продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 з чорним! короче, з теплими або монохромними вибір великий насправді
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я знов хвалитись! Маю абалдєнні черевички. Забігли в магазин чоловікові за взуттям подивитись, а купили мені))) Вони такі зручнющі! Давно мені так спонтанно не попадалось взуття Купуючи їх, згадала слова Квітки
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 В мене всього одненька, але файненька обновочка..отака блузка. дуже кльова, і взагалі в мене зараз настрій на блузи- шось хочу і чорну ще і білу..і ще якусь
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Міряла сьогодні такі черевички, то хотілка Думаю, що до цієї обновки, мали б пасувати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 До вихідних треба алярмово знайти трикотажну( як варіант) сукню без витребеньок(в районі 300-450 грн), бажано однотонну світлого кольору – бірюзова, світло-бежева, світло-рожева, слонової кості, золотиста, срібляста. ось такого плану: [ або такого: Суботу-неділю оббігала всі магазини в центрі і поза ним і Південний. НІЧОГО!!! Або все однакове(особливо на Південному) або все в бльостках і за шалені гроші. Може хтось десь бачив схоже, споможіть хто чим може))) Єдина і остання надія на Краківський… Не була там сто років.. Чим працює він у вівторок-середу і з котрої години?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 гггг, вот я тож думаю про таківо, тільки це шкіра дівчата, може хто був в Steve Madden, бачив ці чобітки? поділіться враженнями, варто замовляти чи ні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Шувар, Привокзальний - на останньому бачила на днях гарні сукні.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 поборола свою лінь-теж повихваляюсь, а то руки завантажити ніяк не доходять.. такі халявні капці я купила за 250 грн, правда вони мали бути з квадратним каблуком, але на фабриці помилились...як за такы гроші , то дажеоченьничево...мали мені їх поміняти, але за 3 дні ціну підняли до 475 грн і я вирішила, що доплачувати не варта, тому залишила їх собі..зручні такі штани вже 2-ий місяць ене тішать як і ФІСТАШКА,довго шукала джинсову сорочку...таки знайшла...дуже схожу..тільки в мене ще рукав підщіпається..моя ось така.. і таку блюзку прикупила, а кофтину продала..коротка мені, моє рятувальне коло навколо талії якось вилазило такі чобітки на кожен день..тільки в мене рудого кольору...каблук невисокий, але не дуже модний.... купила платтячко тепле дуже гарного зеленого кольору, але фото, на жаль, не маю...тут ще проблємка з колготами-в подарунок мені в тон колготи ще подарували, не знаю, чи не перебір буде..та інше- купила ажурні теплі колготи..коричневі...але щось то ноги такі не альо в них..тепер не знаю, чи то спідничку довшу треба, чи високі-високі чоботи, щоб тих візерунків не так багато на нозі було..підкажіть ага і остання моя покупка-шалик від RIVER ISLAND..КЛЬОВИЙ..з вовчою мордою і підвіска-сова на довгооому ланцюжку...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Dominika, є на Сихові швейний цех, трикотажні класичні плаття там теж є, і на норм ціною, телефон Вам в ПП надішлю хіба
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це манго який розмір брали на які параметри.теж дуже подобаються але боюсь з розміром не вгадати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 хахаха, а в мене червона можна було брати sx, бо троха вільнувата, а може то я від спортивних пуховичків відвикла і маю ще таке: якось пару тижнів тому писала що в мене загострена потреба в онлайн шопінгу, то ще дозбираю "результати" не могла пройти повз того кораблика о, це дуже вдала кофтинка в плані годування, маю футболку такого плану Moschino, то 2 літа годувальних з неї не вилазила, от ті широкі стрічки, з яких бант зав"язується стягують і розтягують горловину, словом мені такий фасон дуже нра але тканинка і колір тут дуже простенькі звичайна кофтинка, як я люблю, має три маленькі гудзички ззаду біля шиї і один над ніби кишенькою і нарешті щось світле і такий браслетище, що з моєї руки нагло злітає, підсуватиму майже під лікоть ггг ще чекаю куртку, безрукавку і сукню і на тому крапка (переключаюсь на меблі-штори-кухню) про прості сукні, сьогодні думала над такою Marc&Spencer 229 грн а я не вмію джинсові сорочки носити, мені здається що буду в них дуже кантрі, не знаю чого так, а на комусь дуже подобаються, тому дівчатка, при нагоді поставте фото як ви їх носите
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 таке саме відчуття було... а потім влюбилась в одну і купила) влітку носила до шортів і штанів (не джинсів, а вільних рижих, світлих))) а взимку планую під кофти такі що "розлітаються"... не пробувала ще так, але на манекенах і блогерах подобається
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ану покажіть якийсь малюнок, бо не розумію що і як там розлітається...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Які прогнози на шапки цього сезону? Зараз шукаю, але навіть у чайнів не можу знайти щось гарне, не дуже спортивне, миле, не дитяче, тепле, не вухасте...о! кооожну зиму у мене одна й та ж проблема- шапель.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Клас!!! Дякую! Я вже їх на Кідстафі знайшла! Дуже гарні є модельки! зараз як закину з десяток фоток з хотілками!)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну а в мене поки що спортивний настрій ...так мені найкраще. чекаю на чергову пару крос.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Маю таку куртку. Минулого року чоловік привіз з гамерики. Куртка розрахована на -2 ну -5 то максимум. Дуже легенька, двостороння. Розмір маломірить!