продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ото показали... і я вже також таку хочу і бачу себе в ній))) І взагалі, коли недавно їздила в Італію, випадково натрапила на сайт манго з розпродажем. Зробила пробну закупку на 50 євро. Все сподобалось, і тут, як кажуть, "Остапа панєсло"! Вже четверту посилку чекаю сьогодні)))) Скоро в Італії відмовляться мої посилочки забирати і пересилати сюди))) Заодно похвалюсь найулюбленішою річчю, яка звідти прийшла. Обожнюю це плаття. Тільки я туди дала тонший світло-коричневий ремінець
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Rona, думаю, якщо запостити ось цю статтю, то бажаючих скооперуватись буде більше Сама давно облизуюсь на Brooks Brothers
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Shpunka, Ви оракул! саме допис Наташі Лаурель мене й спонукає до такої покупки, а вона гуру стилю маю вже компаньйонку на сорочки, то приєднуйтесь, розділим доставку на 3-х
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Ммм... Це дуже заманлива пропозиція, але чекаю на :connie:, тому слабо уявляю, як буду виглядати за півроку . Шкода пролетіти, бо річ недешева, хоча і вартує тих грошей...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчата, чи хтось замовляє Zara з офіціних сайтів! а то я щойно розговорилась з подругою, вона була в Барселоні, і ціни Zara, сильно відрізняються від тих які є в Україні! я глянула на ціни на пуховик, на Іспанському сайті http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/es/en/zara-W2012/269183/827523/A-LINE%20PUFFER%20JACKET - і ціна йому 89.95 євро, а от на італійському ж сайті ціна того ж пуховика http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/it/en/zara-W2012/269183/827523/A-LINE%20PUFFER%20JACKET вже 129 євро! ціна в 40 євро, це більш ніж відчутна різниця! можливо комусь буде цікава така інфо, лише що я не знаю, скільки грошей з2їсть доставка!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Подарунки від мами - сукня і жакетик асос: і ще красивуще кашемірове пальто мілітарі з великими гудзиками і пагонами, на яке я не можу наглядітися (ще немає його фотки в каталозі асоса).
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Хочу на осінь сукню - вибираю між оцими, більше подобається фасон другої, але колір... є лише малиновий не мій взагалі і сірий, маю вже таку сукню.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я собі отаке плаття замовила на Іделі, цікаво чи розмір підійде, бо яостаннім часом в деяких S-ках тону.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я бачу себе в ній...бо таки замовилась мені курточку. УРяя!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 прийшло вже моє платтячко з Вуловерс! (фото раніше давала) таке м"якеньке, тепленьке і домашнє. Зранку вже вигуляла.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 дівчата, а які ви шапки до таких пуховиків носите, бо я з тих людей кому не підходить ніяка шапка)))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Шопоголіки, допоможіть, будь-ласка. Іду на початку жовтня на весілля. Хочу сукню,обійшла сьогодні весь центр і Південний, сумно все якось з тим що і за які гроші продається. Здайте може ще якусь точку. Цікавить щось стильне і не розцяцькане. Починаю думати про те, щоб шити. Може хтось дасть якісь посилання на сайти для пошуку ідей. Дякую.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Той пуховичок осінній ніби (ну я собі планую носити восени), то без шапки. А маю короткий теплий зимовий білого кольору. То маю до нього 3 шапки - спортивного типу, різних кольорів. Як на мене, саме спортивні до коротких пуховичків (простих, без наворотів, без рюшечок і фальбаночок) найбільше підходять. Ну але то мені так..
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і я тобто зі спортивними проблем нема, люблю якісь яскраві, полосаті) але, наприклад, на роботу завжди ходжу в класичному одязі(пальто, дублянка) і взутті, і ніколи не можу придбати людської шапки. а проблема ще в тому що я страшенний змерзлюк, тому шапку одягаю буквально з перших холодів. де порадите шукати?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і мене це цікавить питання, маю коротеньку на зиму шубку, то прикупила до неї хутряну шапочку, а от до класичного пуховика не можу толкової шапочки знайти
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 гарна хустка - саме те. я ношу як "русская красавіца" хустку до шуби. і люкс.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це тому що в тебе форма обличчя дозволяє, нє вєрю, що ти як Руска красавіца, скорше як Катрін Деньов а я чисто "Машенька" нє я не проти, але часом і елегансько хочеться виглядати ан-ніт "Машенька" і всьо тут. З шапками халепа, якось ще так більш-менш берети йдуть - об"ємні в"язані