продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Якщо вдало підібрати решту речей до неї і аксесуари, то все буде люкс. Однотонна спідниця (також можна вибрати веселенького кольору) дає більше варіантів для комбінування. Тут вже самі прикидаєте. А як є можливість, то можна і дві взяти: одна - з візерунками, одна однотонна. ---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ---------- то добре є! Значить, "душа хоче" не на роботу ходити, а на відпочинок їхати!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") маю обновку з Хфранції, дооовгу шовкову сукню від Rene Derhy ось така модель, тільки принт трохи в інших тонах) тішусь, ще б літечка теплішого і легкого морського бризу до осені хочеться чогось нового теракотово-помаранчевого, пригледіла ось таку сукню - зачепили такі 2 торби, обидві гарно підходять до одягу/взуття/аксесуарів (друга, правда, до більшої кількості можливих "луків"); матеріал влаштовує, ціна також, але визначитись остаточно ніяк не можу)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Я нещодавно приглядалась до спортивних годинників, а то маю в більшості класичні. А коханий запам"ятав і вирішив порадувати мене - зробив мені неочікуваний подарунок, та ще й два, білий і жовтий. До літнього гардероба ідеально пасують !
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") дуже і очєнь! колір цікавий, а крій ще кращий. я б взяла першу, а тебе бачу з другою п.с. але плаття (друге) я влюбився...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Вчора отримала по пошті свій купальник з VS. Сьогодні планую його вигулювати на пляжі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") знимки, знимки!!! я поїду до Кийова, там буду вигулювати обновки, за мною звіт п.с.шортів так і не купила
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Ех, дівчата... вступаю до вашого клюбу Поділюся свіженькими сетами. З обновок - біленька спідничка і блюзочка світло помаранчево коралова ( босоніжки бірюзові маю, лишається клатч (якщо хтось де бачив - ткніть мене носом). Ось так планую носити, і ще два сети на затравку Сподіваюся найближчий шопінг не за горами і поповню гардероб бежевими туфлями
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Ще й як хоооче! Ще 4 дні залишилось, але маю одненьку хотілочку - новий суцільний купальник! Подобаються ось такі, але по нету замовити не можу, бо я проблємна, обовязково міряти треба. Хтось бачив щось схоже???
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") я однозначно за другу! ви її ще всю осінь проносите, і будете дууууже яскравою!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") дівчата, хто купував ніну вест? варто? на яку вона ногу, худу, чи ширше?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Тіко вона не ніна, а найн вест. Тобто 9-ка. Взуття тої фірми досить добре, і на худу ногу також.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") в мене босоніжки дуже задоволена, друге літо ходжу, взуваю всюди куди можна)) по якості класні, та зручні. нога в мене середня, правда я їхнє взуття на пів розміра більше беру. малмірять трохи. п.с всі хваляться обновками, я теж трохи накупила останнім часом, але найбільша моя радість це купальник який виловлювала довго і нудно, бо не було розміру чи кольору
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") я б сказала, що швидше на худу. З осіннім взуттям брала на пів-розміра більші черевички- то супер, а з літнім в мене не склалось - мій розмір замалі, на пів-розміра більші -завеликі. Але якість взуття хороша, чого не можу сказати про їхні сумки Моя мені порвалась біля ручок за декілька разів. А ще замки в них не дуже.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Я їхні торби ніколи не купую. Торби лишень дизайнерські, бо тоді довго тримаються.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") я чоботи купувала. брала 8 на 38. Дуже вільні вийшли. Якість хороша.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") ціхо, не сміятись. )) ууу... дякую що відгукнулись... дівчата а як то втрафити в 40й розмір лаптя? то який буде саме цієї фірми... нога 27см (майже)
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") У мене "лапка" повних 27 см, завжди беру американську 10-ку. Зараз якраз чекаю босоніжки найн вест, на всякий випадок замовила 10,5 - як тільки отримаю, поділюсь інформацією
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Ох яке суперове. А яка ціна такої сукні?