самі по собі, а якщо з шкірянкою і спідницею/сукнею, що відрізняється по текстурі тканини (типу коронково-ажурні, шифон). Бачила, блогерші носять так поголовно. Цікаво виглядає...На різні тканини навряд чи наважуся, але хочу почати носити їх з лосинами і туніками (ні одного, ні другого в гардеробі нема - донедавна це була моя принципова позиція - не купувалося, бо "не пасує")...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 так,от власне-цегляного кольору було все-і рукавиці,і шарф і шапка,а гірчично-жовтого тільки шапка і шарф-цей колір більше контрастує з рудим волоссям... маю такі ж подібні чоботи,тільки внизу пряжка невелика-дуже їх люблю,стильно виглядають! З чимось легеньким-типу туніки чи платтям не носила їх-я мерзлюк,зимно мені в такому!)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Можна все однакове, а можна і в тон. Все залежить яка буде шапка. Якщо все в’язане, тоді я б брала все в одному стилі. Хоч часами я люблю одягати рукавиці і шалик різні. Шапок не ношу. Живу за принципом - тримай ноги в теплі, а голову в холоді. ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- Такі сподні підходять на високу кубітку, з широкими стегнами. Воно розраховано аби скрадати повні ноги. Але бачте, там є манжет внизу. Він вкорочує ногу. Можливо вам це не пасує? А... і ще їх обов’язково треба носити з високими підборами. У мене такі були, то мені такі просто СУПЕРОВО!!! Правда манжет внизу був малий, бо я ітак коротишка
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Так,все в"язане,один візерунок,колір,фасон..))) я також шапки до недавна ніколи не носила,а на цю зиму щось дуже захотіла якусь симпатичну з бамбоном і не сіро/чорно/білу,а якусь веселу-кольорову...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я вдягаю до нових зелених джинсиків з рижим ременем, до шортів чорних, до рижих штанів. Ше люблю під низ вдягнути білу маєчку і розщепити(дякую, Маруся-мама) кілька верхніх гудзиків, щоб її було видно. Ще дуже подобається саме зі світлою спідничкою, але я підходящої не маю.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ой, і мені таке дуже-дуже нра, тільки скажіть де купити таку гарну сорочку?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата, підкажіть, де у Львові можна знайти такі Timberland'и?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Дівчата маю таке питання, як проходить процес покупки на закордонних сайтах, а саме цікавить розрахунок. Ви проплачуєте товар через систему Pay Pall чи просто пишете данні своїх розрахункових карток і якщо валюта в доларах а картка в гривнях воно автоматично переводить в долари чи треба мати валютну карту???Дякую
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я не можу зрозуміти принципа того ворота... Як думаєте його можна заложити як капюшон? чи тільки отак він має стирчати і все? вже який тиждень роздумую над цією курткою- все нра..тільки смущає воротнік
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 думаю, що має так стирчати, капюшон з нього не зробиш, але дуже зручно, бо не задуває (бачила схожої конструкції пуховик в подруги)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я мала щось подібне, воно мені було жахливо незручне, постійно не мала куди волосся подіти... а в тебе каре, то може і нормально буде