Клуб анонімних шопоголіків-2

Discussion in 'Дефіле' started by Bogdanka, Jun 11, 2012.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки")

Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах.
    Запити щодо розмірів взуття та одягу тут

раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору

Last edited by a moderator: Feb 5, 2014
    • Корисно Корисно x 1
  2. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

ой, тіки чоловікам про нього не розказуйте;)

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

от халепа, я вже своєму розказала...
    вчора взяв і собі через нет 9 пар взуття замовив, я тепер вже навіть не знаю хто в нашій сім'ї більший шопоголік :girl_crazy:

а я, а я замовила собі принти огіркові, давно такі хотіла, юххууууу! :girl_dance:
    такі спідничку і платтячко на осінь -
    [​IMG] [​IMG]

4. Bogdanka

ой-ой-ой
    бо то так приємно і завжди потрібно:)
    сіла, зробила домашнє латте з морозивом зі свіжими фруктами, погодувала Марту, вона заснула, сидю в хаті, бо стукнула палець, чоловік пішов на базар з Софією, поприбирала, їсти вже зварено, ну як шось не підгледіти?
    пішла на мангооутлет, знайшла сукню, яку вподобала, до того знайшла у ніне вест файні босоніжечи, вже купились
    чи купилась сукня не знаю, дуже сподіваюсь, ще листа не має.

Насправді, сьогодні вранці, чоловік мене запитав, чи був колись такий день, шо мені принаймні здалось, що мені нічого не треба... постояла - задумалась - гггг - певно такого дня не було.
    Щодо парфумів я дуже розумію всіх-всіх-всіх, бо сама така. От, нариклад зараз, майже не користуюсь парфумами, бо дитині не треба щоб дуже пахло, а вона ж дуже часто на руках, та й гуляю ж то переважно з Мартою поки, але з часу її народження вже одні прикупила, бо як вже було написано цінник був червоний:)
    Точно не буваю економною з дітьми, бо мене в дитинстві мама не дуже одягала, десь вже з 12 років якось можливо, а до того вважалось шо і не дуже було шо купити і всі найкращі речі я мала пошиті бабцею. Вони були гарні, бо бабця замовляла в товаришки журнали з польщі і мала всі можливі випуски бурда моден, проте коли в школі вже почались оті джинсові перші куртки з Польщі і так далі, то в нас не дуже добре було з фінансами і вважалось шо нам такого не треба, бо це не обов'язково. Тому до дитячого шоппінгу я трохи неадекватна. І це ж дівчатка. Софія таааааааак видивляється на себе в дзеркало і так любить, коли в пакунку шось для неї є. Чоловік все каже, дивись-дивись, твоя мініатюра вже побігла за ножницями, пакуночок відкривати:)
    Ну і люблю мати немало взуття і сумок.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

ото я ті босоніжечки прикупила до такого костюмчика

5. kati

kati Well-Known Member

Похвалюсь своїми "відпускними" обновками
    мокасинки на щодень

Чобітки..ну дуже мені припали до душі

Невеличке поповнення парфумної колекціі

А ось цю красуню мені привіз чоловік:girl_dance:...Вона надзвичайна!!!!

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я таке саме замовила, вперше зрадила собі обравши річ з віскози, але не могла пройти повз таку ціну:girl_blush2: ну і головне мені цікаво спробувати саме такий образ, бо минулого року накупувала собі на асосі вязаних гетрів:girl_dance:
    вчора купила собі отаку кльову сумку (принт мені не властивий, але захотілось чогось такого)
    щодо шопінгу онлайн то я не фанатію, купую потрібне+ якщо щось дуже сподобалося, агрументую собі тим, що якісно, не пів Львова в тому ходитиме і ціна вигідніша як правило. Чоловік мене не стримує, а навпаки заохочує, єдине що йому не подобається, що я довго обираю (відповідно менше часу йому приділяю), бо шопінгую дуже прискіпливо- 100 разів переглядаю і 200 разів думаю чи то справді мені треба, а муж спонтанний шопоголік, може з хати в одному піти, а прийти одягнений і взутий у все нове:girl_crazy: мене надміра одягу і взуття іноді дратує. Синочку тепер теж в основному купую речі в неті, але теж тільки те що треба і то на зараз, на рік-роки наперід не практикую бо можу про то забути:girl_haha:
    kati, обновки суперові, а мокасини і чобітки взагалі ммм

7. domino

domino Well-Known Member

літо закінчилося, але думаю шо ше вересень буде теплим. то собі такі замовила, чекаю))):girl_crazy:
    коркова підошва і шкіра ммммммм

8. kati

kati Well-Known Member

здавай точки:) Бо для мене загадка ,де у львові можна придбати якісну сумку...

