продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 осьо прикупила собі таку шапочку і Infinity Scarve (безкінечний шарф). В мене зараз користуються попитом спортивні речі (Хоча в душі я справжня учілка, люблю спідниці і шпильки) А ще таку безрукавку видно фотки, чи правити?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 О, про моду - то дуже цікава для мене тема Не люблю "ультрамодних" речей. Їх можна носити максимум півроку. Далі вони переходять в категорію "немодних". Не "класичних", не "поза модою", а саме застарілих і немодних. От недавно бачила дівчину в мережаних чобітках яскраво-рожевого кольору. Коли то вони були модні? Років так зо 3-4 тому? Тому стараюсь таких яскравих представників моди уникати. Обираю щось поза модою. Хоча, звичайно, віяння тої ненависної мною моди все ж таки впливають і на мене. Ну але то здебільшого якісь загальні тенденції. А ще я так злюся, коли те, що я ношу, вдруг стає модним((
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчата, а хто що носить зараз з верхнього одягук, які фасони курток, плащів, светрів кардиганів і т.д.? І ще може хто де бачив просту "стьогану2 куртку на стоїчку, приталену, типі піджачка або такого плану, які є в Зарі біленькі на завязку?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Вото вот)) Тому я віддаю перевагу CAROLL paris. Речі не є з дешевих, тому купляю, як тут кажуть, рідко но мітко)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Як підібрати взуття до спідниць) http://stroiniashka.ru/publ/36-1-0-926
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 не знаю коли але цієї весни-літа поголовно всі в них ходили і малі і старі ахаха 100% в мене була хохма з кольорами, коли я носила все фіолетове навколо більшість були сірому, я носила біле більшість фіолетове, я рожеве всі біле, викладач з моделювання одягу казала, що за мною можна прогнозувати модні кольори на наступний сезон, а я була завжди не в "тємі" але відчуття кольорів вже давно мене покинуло, ну хіба минулої зими мені захотілось всього зеленого починаючи пальтом і закінчуючи спідницею довгою (ще й тоді муж на прохання зелені привіз сумку і оксфорди зеленющі) о мені вони дуже на чоловіках подобаються, минулої осені мужа трохи в нього повдягала може цього року собі заберу ггг кльова, а от на безрукавку мене цього року намовив муж, а я щось не вмію їх носити, буду пробувати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 І у мене часто таке. Тільки куплю собі щось небанального(оригінального) кольору, одразу той колір стає основною модною тенденцією((( А де ви таких чоловіків берете? Чи маєте якісь особливі способи їх вдягання? Мій в одязі страшний консерватор! Пів дня просила купити жовту кофтину. Ну так йому в ній класно до джинсів....НЄ! Заставила поміряти абалдєнний в`язаний світер. Такий на гудзики, молочного кольору. Ну такий стильний, капєц. І класно йому в ньому, але відповідь була "НЄ". З того сього аж сі посварили:no:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а мій страшенний новатор, вже неодноразово писала, що частіше він мене "просвіщає" ніж я його, ну і я на речі завжди ще з практичної сторони дивлюсь, а муж з естетичної. Йому подобається і пофік що там світлий замш на носку
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 До речі, про чоловіків - де у Львові можна купити якісні класичні туфлі ? Останній час радили мені фабричне львівське взуття, де можна глянути ?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ше покажу, шо маю Отакі штанішки, мають пасувати до коричневого взуття: І ще така сорочка, тільки в мене боді. Давно хотіла джинсову, а саме такої як мені треба було не знаходила, а тепер довольна як слоник))) Ще маю прикольний гольфик, перід якого в`язаний косичками і під поясок, але в неті фотки знайти нажаль не можу.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Якось, одного похмурого холодного вечора, я собі вирішила, що в мене мало купальників. А літо ж то не за горами Тепер маю 4 новеньких. До речі, Victoria`s Secret прийшла за 10 днів. І це зі стандартною доставкою! Хвалюся: 1. Колір рожевих смуг в реалі трошки світліший, ніж на фото. Бретелька знімається, буде зручно засмагати. 2. То я собі скомбінувала верх з першого фото, а низ з другого. Вийшло класно! 3. В мене білого кольору, але мусіла вам показати, які там прикольні труси, тож тому і виклала друге фото. 4. Дуже класний. Така форма мені найбільше пасує, але він не дуже зручний для засмагання. І ще такий комбінезончик: Він якийсь дивний. Тоненька тканина, правда, дуже приємна до тіла. Хлопець питав, чи то для спання)) Ну але перейтися з готелю на пляж, та ще й до того мого купальника під номером 1, дуже навіть підійде.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Шикарнючі!.. Особливо другі) А в мене майже такі, як перші - але світлий беж. І знаєте шо? Стидаюся в них ходити, бо дуууууже-то тілесні Всі бабцеси зразу озвучують, що думали, НІБИ-ТО я! гола
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 хочу похвалитись обновками.. но якась чепуха.. не можу нормально завантажити фото
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я такі теж маю тілесні, то муж сказав що здалека я гола, без тунік не ходити)))).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дякую :radist: хвалюсь обновками на осінь) три курточки-плащика на різну погоду черговий шарфік кофточка, яка дууужее сподобалась на спинці і хотілка, яка є в багатьох на форумі, в кого хотілка, а кому повезло мають бути саме такого кольору... цікаво чи знайду я когось хто замовляє пул енд бір, бо в наc в кк таких нема
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ці теж дуже гарні http://www.pullandbear.com/webapp/w...OMEN'S+SHOES#/1485501/SPORT WEDGES WITH STUDS Я теж такі хочу! маю йти у Вероніку і немаю в чім!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Купили сьогодні мужу туфлі (дякую за поради в кармі), багато їздити не прийшлось - в Плато в Новому Цумі великій вибір, звісно з самим популярним 42 трохи проблемно. До речі, Ессо з старої колекції 499-899 грн., а нова в Інтертопі вже поза тисячу. Пригледіла собі сумку, але такий колір, що навіть не знаю з чим одягати її, з якими кольорами в одязі поєднати ?