9. Bogdanka

колись на Патона в Сріблястому був магазин з сумками VANLIMA, і ще класні сумки були раніше на Кн. Романа (якась Шкіргалантерея чи шось таке)
    Ще такі файні, але доволі дорогі сумки в Wittchen в Кінг Кросі і вони мали (мають?) магазин Стара Брама на Театральній

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Wanlima/

щось останнім часом ні моделей, ні якості.

я свої 2 ванліми - носила роками. одну в четвер віддала мамі коліжанки, бо вже так набридла що 2 роки в шафі просто лежить. а ніц їй не є.

а коли обирали минулого літа нові - то ванліма розчарувала.

11. Rona

Rona Мама-йожик

а дуже круті сумки бачила в Emporio в центрі

12. Bogdanka

шкода, файний був бренд, але останній раз купувала ванлімувську сумку років 3 чи быльше тому, тому шкода шо так спаскудились
    теж так можу сказати, вони мені були з серії - поки не надоїсть не позбуваєшся, бо просто викинути рука не піднімалась

13. kvVItKA

Щодо сумок, то моя wittchen якась не зносима, ще таку "довгограючу" мала шкіряну ecco то мабуть 4 роки її з рук не відпускала. А зараз маю багато різних сумок і більшість замовляю по інтернету:)

14. kati

kati Well-Known Member

Як думаєте, до тако курточки жовті дутіки вже занадто? Краще чорні?

[​IMG] [​IMG]

15. Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

kati, а цю курточку ще можна десь купити? Минулого року я дууууже довго збиралась з думками, і її на Манго не стало. А так мені її треба! :girl_cray:

Last edited: Sep 3, 2012
  16. kati

kati Well-Known Member

на МА якраз зараз є. Жовті і червоні.
    Квітка-дутіки то лакоста. Можна піти глянути/поміряти (забула назву магазину) біля будинку книги.Правда вонидорожче ніж в неті.

17. Rona

Rona Мама-йожик

на мою думку краще взагалі не дутіки :) а так як є в тому луку :girl_in_love: шик!

Дівчата, прошу вас таку річ:
    чи може хтось допомогти придбати ідеальну сорочку? http://www.brooksbrothers.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=1&Section_Id=687&Product_Id=1376558&Parent_Id=302&default_color=White&sort_by=newArrivals&sectioncolor=&sectionsize=# якщо раптом це реально, і раптом хтось захоче теж, то можемо скооперуватись і вийде дешевше

18. kvVItKA

Kati, дякую я крокодильчика не розгледіла, а чорні мені тільки зараз стало видно:confused:
    Погоджуюсь з Роночкою, але взагалі маю питання куди ті хто носить дутіки їх взуває? Ну чесно, просвітіть мене бо в мене стійка асоціація з бабульками що продають щось взимку на вулиці, якось інших образів не пригадую:girl_blush2:
    Тому розказуйте, може і мені того треба, а я не вкурсі:)

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я вдягла єдин раз в Карпати до курточки спортивної і усьо. Навіть трохи шкодую, що купляла, бо лежать без діла. Ну але надіюсь цього року ще взувати:) Куда? Незнаю)

20. simona

simona Well-Known Member

я думаю, що то просто "винуватий" стереотип нарахунок дутих чобітків, як на мене можна не лише в гори їх одягати, хоча хто часто їздить, то напевно чудова річ, а також для прогулянки наприклад з малям; я б точно на роботу взимку б одягала, оскілько автом рідко їжджю, а для нашого громадського транспорту в сам раз, коли противна "хлюпа" на дворі і якщо вони добротні, то кращого немає. Давно приглядаюсь за ними ніяк для себе знайти не можу відповідні. В нас ніжки гарненькі, худенькі, тож гарніше б виглядало , ніж на бабцях на базарах.

21. kati

kati Well-Known Member

З дітьом гуляти. Угги вже не хочу, сноубутсь-не моє,так само споривне взуття типу каламбія, тому дуті чобітки думаю були б в сам раз. Саме таку коротку модельку міряла в центрі- дуже милі і акуратні,тому і хотіла б ці.

Але в мене печаль((( жовтої куртяхи вже немає в мому розмірі....ааа....а я вже себе в ній бачила.